etrigou wrote:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.
Το έχω ξαναδημοσιεύσει. Δεν σημαίνει ότι όποιος βάλει το μοναχικό σχήμα αυτομάτως λαμβάνει και προορατικό χάρισμα. Νομίζω ότι ο εν λόγω γέροντας δεν γνωρίζει τι είναι η χρυσή αυγή
Λάτρης του Εωσφόρου ο Νίκος ΜιχαλολιάκοςΌταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά! Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!
Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:Το όνομα
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμβολίζει τον ερχομό του αντίχριστου, ο Εωσφόρος (ο φέρων την Αυγή) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο ποιητής ΜιχαλολιάκοςΣτο τεύχος 37 (Ιούλιος 1988) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» σε ιδεολογικό ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Η Άρια θρησκευτικότητα» αναλύεται η θέση της οργάνωσης για τον Παγανισμό και τον Χριστιανισμό. Το άρθρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια:
«Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου. Στον παγανισμό επιβιώνει η αρχαία θρησκεία με την αρχέγονη της αγνότητα, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τις εορτές, τους μύθους και μία διαρκή και γόνιμη επαφή με τη φύση». Σπεύσατε λοιπόν Χρυσαυγίτες να πυκνώσετε τις τάξεις της «πατρώας» θρησκείας.
Όσο για τον Χριστιανισμό, η απόφαση είναι καταδικαστική: «Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των «καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας».Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές«Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».
Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι».