ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby rose » Thu Feb 16, 2012 5:37 pm

Οι συγκεχυμένες εκτιμήσεις για το αν το ελληνικό ζήτημα διευθετηθεί στο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου ή αν θα υπάρξει αναβολή της οριστικής λύσης για μετά τις εκλογές συνεχίζουν να επιδρούν στην αγορά.
Πτωτικά κινείται το ΧΑ, ενώ εν μέσω αντίρροπων δυνάμεων κινούνται οι τράπεζες.
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό αυστηρότατη επιτροπεία η οποία θα ενταθεί προσεχώς, εξέλιξη που θα προκαλέσει σκληρή πολιτική και κοινωνική αντιπαράθεση.
Οι Ευρωπαίοι ρίχνουν το φταίξιμο της αποτυχίας στην Ελλάδα για να μην αναλάβουν τις ευθύνες την ώρα της χρεοκοπίας.

Περισσότερα:

Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
rose

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 5:38 pm

Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόικα!

Ioulia

Re: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Unread postby rose » Thu Feb 16, 2012 5:59 pm

16/02/12 - 16:27 γράφτηκε από Πέτρος Λεωτσάκος

Σάλο έχει προκαλέσει μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικού site κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.
Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος ""Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default".
Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P, Moody's και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default).
"H Eλλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση - λεπτομερής - λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων", τονίζεται στο εν λόγω έγγραφο...

http://www.bankingnews.gr
rose

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 6:34 pm

Θα μας «ταΐζουν» φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας!

Ioulia

Unread postby rose » Thu Feb 16, 2012 6:39 pm

Ένα έγγραφο δίνει συγκεκριμένες ημερομηνίες και λεπτομερείς δράσεις, για μια προγραμματισμένη ελληνική χρεοκοπία, που έχουν στην κατοχή τους δύο κορυφαία αφεντικά της Wall Street Bank, νόμισμα συναλλαγών από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Η "γρονθοκοπώ" έχει ξεχωριστές αλλά συγκλίνουσες πηγές, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του εγγράφου, καθώς και την πεποίθηση των ανωτέρων υπαλλήλων της τράπεζας που - τουλάχιστον κατά τη στιγμή - το σχέδιο αντιπροσώπευαν «με χρονοδιάγραμμα, όχι έκτακτης ανάγκης".
Το σχέδιο δίνει μια σταθερή ημερομηνία της 23η Μαρτίου για την προεπιλογή που θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των εργασιών.
Περισσότερα:
rose

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 6:48 pm

rose wrote:Ένα έγγραφο δίνει συγκεκριμένες ημερομηνίες και λεπτομερείς δράσεις, για μια προγραμματισμένη ελληνική χρεοκοπία, που έχουν στην κατοχή τους δύο κορυφαία αφεντικά της Wall Street Bank, νόμισμα συναλλαγών από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Η "γρονθοκοπώ" έχει ξεχωριστές αλλά συγκλίνουσες πηγές, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του εγγράφου, καθώς και την πεποίθηση των ανωτέρων υπαλλήλων της τράπεζας που - τουλάχιστον κατά τη στιγμή - το σχέδιο αντιπροσώπευαν «με χρονοδιάγραμμα, όχι έκτακτης ανάγκης".
Το σχέδιο δίνει μια σταθερή ημερομηνία της 23η Μαρτίου για την προεπιλογή που θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των εργασιών.
Περισσότερα:

Το διαβάζω τώρα (το αγγλικό), αλλά αν είναι αλήθεια τότε είναι πολύ σημαντικό!!!
Ioulia

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 6:49 pm

Δικαστική απόφαση "μπλοκάρει" τη διακοπή ρεύματος σε 1.165 κατοίκους

Ioulia

Unread postby yelem » Thu Feb 16, 2012 8:24 pm

τσάμπα πληρώσαμε όλο ιτο χαράτσι!
yelem

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 10:34 pm

yelem wrote:τσάμπα πληρώσαμε όλο ιτο χαράτσι!

πάντα βρίσκουν τρόπους για να εισπράξουν, δυστυχώς!! Τα επόμενα αν όχι μέσω δεής, θα τα πάρουν αλλιώς. Αν προλάβουν ;)
Ioulia

Unread postby Ioulia » Thu Feb 16, 2012 11:23 pm

H Bild τα βάζει με Κ.Κ.Ε - ΣΥΡΙΖΑ και Παπούλια !

Ioulia

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ