Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Thrax » Fri Jun 08, 2012 12:36 am

KANENAS wrote:Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο κασιδιάρης που θα φέρει το κακό, και δεν με νοιάζει στήν τελική. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο τύπος είναι βλαμένος. Δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι σου τις κότες, να τους πετάς το νερό, και να κρατάς το ποτήρι. :evil:

και να τρως και μηνυση επειδη πεταξες το νερο, αυτο που το βαζεις?
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby etrigou » Fri Jun 08, 2012 12:43 am

εμενα προσωπικα στην ολη υποθεση με τον κασιδιαρη κατι δεν μου ''κολλαει''.γνωριζαν πολυ καλα οτι ειναι οξυθυμος και χειροδικει.(εξαλλου το αναφερανε οτι εκκρεμει υποθεση)τον στριμωξανε αγρια και ειλικρινα πιστευω οτι θελανε να τον εκθεσουν.σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω την συμπεριφορα του.απλα επειδη ειμαι πολυ καχυποπτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η προπαγανδα απεναντι στην χρυση αυγη.εδω εχουμε τα μυρια οσα προβληματα και δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να προσπαθουν να αποδειξουν ποσο σκαρτη ειναι η χρυση αυγη;δεν την ψηφισα το δηλωνω.
ΟΜΩΣ:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.δεν ξερω λεπτομερειες για τον γεροντα και ουτε κανω προεκλογικη εκστρατεια προς θεου;απλα αναρρωτιεμαι,μηπως το ειπε γιατι η παρουσια της στη βουλη ''βοηθησει''να ξεκινησουν τα γεγονοτα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ΥΓ.αν αυτα που εγραψα θεωρηθουν αταιριαστα με το θεμα ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μπορειτε να τα σβησετε
etrigou

Unread postby 40palikj » Fri Jun 08, 2012 12:57 am

etrigou wrote:εμενα προσωπικα στην ολη υποθεση με τον κασιδιαρη κατι δεν μου ''κολλαει''.γνωριζαν πολυ καλα οτι ειναι οξυθυμος και χειροδικει.(εξαλλου το αναφερανε οτι εκκρεμει υποθεση)τον στριμωξανε αγρια και ειλικρινα πιστευω οτι θελανε να τον εκθεσουν.σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω την συμπεριφορα του.απλα επειδη ειμαι πολυ καχυποπτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η προπαγανδα απεναντι στην χρυση αυγη.εδω εχουμε τα μυρια οσα προβληματα και δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να προσπαθουν να αποδειξουν ποσο σκαρτη ειναι η χρυση αυγη;δεν την ψηφισα το δηλωνω.
ΟΜΩΣ:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.δεν ξερω λεπτομερειες για τον γεροντα και ουτε κανω προεκλογικη εκστρατεια προς θεου;απλα αναρρωτιεμαι,μηπως το ειπε γιατι η παρουσια της στη βουλη ''βοηθησει''να ξεκινησουν τα γεγονοτα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ΥΓ.αν αυτα που εγραψα θεωρηθουν αταιριαστα με το θεμα ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μπορειτε να τα σβησετε

δεν ξερω, αλλα ειναι λιγο κριμα να πας στο Αγιο Ορος για να ρωτησεις τι να ψηφισεις. εκτος απο ηλιθιοτητα(δεν μπορεις δηλ να κρινεις μονος σου; ) ειναι και αδικο γιατι βαζεις σε πειρασμο γεροντες που δεν βρισκονται εκει για να σου πουν τι να ριξεις στην καλπη !

λογικα η μη κομματικη απαντηση θα ηταν , ενας που ειναι καλος χριστιανος και αγαπαει την πατριδα και την ορθοδοξια....εξω ξερω παντως ποιος ειναι αυτος
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby KANENAS » Fri Jun 08, 2012 1:05 am

Thrax wrote:
KANENAS wrote:Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο κασιδιάρης που θα φέρει το κακό, και δεν με νοιάζει στήν τελική. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο τύπος είναι βλαμένος. Δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι σου τις κότες, να τους πετάς το νερό, και να κρατάς το ποτήρι. :evil:

και να τρως και μηνυση επειδη πεταξες το νερο, αυτο που το βαζεις?

Σωστό και αυτό.

Πάντως δεν λυπήθηκα με αυτά που έγιναν. Βλέπετε, η εικόνα της πόλης μου και το δελτίο εγκλιματικοτιτας που διαβάζω κάθε μέρα, όπως επίσης και οι συνεχόμενες αυτοκτονίες, δεν μου αφήνουν περιθώρια λύπης, στέρεψα. Αντιθέτως το μίσος μέρα με την ημέρα φουντώνει, και αν κάτι με ενοχλεί, δεν είναι αυτό που έγινε, αλλά αυτό που δεν έγινε.
Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι αμαρτία αλλά εξίσου αμαρτία είναι και ο φαρισαϊσμός.Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.
KANENAS

Unread postby Thrax » Fri Jun 08, 2012 1:08 am

40palikj wrote:
etrigou wrote:εμενα προσωπικα στην ολη υποθεση με τον κασιδιαρη κατι δεν μου ''κολλαει''.γνωριζαν πολυ καλα οτι ειναι οξυθυμος και χειροδικει.(εξαλλου το αναφερανε οτι εκκρεμει υποθεση)τον στριμωξανε αγρια και ειλικρινα πιστευω οτι θελανε να τον εκθεσουν.σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω την συμπεριφορα του.απλα επειδη ειμαι πολυ καχυποπτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η προπαγανδα απεναντι στην χρυση αυγη.εδω εχουμε τα μυρια οσα προβληματα και δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να προσπαθουν να αποδειξουν ποσο σκαρτη ειναι η χρυση αυγη;δεν την ψηφισα το δηλωνω.

δεν ξερω, αλλα ειναι λιγο κριμα να πας στο Αγιο Ορος για να ρωτησεις τι να ψηφισεις. εκτος απο ηλιθιοτητα(δεν μπορεις δηλ να κρινεις μονος σου; ) ειναι και αδικο γιατι βαζεις σε πειρασμο γεροντες που δεν βρισκονται εκει για να σου πουν τι να ριξεις στην καπλη !

λογικα η μη κομματικη απαντηση θα ηταν , ενας που ειναι καλος χριστιανος και αγαπαει την πατριδα και την ορθοδοξια....εξω ξερω παντως ποιος ειναι αυτος

Είναι πάρα πολύ ασχημη η κριτική σου,

ως προς τν φιλη,

αν εχεις παει στο όρος θα δεις οτι οι λαϊκοι ρωτούν τους πνευματικους τους γα καθε πτυχη της ζωης τους

και ζητουν καλοπροαιρετη συμβουλη, ιδιως αν εχει και χαρισμα και βλεπει πισω απο το παραβαν

αρα θεωρω ατοπο ακαιρα και αδικο το σχολιο σου

καθε φορα οταν πας σε ενα μερος ειναι φυσικο να συζητας τα θεματα της επικαιροτητας

απο κει και περα το τι θα κανεις ο Θεος και η ψυχη σου

εισαι εσυ και η καλπη

ολοι εχουμε μυαλο και ολοι αποφασιζουμε με βαση το γενικο καλο και μετα το δικο μας
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby afantos » Fri Jun 08, 2012 1:09 am

Στη Δούρου καλά της έκανε, την αναβολή λέει την πήρατε, τι σε νοιάζει εσένα μωρή τι κάνω εγώ.... Τώρα στην Κανέλλη ήταν θολωμένος και όταν είσαι θολωμένος δεν ξέρεις τι κάνεις....
afantos

Unread postby roubini » Fri Jun 08, 2012 1:17 am

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ήτανε... μην δίνετε σημασία!

Κανονικά σχεδόν όλοι σε αυτό το πάνελ έπρεπε για τον ένα ή άλλον λόγο να είναι φυλακή.
Και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους.

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα στραφεί (για τους κακοπροαίρετους) ο ένας έναντι του άλλου και θα αλληλοεξοντώνονται χωρίς να παίρνουν και καμία ικανοποίηση.
roubini

Unread postby manouil » Fri Jun 08, 2012 1:20 am

ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ :shock: :shock:
manouil

Unread postby Ellinida » Fri Jun 08, 2012 1:25 am

Και κάτι που απο ότι είδα δεν σχολιάστηκε.
Δούρου προς Κασιδιάρη.
Θα πάτε τη χώρα πεντακόσια χρόνια πίσω! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ήταν ποτέ η Ελλαδίτσα μας και χειρότερα;;;;;;;
Last edited by Ellinida on Fri Jun 08, 2012 1:28 am, edited 1 time in total.
Ellinida

Unread postby yiannis » Fri Jun 08, 2012 1:27 am

etrigou wrote:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.

Το έχω ξαναδημοσιεύσει. Δεν σημαίνει ότι όποιος βάλει το μοναχικό σχήμα αυτομάτως λαμβάνει και προορατικό χάρισμα. Νομίζω ότι ο εν λόγω γέροντας δεν γνωρίζει τι είναι η χρυσή αυγή

Λάτρης του Εωσφόρου ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά! Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!
Image
Image

Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:
Image

Το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμβολίζει τον ερχομό του αντίχριστου, ο Εωσφόρος (ο φέρων την Αυγή) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ποιητής Μιχαλολιάκος

Στο τεύχος 37 (Ιούλιος 1988) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» σε ιδεολογικό ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Η Άρια θρησκευτικότητα» αναλύεται η θέση της οργάνωσης για τον Παγανισμό και τον Χριστιανισμό. Το άρθρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια: «Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου. Στον παγανισμό επιβιώνει η αρχαία θρησκεία με την αρχέγονη της αγνότητα, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τις εορτές, τους μύθους και μία διαρκή και γόνιμη επαφή με τη φύση». Σπεύσατε λοιπόν Χρυσαυγίτες να πυκνώσετε τις τάξεις της «πατρώας» θρησκείας.

Όσο για τον Χριστιανισμό, η απόφαση είναι καταδικαστική: «Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των «καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας».

Image

Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές

«Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι».

Image
yiannis

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ