Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 7:30 pm

eternity wrote:διχαζομουν αν επρεπε να το βαλω στο θεμα: ευφυής αστειολογία η Σατυρα.Τελικα το βαζω εδω:

Η δηλωση ειναι ολα τα λεφτα: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα» Ταδε εφη ο Παυλοπουλος.

Στη σατυρα επρεπε να το βαλεις......
ίσα ρε Παυλοπουλε θα σπασεις κανα νυχι....
Ακόμα γελαω!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by Αντώνης on Thu Jun 07, 2012 7:31 pm, edited 1 time in total.
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 7:32 pm

Styx wrote:
Nikolaos_Orth wrote:ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

"Aπό τυφλό και κασιδιάρη" και σύμφωνα με τις ερμηνείες μεταφορικά εννοεί τον Αντίχριστο

ΩΧ!
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 7:43 pm

Styx wrote:
Αντώνης wrote:ΩΧ!

Τι ωχ βρε ,μεταφορικά είπαμε κι όχι δεν είναι αυτός :lol: :lol: ,θα είναι πολύ έξυπνος και μέγας ειρηνιστής :mrgreen:

Γι αυτο λεω ΩΧ! ;) ;) ;)
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 7:54 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Αντώνης wrote:Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…...

Λεπτομέρεια...(αν και μικρή σημασία έχει),η Κανέλλη αντέδρασε στο πέταγμα του νερού στην Συριζαία!

Ναι αλλα πώς αντεδρασε.... ?
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Thu Jun 07, 2012 7:56 pm

eternity wrote:
Αντώνης wrote:
akerm wrote:
όπως και, αν στη θέση της Κανέλλη βρισκόταν η Μέρκελ ή καμία Ρεπούση ή δεν ξέρω ποια άλλη, πάλι η τοποθέτησή μας ή η "διαφωνία" για την απαράδεκτη αντίδραση στις προσβολές των κυριών, δεν ξέρω αν θα γινόταν συμφωνία...όλα εξαρτώνται με τι "μάτια" το βλέπουμε....

δυστυχώς αρχίζουμε να γευόμαστε τους καρπούς της "Δημοκρατίας" των τελευταίων χρόνων, της παιδείας που διαλύσανε όλοι αυτοί που εμείς κάναμε βουλευτές...και έρχεται η νέα γεννια να ξεκοιλιάσει τους πολιτικούς (γ.Παΐσιος)...πώς;...μήπως βάζοντας τη ΧΑ στο κοινοβούλιο;...δεν ξέρω...

πέρασε απο το νου μου έντονα το "ο χαλασμός θα αρχίσει από ένα Κασιδιάρη" του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού...δεν ξέρω...
βλέπω μηνύματα και αντιδράσεις και νοιώθω το λαό να μοιράζεται στο "να αγιάσει το χέρι του" και στο κατεστημένο των media και τον πολιτικό κόσμο, με το "έξω τα κτήνη" απο τη βουλή....μακάρι να βγω λάθος... ο ορθόδοξος λαός σαφώς ποτέ δεν συμμερίζεται τέτοιες συμπεριφορές και δεν παίρνει θέση υπέρ επουδενί.....

υ.γ. βλέπω το ποσοστό της ΧΑ να γίνεται διψήφιο μετά απο αυτό και την μετέπειτα διαχείριση του σκηνικού απο τα media

akerm δεν έχεις άδικο! Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…..

Και όλο αυτό φοβάμαι ότι θα είναι μόνο η αρχή…
Δεν θα εκπλαγώ αν δολοφονηθούν και μερικοί βουλευτές στο μέλλον, πράγμα που απεύχομαι βέβαια!
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

δηλ αν εριχναν το νερο στον Κασσιδιαρη θα επρεπε να τραβηξει οπλο;
Ειμαστε χριστιανοι δεν ειναι λυση τετοιου ειδους ενεργειες.

Σαφως και δεν ειναι λύσεις τετοιες ενεργεις και ξαναλέω : "Δεν θα εκπλαγώ αν δολοφονηθούν και μερικοί βουλευτές στο μέλλον, πράγμα που απεύχομαι βέβαια!"

(και δεν αναφερόμουν αποκλειστικα στην Χ.Α.) ;)
Αντώνης

Unread postby eternity » Thu Jun 07, 2012 8:01 pm

Ποιοι χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή!

«Ως ταμίας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...».
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby dimitris » Thu Jun 07, 2012 11:40 pm

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:19 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Jun 07, 2012 11:53 pm

Αντώνης wrote:
Αντώνης wrote:Αν προσέξεις και στο βίντεο, η Κανέλλη τον προκάλεσε χτυπώντας τον με κάτι και ο Κασιδιάρης απάντησε με χαστούκια…...

Λεπτομέρεια...(αν και μικρή σημασία έχει),η Κανέλλη αντέδρασε στο πέταγμα του νερού στην Συριζαία!

Ναι αλλα πώς αντεδρασε.... ?

Όπως είπε και ο Σάββας στο fb,του ακούμπησε ριζοσπάστη (το αντίστοιχο με το να πετάς σκορδαλιά σε βρυκόλακα) :lol: :lol: :lol:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby marjory » Fri Jun 08, 2012 12:01 am

Όπως είπε και ο Σάββας στο fb,του ακούμπησε ριζοσπάστη (το αντίστοιχο με το να πετάς σκορδαλιά σε βρυκόλακα) :lol: :lol: :lol:

Αγιασμό σε βρυκόλακα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby KANENAS » Fri Jun 08, 2012 12:30 am

Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο κασιδιάρης που θα φέρει το κακό, και δεν με νοιάζει στήν τελική. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο τύπος είναι βλαμένος. Δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι σου τις κότες, να τους πετάς το νερό, και να κρατάς το ποτήρι. :evil:
KANENAS

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ