Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby zenjt » Tue May 22, 2012 9:00 pm

Αιτήματα για γέλια από ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ,, Οικολόγους.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby zenjt » Tue May 22, 2012 9:01 pm

ΛΑΟΣ: Εφυγαν για ΝΔ Πλεύρης και Ανατολάκης, πουλάει... συνέπεια ο Καρατζαφέρης.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Thrax » Wed May 23, 2012 1:12 pm

Styx wrote:
Thrax wrote:
Στα εσωτερικά γεγονότα ακυβερνησιας μεγαλο επικουρικο ρόλο και βοηθητικο θα παιξουν τα μελη της Χρυσης Αυγής,

είναι ναζιστές αλλά υπαρχουν και πολλοί πιστοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι,

έτσι είχε πει ενας πατερ

Άμα είναι σαν τον "εγέρθουτου" να μας λείπει ;) . Ακόμα κι εγώ που 20 χρόνια ψήφιζα ΚΚΕ , δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον σε κανένα κόμμα ... άλλωστε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν 8-)

κανεις δεν μπορει να υποστηρίξει ενα κομμα με καθαρά ναζιστικές θέσεις, για μένα είναι πολύ βαρύ βλέποντας τα εκατομμύρια των νεκρών και των δικων μας πεθαμένων στον αγώνα να δώσω τετοιο ψήφο,

ο καθένας ας λειτουργήσει όμως κατά συνείδηση, και το μη χείρον βέλτιστον,

ας δούμε ποιοι δεν είναι απολύτως διαβρωμένοι και ας ψηφίσουμε όχι για προσωπικο όφελος και ρουσφέτι αλλά γαι το καλό του τόπου (έχει πει επισης άλλος γέροντας),

βεβαια τα ψάχνω και εγώ αυτά τα κομματα και ακόμα δεν βρίσκω καποιον να με ικανοποιει απολυτα

βλέπουμε
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby relis » Wed May 23, 2012 1:36 pm

Απορώ με τους αστυνομικούς
Σήμερα διάβασα ότι τραυματίστηκαν οκτώ,
για να προστατεύσουν τους λαθρομετανάστες
από τους κατοίκους των Πατρών.

Λες και δεν υποφέρει η Πάτρα (μεταξύ άλλων) από αυτούς.
Λες και δεν είναι εξ αυτών οι βιαστές και δολοφόνοι.
Λέμε ότι αν δυσκολέψουν τα πράγματα θα αναγκαστούμε
να προστατέψουμε μόνοι μας τις οικογένειές μας
Θα περιμένουμε την αστυνομία, το "100", τον Δικαστή ;
Θα έχουμε δηλαδή τότε και την Αστυνομία απέναντί μας ;

Πόσο κάφρος πρέπει να είναι κάποιος
που του πετσοκόβουν το μισθό
του ρίχνουν χαράτσια στο κεφάλι απανωτά
του κόβουν τα όνειρα των παιδιών του
και ακόμα να καταλάβει με ποιούς είναι ;
Πότε θα ξυπνήσει ;

Οσο για την Χρυσή Αυγή, σιγά τους Ναζί.
Εδώ είναι Ελλάδα, και ο Μεταξάς light δικτάτορας
ήτανε με χαμηλά λιπαρά.
Και στο κάτω κάτω εδώ προέχει η πράξη τώρα,
ας φύγουν οι κατοχικές δυνάμεις,
και μετά διαφωνούμε εν ευθέτω χρόνω όσο τραβάει η ψυχή μας.
Εδώ ο Μιχαλολιάκος δήλωσε : σιγά μην είναι ο Τσίπρας Στάλιν
και θα πάρει τις περιουσίες
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα, παρά στα του σκοπού !
Εχει ο Θεός για τα άλλα
Και που ξέρεις ;
Αυτόν που λές σήμερα Ναζί, μπορεί αύριο να πάτε και
στον ίδιο πνευματικό.

ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !!!
relis

Unread postby Matina » Wed May 23, 2012 2:21 pm

filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα :D ...
«Αφού αυτοί είναι άθεοι!» της αντέτεινα.
Και μου λέει...
«είδαμε και τους χριστιανούς...»

Ax δεν το πιστεύω τα ίδια μου ξεστόμισε ο άντρας μου τη Δευτέρα το βράδυ και τρελάθηκα.... :shock: :shock: :shock: ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια λόγια είχα κι εγώ Φίλιππε.... :shock:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby akerm » Wed May 23, 2012 2:38 pm

Matina wrote:
filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα :D ...
Και μου λέει...

Ax δεν το πιστεύω τα ίδια μου ξεστόμισε ο άντρας μου τη Δευτέρα το βράδυ και τρελάθηκα.... :shock: :shock: :shock: ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια λόγια είχα κι εγώ Φίλιππε.... :shock:

τουλάχιστον οι άλλοι κρατάνε τα προσχήματα....αυτοί είναι στεγνά και θρασύτατα αντίχριστοι...

σε κάθε περίπτωση...νοιώθω οτι είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές που έχουμε ως λαός απο πλευράς πολιτικής είναι "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμμα"...
Ψηφίζεις μνημονιακό κόμμα...συνεχίζεται η κατάσταση που ζήσαμε 2+ χρόνια...ψηφίζεις συριζαίους;...την επομένη έχεις όλους τους μετανάστες στη πόρτα σου και νόμιμους παρακαλώ...άντε βρες το δίκιο σου σε περίπτωση που θεωρήσεις ότι κάτι σε κάνανε.....και όλα τα λαμογιοκάναλα θα σου λένε ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ...οφείλεις να τους ανεχτείς....έχουν ίσια δικαιώματα με σένα...άντε και μπορείς να βγάλεις άκρη;...ποιος θα σε προστατέψει;...η αστυνομία ή τα ΜΑΤ που την επομένη θα έχουν καταργηθεί;

οπότε "Μη πεποίθατε επ' άρχοντας...." πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το δούμε μπροστά μας για να στραφούμε στον Άγιο Τριαδικό Θεό;;;

κάνουμε το σταυρό μας και πάμε να ψηφίσουμε...και το τι θα ξημερώσει το κανονίζει ο Άγιος Τριαδικός Θεός...
akerm

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 23, 2012 3:24 pm

Matina wrote:
Και μου λέει...

Ποιοί είναι χριστιανοί; :shock: O Σημίτης; :o Ο ΓΑΠ... :lol: ο εβραίος Σαμαράς,η Δαμανάκη;η Διαμαντοπούλου;οι ξενόφερτοι βασιλιάδες;
Νομίζω πως έχουμε πολλά πολλά χρόνια να κυβερνηθούμε από Χριστιανούς...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Agiografies » Wed May 23, 2012 3:33 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Matina wrote:
Και μου λέει...

Ποιοί είναι χριστιανοί; :shock: O Σημίτης; :o Ο ΓΑΠ... :lol: ο εβραίος Σαμαράς,η Δαμανάκη;η Διαμαντοπούλου;οι ξενόφερτοι βασιλιάδες;
Νομίζω πως έχουμε πολλά πολλά χρόνια να κυβερνηθούμε από Χριστιανούς...

παρα πολλα χρονια και αν δεν ειναι λαθος οι πληροφοριες μου εκτος απο καποιες μεμονομενες περιπτωσεις υπουργων ολοι οι υπολοιποι ηταν!!!!!!!!!!!!!!!
για τους πρωθυπουργους απο τον β' ππ και μετα κανενας δεν ηταν χριστιανος.
αυτο βεβαια συμφωνα με τον μακαριστο ιεροκυρηκα παναγοπουλο ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας αρα ουτε εμεις ειμαστε χριστιανοι
ενα μικρο ποσοστο θρησκευει
και απ' αυτο ενα ποσοστο το κανει με τον δικο του τροπο
απ αυτο που μενει ενα κομματι ειναι χλιαρρο
και μενει και ενα ποσοστο που ειναι ενταξει στα πνευματικα του καθηκοντα.....................

κανε τωρα συγκριση
Agiografies

Unread postby Αριστοτέλης » Wed May 23, 2012 5:21 pm

Thrax wrote:

κανεις δεν μπορει να υποστηρίξει ενα κομμα με καθαρά ναζιστικές θέσεις, για μένα είναι πολύ βαρύ βλέποντας τα εκατομμύρια των νεκρών και των δικων μας πεθαμένων στον αγώνα να δώσω τετοιο ψήφο,

ο καθένας ας λειτουργήσει όμως κατά συνείδηση, και το μη χείρον βέλτιστον,

ας δούμε ποιοι δεν είναι απολύτως διαβρωμένοι και ας ψηφίσουμε όχι για προσωπικο όφελος και ρουσφέτι αλλά γαι το καλό του τόπου (έχει πει επισης άλλος γέροντας),

βεβαια τα ψάχνω και εγώ αυτά τα κομματα και ακόμα δεν βρίσκω καποιον να με ικανοποιει απολυτα

βλέπουμε

Αντίστοιχες θέσεις είχε και ο Μεταξάς, όμως παρόλο τον φιλογερμανισμό του, έδωσε την πρώτη συμμαχική νίκη και την αντίστοιχη ήττα στον άξονα.
Για φέρτε στο μυαλό σας την νεολαία Μεταξά και θα δείτε μπροστά σας την Χρυσή Αυγή.

Αυτά για την Χρυσή Αυγή. Στην γιορτή του Αγ.Κωνσταντίνου και Αγ.Ελένης είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που κατέληξε στο ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι του συστήματος, ο άνθρωπος μου το στήριξε στο γεγονός ότι ο πατέρας του Τσίπρα είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
Αυτό με προβλημάτισε και είπα για δες τα ΜΜΕ, για αυτό πέταξαν άνετα την ιδέα για Ντιμπέιτ ανάμεσα σε Τσίπρα και Σαμαρά, ώστε να σπρώξουν, τους ψηφοφόρους σε λύσεις επιθυμητές στο σύστημα.

Άρα είναι εύκολο να διαλέξουμε τα κόμματα που θα ψηφίσουμε, από το να δούμε ποια είναι αυτά που δεν προωθούνται από τα ΜΜΕ συμφέροντα

1.Ανεξάρτητοι Έλληνες, 2. ΚΚΕ, 3. Χρυσή Αυγή και ίσως και ο ΛΑΟΣ μιας και τα τσιράκια του συστήματος φαίνεται που πάνε
.......
αν και πολύ φοβάμαι μην εξελιχθεί το σκηνικό διάλυσης του ΛΑΟΣ, ως μια προσπάθεια να φανεί ότι αυτό το κόμμα αναγεννάτε από τις στάχτες του ως γνήσιο Λαϊκό Αντιμνημονιακό Κόμμα.
Δεν είναι να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα μ αυτούς.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.

Ας έχουμε στο νου, μήπως τελικά το σύστημα μας δημιούργησε αρκετά στερεότυπα, που δεν μας βοηθούν να διακρίνουμε στο τέλος το πραγματικό εθνικό συμφέρον.

Συγγνώμη αν κούρασα
Αριστοτέλης

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 23, 2012 5:40 pm

Αριστοτέλης wrote:Αντίστοιχες θέσεις είχε και ο Μεταξάς, όμως παρόλο τον φιλογερμανισμό του, έδωσε την πρώτη συμμαχική νίκη και την αντίστοιχη ήττα στον άξονα.
Για φέρτε στο μυαλό σας την νεολαία Μεταξά και θα δείτε μπροστά σας την Χρυσή Αυγή.

Ναι με την διαφορά πως ο Μεταξάς έχτισε ένα καθεστώς πάνω στην ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού χωρίς φυσικά να έχει δει την συνέχεια και χωρίς να έχουν προηγηθεί θηριωδίες κατά τις Ελλάδος.Δεν είναι δυνατόν έλληνας πατριώτης και Χ.Ο.να ασπάζεται αρχές ναζισμού.Για εμένα είναι ξεκάθαρο πως και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α. είναι του συστήματος έχοντας παρασύρει χιλιάδες απελπισμένων.Όταν καταλάβουν την απάτη θα είναι αργά...
Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ