Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby rafale » Sun Jun 10, 2012 9:52 pm

Α.Τσίπρας προς μετανάστες: “Φέρτε και τις οικογένειές σας.."

Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει: «Αν είναι κάποιος... χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z1xPyUNgif
rafale

Unread postby rafale » Sun Jun 10, 2012 10:22 pm

Ο Αλέξης Τσίπρας υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια…

http://udemand.wordpress.com/2012/06/10 ... %80%ce%b1/
rafale

Unread postby zenjt » Sun Jun 10, 2012 10:58 pm

INA_OSI_EN wrote:http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/12828-se-anamena-karvouna-ierarxia

γι' αυτό το λόγο καλύτερα να μην βγει πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές
O Θεός να δώσει να μην δούμε''οικουμενική κυβέρνηση ''υπό τον ΣΥΡΙΖΑ,γιατί ως άθεο κόμμα θα επέφερε πολλά δεινά στον τόπο.Και από ότι βλέπουμε η πρωτιά θα παιχτεί μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.Οι επόμενες ημέρες των εκλογών θα είναι κρίσιμες για τον τόπο,αφού θα φανούν οι προθέσεις των δανειστών μας, και θα φανεί όλη η αλήθεια για το τι υπογράφτηκε στο 2ο Μνημόνιο.Κι ενώ τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται σύντομα δεν γνωρίζουμε τον χρόνο που θα ξεσπάσουν τα γεγγονότα.Ηδη'' μαγειρεύεται'' η στρατιωτική εισβολή στην Συρία,ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα του Ιράν.Εντάσεις έχουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης,όπως στον Καύκασο,την Κίτρινη Θάλασσα και τα Βαλκάνια.Η είσοδος της Ισπανίας στον μηχανισμό στήριξης σήμερα ,δίνει ένα ακόμα σενάριο ότι κάτι ''παίζεται'' με την ευρωζώνη.Τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί είναι πολλά,και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ανα πάσα στιγμή,έστω κι αν αυτές καθυστερήσουν μιας και δεν είναι στο δικό μας χέρι να κατευθύνουμε τις εξελίξεις.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby INA_OSI_EN » Mon Jun 11, 2012 11:49 am

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZPMtxESZfI

O "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ " ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Θεος φυλάξει... μην βγει πρ'ωτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!
INA_OSI_EN

Unread postby Silent » Mon Jun 11, 2012 12:29 pm

Δύο επιλογές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις μία βδομάδα απέχουν πλέον οι εκλογές, αλλά το βασικό πρόβλημα παραμένει: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει με σαφήνεια και ακρίβεια πώς ακριβώς θα ενεργήσει σε σχέση με το μνημόνιο και πώς θα διασφαλίσει τη λειτουργία του κράτους αν οι εταίροι και δανειστές μας αποφασίσουν να διακόψουν τη δανειοδότηση.

Δεν είναι ανεξήγητο το φαινόμενο. Ούτε και πρωτοφανές. Από μια άποψη ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκεί που βρέθηκε η ΝΔ στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη. Η ακραία αντιμνημονιακή Νέα Δημοκρατία βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα ή να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση ή να ρίξει τη χώρα σε περιπέτειες. Και τώρα είναι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Δεν περίμεναν ότι μέσα σ' ένα δίμηνο θα έφταναν στο σημείο να διεκδικούν με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας. Και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους.

Αντιλαμβάνονται, φυσικά, ότι η απειλή των επιπτώσεων μιας ελληνικής χρεοκοπίας δεν θα υποχρεώσει την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη διεθνή κοινότητα ν' αποδεχτούν τη λογική Τσίπρα πως «εμείς ακυρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά εσείς θα τηρείτε τις δικές σας». Γι' αυτό κι έχουν αρχίσει -δειλά αλλά ευδιάκριτα- να ρίχνουν τους τόνους και να βάζουν νερό στο κρασί τους.

Κάτι οι διαβεβαιώσεις τύπου Δραγασάκη πως «δεν θα υπάρξουν μονομερείς ενέργειες», κάτι η διγλωσσία που χρησιμοποιεί πλέον ο Τσίπρας ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται -σκληρός και αδιάλλακτος προς τους ψηφοφόρους, μετριοπαθής και καθησυχαστικός προς τους ξένους διπλωμάτες- είναι προφανές ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τα αδιέξοδα στα οποία έχει εμπλακεί. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να τα υπερβεί.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι πραγματικά εύχονται ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του να συμβεί την ερχόμενη Κυριακή, αλλά αν η λαϊκή ψήφος τούς αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας, τότε θα κληθούν να καταβάλουν το τίμημα του ακραίου λαϊκισμού που μέχρι τώρα υπηρετούν. Δύο λύσεις θα έχουν. Ή θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα καταγγείλουν μονομερώς το μνημόνιο, οπότε θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι επακολουθήσει, ή θα υποχρεωθούν στη σχετική κωλοτούμπα επιδιώκοντας επαναδιαπραγμάτευση όποιων και όσων όρων μπορέσουν, οπότε θα προκαλέσουν την οργή των ψηφοφόρων τους. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63667758
Silent

Unread postby Agiografies » Mon Jun 11, 2012 12:31 pm

marjory wrote:
Mannlicher-Schönauer wrote:
Ευδοκία wrote:μια χαρα σφαλιαριτσα ηταν ετσι για να ξυπνανε σιγα σιγα τα αιματα.
;) ;) ;) ;)

Αν την έτρωγες εσύ,δε νομίζω να είχες την ίδια άποψη!

+1000000
Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια τοποθέτηση και μάλιστα από γυναίκα...

Η λογικη εχει μετρο εχει σημειο αναφορας, η' αναισχηντια και η ξεδιαντροπια ομως οχι, οταν ο Αγιος χαστουκισε τον αιρετικο αρειο, δεν το εκανε επειδη του ειχαν τελειωσει τα επιχειρηματα αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος ειχε περασει στην διαστροφη και παραλλογιζοταν σε τετοιο σημειο που το χαστουκι τον συνεφερε.
εσυ κυρια μου δεν μπορεις να δεχτεις τετοια τοποθετηση ισως γιατι δεν εισαι μητερα με 3 παιδια οπως η ευη,
η οποια βλεπει ορατη πλεον την απειλη, ολα αυτα τα καινα δαιμονια που εχουν ερθει εδω, να σκοτωνουν ελληνες με τον πιο φρικτο και βαρβαρο τροπο,
ανυμπορη να υπερασπιστει τα παιδια της την οικογενεια της,
να βλεπει ολους αυτους (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)
να τους υπερασπιζονται πολιτικα ανδρεικελα κατευθηνομενα ανθρωπακια, οπως η δουρου
και προοδευτικοι νεοτεριστες οπως η κανελη ,
κολληταρια με τον αλλο νεοεποχιτη τον λαζοπουλο
που δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να σφαξουν ανθρωπο οπως η ιδια δηλωνει

τωρα για σενα πραγματικα δεν ξερω τι να πω, ευχομαι ο θεος να σε ελεησει.
η ανθρωπια σου, τα μετρα και τα σταθμα της κοινωνικης σου υπαρξης, δεν επιτρεπει την σφαλιαρα σε εκπροσωπους κομματων οι οποιοι δολοφονουν ενσυνειδητα τους ελληνες,
αλλα θα κρεμουσες ευχαριστος τον παπανδρεου στο συνταγμα οπως εχεις δηλωσει.

θα εκανες δηλαδη την πιο ακραια και βαρβαρη πραξη η οποια δεν συναδει ουτε με τον πολιτισμο των ελληνων (γι' αυτο και απαγορευτικαν)
ουτε με την ορθοδοξη σκεψη.
μονο και μονο επειδη οπως παλι ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ, αυτο θεωρεις ΕΣΥ σωστο.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΗΛΕΙΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠ' ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
Agiografies

Unread postby Silent » Mon Jun 11, 2012 12:36 pm

Ο Αλ. Τσίπρας με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», η οποία έχει ευθεία σύνδεση με την Κουμουνδούρου, υπογράμμισε χθες με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι «η επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης είναι η επωφελέστερη στρατηγική και για τις δύο πλευρές, αφήνοντας στην άκρη εκφράσεις περί ακύρωσης και καταγγελίας του Μνημονίου. http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4728578
Silent

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Jun 11, 2012 1:03 pm

Agiografies wrote:ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΗΛΕΙΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠ' ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.

Καταρχάς φίλε Γιώργο δεν ευχήθηκα να φάει σφαλιάρα η Ευδοκία...πάντως σε λάθος ανθρωπο βρηκε ο Κασιδιαρης να ξεσπάσει
δεν τους εφερε καμία Κανελλη όλους αυτους
το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έφεραν!!!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Agiografies » Mon Jun 11, 2012 1:13 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Agiografies wrote:ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.

Καταρχάς φίλε Γιώργο δεν ευχήθηκα να φάει σφαλιάρα η Ευδοκία...πάντως σε λάθος ανθρωπο βρηκε ο Κασιδιαρης να ξεσπάσει
δεν τους εφερε καμία Κανελλη όλους αυτους
το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έφεραν!!!

ναι συμφωνω, και τωρα κοιταμε να τους διωξουμε (εχτες αν ειναι δυνατον) οχι να ακουω την δουρου να λεει οτι θα γυρισουμε 500 χρονια πισω αν το πραξουμε
Agiografies

Unread postby marjory » Mon Jun 11, 2012 1:25 pm

Agiografies wrote:Η λογικη εχει μετρο εχει σημειο αναφορας, η' αναισχηντια και η ξεδιαντροπια ομως οχι, οταν ο Αγιος χαστουκισε τον αιρετικο αρειο, δεν το εκανε επειδη του ειχαν τελειωσει τα επιχειρηματα αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος ειχε περασει στην διαστροφη και παραλλογιζοταν σε τετοιο σημειο που το χαστουκι τον συνεφερε.
εσυ κυρια μου δεν μπορεις να δεχτεις τετοια τοποθετηση ισως γιατι δεν εισαι μητερα με 3 παιδια οπως η ευη,

[Επίθεση επί προσωπικού;;;]Το γεγονός ότι δεν είμαι μητέρα τριών παιδιών, όπως η γυναίκα σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μου αρέσει η θέα να χαστουκίζει κάποιος μια γυναίκα.

Agiografies wrote: η οποια βλεπει ορατη πλεον την απειλη, ολα αυτα τα καινα δαιμονια που εχουν ερθει εδω, να σκοτωνουν ελληνες με τον πιο φρικτο και βαρβαρο τροπο,
ανυμπορη να υπερασπιστει τα παιδια της την οικογενεια της,
να βλεπει ολους αυτους (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)
να τους υπερασπιζονται πολιτικα ανδρεικελα κατευθηνομενα ανθρωπακια, οπως η δουρου
και προοδευτικοι νεοτεριστες οπως η κανελη ,
κολληταρια με τον αλλο νεοεποχιτη τον λαζοπουλο
που δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να σφαξουν ανθρωπο οπως η ιδια δηλωνει

Την πολιτική της αθρόας εισβολής των μεταναστών την επέβαλαν τα κόμματα που λυμαίνονται την εξουσία εδώ και δεκαετίες. Ούτε εσύ, ούτε εγώ το θέλαμε. Και ούτε το θέλουμε και σήμερα.

Agiografies wrote:τωρα για σενα πραγματικα δεν ξερω τι να πω, ευχομαι ο θεος να σε ελεησει.
η ανθρωπια σου, τα μετρα και τα σταθμα της κοινωνικης σου υπαρξης, δεν επιτρεπει την σφαλιαρα σε εκπροσωπους κομματων οι οποιοι δολοφονουν ενσυνειδητα τους ελληνες,
αλλα θα κρεμουσες ευχαριστος τον παπανδρεου στο συνταγμα οπως εχεις δηλωσει.

[Πάλι επίθεση επί προσωπικού;;; Προφανώς έχεις κάποιο θέμα μαζί μου... Τέλος πάντων ας αναλάβουν οι υπόλοιποι συντονιστές επ' αυτού.]

Εκπρόσωπος κόμματος που συνειδητά δολοφονεί τους έλληνες ποιος είναι; η Κανέλλη; Αν είναι έτσι, τότε καλά της έκανε. [υπενθυμίζω ότι με χάλασε η εικόνα να βλέπω τον κατά τ' άλλα συμπαθητικό Κασιδιάρη να ρίχνει χαστούκια σε γυναίκα.. έτσι;;]. Όσο για τον ΓΑΠ ναι, θα τον ήθελα στο απόσπασμα διότι έβαλε συνειδητά την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ σε αυτή την περιπέτεια και τώρα ή θα πρέπει να φάμε στη μάπα τον ΣΥΡΙΖΑ [με την βούλα του δήθεν αντιμνημονιακού] ή θα πρέπει να φάμε στη μάπα τον Σαμαρά [και να συνεχιστεί το μνημόνιο, ως έχει]. Διότι πρώτα και πάνω από όλα τα κόμματα, είμαι Ελληνίδα, αγαπώ την πατρίδα μου και λυπάμαι που ένας αλήτης με όλο τον συρφετό του [και τους πρώην εννοείται] την διέσυρε και την παγίδευσε τόσο πολύ.

Agiografies wrote:θα εκανες δηλαδη την πιο ακραια και βαρβαρη πραξη η οποια δεν συναδει ουτε με τον πολιτισμο των ελληνων (γι' αυτο και απαγορευτικαν)
ουτε με την ορθοδοξη σκεψη.
μονο και μονο επειδη οπως παλι ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ, αυτο θεωρεις ΕΣΥσωστο.

Εγώ και τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Έλληνες που δεν θεοποιούμε -όπως εσύ- τον ΓΑΠ και δεν τον προσκυνούμε.

Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλου του φόρουμ για τις ευχές σου. Είναι αλήθεια ότι μας απέδειξες για άλλη μια φορά το έντονο ορθόδοξο χριστιανικό σου φρόνημα. Εξάλλου για μένα προσωπικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχω μάθει πλέον πολύ καλά ότι "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός παρά του ευεργετηθέντος"...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ