Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 4:15 pm

akerm wrote:
όπως και, αν στη θέση της Κανέλλη βρισκόταν η Μέρκελ ή καμία Ρεπούση ή δεν ξέρω ποια άλλη, πάλι η τοποθέτησή μας ή η "διαφωνία" για την απαράδεκτη αντίδραση στις προσβολές των κυριών, δεν ξέρω αν θα γινόταν συμφωνία...όλα εξαρτώνται με τι "μάτια" το βλέπουμε....

δυστυχώς αρχίζουμε να γευόμαστε τους καρπούς της "Δημοκρατίας" των τελευταίων χρόνων, της παιδείας που διαλύσανε όλοι αυτοί που εμείς κάναμε βουλευτές...και έρχεται η νέα γεννια να ξεκοιλιάσει τους πολιτικούς (γ.Παΐσιος)...πώς;...μήπως βάζοντας τη ΧΑ στο κοινοβούλιο;...δεν ξέρω...

πέρασε απο το νου μου έντονα το "ο χαλασμός θα αρχίσει από ένα Κασιδιάρη" του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού...δεν ξέρω...
βλέπω μηνύματα και αντιδράσεις και νοιώθω το λαό να μοιράζεται στο "να αγιάσει το χέρι του" και στο κατεστημένο των media και τον πολιτικό κόσμο, με το "έξω τα κτήνη" απο τη βουλή....μακάρι να βγω λάθος... ο ορθόδοξος λαός σαφώς ποτέ δεν συμμερίζεται τέτοιες συμπεριφορές και δεν παίρνει θέση υπέρ επουδενί.....

υ.γ. βλέπω το ποσοστό της ΧΑ να γίνεται διψήφιο μετά απο αυτό και την μετέπειτα διαχείριση του σκηνικού απο τα media

akerm δεν έχεις άδικο! Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…..

Και όλο αυτό φοβάμαι ότι θα είναι μόνο η αρχή…
Δεν θα εκπλαγώ αν δολοφονηθούν και μερικοί βουλευτές στο μέλλον, πράγμα που απεύχομαι βέβαια!
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!
Αντώνης

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Jun 07, 2012 4:29 pm

Αντώνης wrote:Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…...

Λεπτομέρεια...(αν και μικρή σημασία έχει),η Κανέλλη αντέδρασε στο πέταγμα του νερού στην Συριζαία!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby eternity » Thu Jun 07, 2012 4:32 pm

Αντώνης wrote:
akerm wrote:
όπως και, αν στη θέση της Κανέλλη βρισκόταν η Μέρκελ ή καμία Ρεπούση ή δεν ξέρω ποια άλλη, πάλι η τοποθέτησή μας ή η "διαφωνία" για την απαράδεκτη αντίδραση στις προσβολές των κυριών, δεν ξέρω αν θα γινόταν συμφωνία...όλα εξαρτώνται με τι "μάτια" το βλέπουμε....

δυστυχώς αρχίζουμε να γευόμαστε τους καρπούς της "Δημοκρατίας" των τελευταίων χρόνων, της παιδείας που διαλύσανε όλοι αυτοί που εμείς κάναμε βουλευτές...και έρχεται η νέα γεννια να ξεκοιλιάσει τους πολιτικούς (γ.Παΐσιος)...πώς;...μήπως βάζοντας τη ΧΑ στο κοινοβούλιο;...δεν ξέρω...

πέρασε απο το νου μου έντονα το "ο χαλασμός θα αρχίσει από ένα Κασιδιάρη" του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού...δεν ξέρω...
βλέπω μηνύματα και αντιδράσεις και νοιώθω το λαό να μοιράζεται στο "να αγιάσει το χέρι του" και στο κατεστημένο των media και τον πολιτικό κόσμο, με το "έξω τα κτήνη" απο τη βουλή....μακάρι να βγω λάθος... ο ορθόδοξος λαός σαφώς ποτέ δεν συμμερίζεται τέτοιες συμπεριφορές και δεν παίρνει θέση υπέρ επουδενί.....

υ.γ. βλέπω το ποσοστό της ΧΑ να γίνεται διψήφιο μετά απο αυτό και την μετέπειτα διαχείριση του σκηνικού απο τα media

akerm δεν έχεις άδικο! Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…..

Και όλο αυτό φοβάμαι ότι θα είναι μόνο η αρχή…
Δεν θα εκπλαγώ αν δολοφονηθούν και μερικοί βουλευτές στο μέλλον, πράγμα που απεύχομαι βέβαια!
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

δηλ αν εριχναν το νερο στον Κασσιδιαρη θα επρεπε να τραβηξει οπλο;
Ειμαστε χριστιανοι δεν ειναι λυση τετοιου ειδους ενεργειες.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby titinaki » Thu Jun 07, 2012 4:38 pm

Δείτε ολόκληρο το βίντεο...!!! (Γιατί πραγματικά τα πήρε ο Κασιδιάρης)

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/bl ... _5670.html
titinaki

Unread postby eternity » Thu Jun 07, 2012 5:17 pm

διχαζομουν αν επρεπε να το βαλω στο θεμα: ευφυής αστειολογία η Σατυρα.Τελικα το βαζω εδω:

Η δηλωση ειναι ολα τα λεφτα: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα» Ταδε εφη ο Παυλοπουλος.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Thu Jun 07, 2012 5:26 pm

Μετά από αυτή τη δήλωση, νομίζω ότι ο Κασιδιάρης καλά έκανε, απλά δεν τα έδωσε εκεί που έπρεπε τα χαστούκια του...

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ - Λοβέρδος:"Ας μην έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς να γλυτώσουμε...και καμία σύνταξη"!

Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby giannis73 » Thu Jun 07, 2012 6:11 pm

Εγώ πιστεύω πως ήταν τελείως καταδικαστέα η αντίδραση του Κασιδιάρη αλλά όμως έχει και ένα φταίξιμο και η Κανέλη που ενώ τον βλέπει ότι έχει βγει εκτός εαυτού και σηκώνεται να φύγει λόγω της συριζαίας ,σηκώνεται αυτή και του πετάει τα χαρτιά που είχε μπροστά της επάνω του προκλητικά.
Δεν τον δικαιολογώ αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο εν βρασμό ψυχής ,ο οποίος πάει να φύγει και τον προκαλείς ,νομίζω πως έχεις ένα φταίξιμο αρκετά σημαντικό.Η πράξη του όμως ήταν απαράδεκτη.
giannis73

Unread postby kiriak » Thu Jun 07, 2012 6:24 pm

eternity wrote:διχαζομουν αν επρεπε να το βαλω στο θεμα: ευφυής αστειολογία η Σατυρα.Τελικα το βαζω εδω:

Η δηλωση ειναι ολα τα λεφτα: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα» Ταδε εφη ο Παυλοπουλος.

τσου ρε Λάκη
φτιάξε πρώτα το πράσινο κύμα στον περιφερειακό που με τόσο κομπασμό έλεγες όταν ήσουνα αντιπολίτευση
""ούτε αυτό το ελάχιστο δεν κάνει η κυβέρνηση του Πασοκ "" έλεγες τότε
μας φάγατε τα νιάτα μας όλα αυτά τα χρόνια απ' τα παράθυρά σας (με ψέματα και φλυαρίες έχοντας τη βεβαιότητα ότι δεν θα τιμωρηθείτε)
και εμείς ΜΗ έχοντας άλλη επιλογή φερόμαστε απο τον ένα μαυρογιαλούρο στον άλλο

επί προσωπικού τέθηκε θέμα κ. Παπαδάκη (μπορεί να μην το πρόσεξες, άλλωστε δεν μπορείς να παρακολουθείς συνέχεια τη συζήτηση όταν μιλάει ο ένας πάνω στον άλλο)
το μίσος τους εναντίον της ΧΑ το καταδικάζει κανείς (το γνωστό μίσος αυτό του εμφυλίου)
το μπουλντόγκ και το ντόπερμαν εάν δεν το πειράξεις, συνήθως δεν σε πειράζει
kiriak

Unread postby marjory » Thu Jun 07, 2012 6:31 pm

Το συγκεκριμένο ποστ γίνεται για την ισότητα των όπλων.

Η Κανέλλη έφαγε 3 χαστούκια και θα βουήξει η χώρα για μια εβδομάδα....

Για το επεισόδιο όπου τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν σε βουλευτή της ΧΑ... δεν ακούστηκε τίποτα!!!

Συγκεκριμένα:

Επίθεση με καδρόνια στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, εξαπέλυσε μία ομάδα αντιεξουσιαστών, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Super B», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όπως δημοσιεύει το dete.gr οι αντιεξουσιαστές τον χτύπησαν και αποχώρησαν.

Θύμα της επίθεσης έπεσε και ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής τον οποίον οι εισβολείς χτύπησαν στο χέρι, την ώρα που προσπάθησε να τους αποτρέψει. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα. Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.

Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Που ήταν εκεί οι εκπρόσωποι των κομμάτων να συμπαρασταθούν και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους;

Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Thu Jun 07, 2012 6:33 pm

marjory wrote:Το συγκεκριμένο ποστ γίνεται για την ισότητα των όπλων.

Η Κανέλλη έφαγε 3 χαστούκια και θα βουήξει η χώρα για μια εβδομάδα....

Για το επεισόδιο όπου τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν σε βουλευτή της ΧΑ... δεν ακούστηκε τίποτα!!!

Συγκεκριμένα:

Επίθεση με καδρόνια στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, εξαπέλυσε μία ομάδα αντιεξουσιαστών, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Super B», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όπως δημοσιεύει το dete.gr οι αντιεξουσιαστές τον χτύπησαν και αποχώρησαν.

Θύμα της επίθεσης έπεσε και ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής τον οποίον οι εισβολείς χτύπησαν στο χέρι, την ώρα που προσπάθησε να τους αποτρέψει. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα. Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.

Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Που ήταν εκεί οι εκπρόσωποι των κομμάτων να συμπαρασταθούν και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους;

Eπισης καταδικαστεο και καταπτυστο!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ