Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Voreios » Fri Feb 10, 2012 5:33 pm

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Καρατζαφέρης αφήνει μόνο του τον Σαμαρά στο μνημόνιο…
Πριν από λίγο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, έριξε βόμβα μεγατόνων. Είπε ότι δεν είναι έτοιμος για να ψηφίσει την Κυριακή και επομένως δεν πρόκειται να ψηφίσει. Σε ότι αφορά δε τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, απευθύνθηκε στον κ. Παπαδήμο και είπε ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να τους κρατήσει ή να τους διώξει. Εάν δεν τους διώξει τώρα ο κ. Παπαδήμος, θα έχουμε τον τραγέλαφο να υπάρχουν υπουργοί σε μια κυβέρνηση που δεν ψηφίζουν αυτά που η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει.
Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι και ο κ. Παπανδρέου έχει αφήσει και αυτός το ελεύθερο στους βουλευτές του να ψηφίσουν ή όχι, ο αντιμνημονιακός κ. Σαμαράς είναι ο μόνος που έμεινε να υπερασπίζεται το μνημόνιο!!!
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby supergeorge » Fri Feb 10, 2012 6:19 pm

Voreios wrote:ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Καρατζαφέρης αφήνει μόνο του τον Σαμαρά στο μνημόνιο…
Πριν από λίγο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, έριξε βόμβα μεγατόνων. Είπε ότι δεν είναι έτοιμος για να ψηφίσει την Κυριακή και επομένως δεν πρόκειται να ψηφίσει. Σε ότι αφορά δε τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, απευθύνθηκε στον κ. Παπαδήμο και είπε ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να τους κρατήσει ή να τους διώξει. Εάν δεν τους διώξει τώρα ο κ. Παπαδήμος, θα έχουμε τον τραγέλαφο να υπάρχουν υπουργοί σε μια κυβέρνηση που δεν ψηφίζουν αυτά που η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει.
Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι και ο κ. Παπανδρέου έχει αφήσει και αυτός το ελεύθερο στους βουλευτές του να ψηφίσουν ή όχι, ο αντιμνημονιακός κ. Σαμαράς είναι ο μόνος που έμεινε να υπερασπίζεται το μνημόνιο!!!

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

Πάντως πόσο μάγκας είναι ο ΓΑΠ

2 χρόνια μας έκανε τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ και την σκαπούλαρε. πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν τον θυμάται ποιος ειναι και τί έκανε. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ υποστήριξε το μνημόνιο 1 & 2 και βρέθηκε να ειναι αντιμνημονιακός και πατριωτης μετά από άπειρες κωλοτούμπες..

ο Αντωνάκης ο πατριώτης όμως την πάτησε. είναι πλέον Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός αρχηγός που υποστηρίζει το μνημόνιο!!! ο ΓΑΠ το αρνείται (βλέπε σοσιαληστική διεθνής και χαλαρότητα/απειθαρχία της ΚΟ ΠΑΣΟΚ), ο ΦΥΡΕΡ δε το θελει αρα ποιος μένει;

Τελικά ο γΑΠ είχε αστέρια στο επιτελείο του και αποδείχθη μάγκας. ο Αντωνάκης φέρει πιο πολύ σε αργό και μουσκάρι με βλακώδες επιτελείο ή μάλλον καταστροφικό επιτελείο.. τον Καραμανλή λέγαμε ζώον αλλά ήταν σπίρτο αναμένο μπροστά στον Αντωνάκη!!!
supergeorge

Unread postby Matina » Fri Feb 10, 2012 6:24 pm

supergeorge wrote:
Voreios wrote:ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Καρατζαφέρης αφήνει μόνο του τον Σαμαρά στο μνημόνιο…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

Πάντως πόσο μάγκας είναι ο ΓΑΠ

2 χρόνια μας έκανε τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ και την σκαπούλαρε. πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν τον θυμάται ποιος ειναι και τί έκανε. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ υποστήριξε το μνημόνιο 1 & 2 και βρέθηκε να ειναι αντιμνημονιακός και πατριωτης μετά από άπειρες κωλοτούμπες..

ο Αντωνάκης ο πατριώτης όμως την πάτησε. είναι πλέον Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός αρχηγός που υποστηρίζει το μνημόνιο!!! ο ΓΑΠ το αρνείται (βλέπε σοσιαληστική διεθνής και χαλαρότητα/απειθαρχία της ΚΟ ΠΑΣΟΚ), ο ΦΥΡΕΡ δε το θελει αρα ποιος μένει;

Τελικά ο γΑΠ είχε αστέρια στο επιτελείο του και αποδείχθη μάγκας. ο Αντωνάκης φέρει πιο πολύ σε αργό και μουσκάρι με βλακώδες επιτελείο ή μάλλον καταστροφικό επιτελείο.. τον Καραμανλή λέγαμε ζώον αλλά ήταν σπίρτο αναμένο μπροστά στον Αντωνάκη!!!

Συμφωνώ.. :lol: :lol: :lol: :lol:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Matina » Fri Feb 10, 2012 6:26 pm

Κι ο Αντωνάκης τώρα πλέον δεν πρόκειται να βγει πρωθυπουργός στον αιώνα τον άπαντα.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby supergeorge » Fri Feb 10, 2012 6:31 pm

Matina wrote:Κι ο Αντωνάκης τώρα πλέον δεν πρόκειται να βγει πρωθυπουργός στον αιώνα τον άπαντα.

Αυτο κι'αν ειναι σιγουρο...
supergeorge

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Feb 10, 2012 10:39 pm

supergeorge wrote:ο Αντωνάκης φέρει πιο πολύ σε αργό και μουσκάρι με βλακώδες επιτελείο...

Image

Γιατί το λες αυτό; :roll:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby supergeorge » Sat Feb 11, 2012 12:14 am

Mannlicher-Schönauer wrote:
supergeorge wrote:ο Αντωνάκης φέρει πιο πολύ σε αργό και μουσκάρι με βλακώδες επιτελείο...

Image

Γιατί το λες αυτό; :roll:

Αδικια οντως........ :roll:
supergeorge

Unread postby zenjt » Sat Feb 11, 2012 2:03 pm

Δείτε το video από την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο κ. Σημίτης στη Γερμανία...
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sun Feb 12, 2012 2:04 pm

Επιστολή ενός προδομένου νεοδημοκράτη στον Α.Σαμαρά

Μια συγκλονιστική επιστολή εστάλη από έναν νεοδημοκράτη, πρώην οπαδό του Αντώνη Σαμαρά στο antinews.gr και την αναδημοσιεύουμε, αφού αποτυπώνει καλύτερα από την κάθε ανάλυση και τον κάθε αναλυτή την πραγματικότητα για την, ας πούμε, "πολιτική στροφή" του Αντώνη Σαμαρά στο θέμα του Μνημονίου:

"Αντώνη Σαμαρά μέσα σε 3 μήνες, έχεις απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο σου… αυτόν που στήθηκε με τις ώρες για να σε εκλέξει αρχηγό ενάντια σε όλους και σε όλα…

Κάποτε – όχι και πολύ παλιά – έλεγες Αντώνη: “Ξέρετε ποιος είμαι. Λέω όχι, και εννοώ, όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω… Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω! Δεν δικαιούμαι να δώσω.”

Μα Αντώνη ακριβώς αυτό έκανες. Μέσα σε 3 μήνες…χρειάστηκαν μόνο 3 μήνες για να υποχωρήσεις, για να σταματήσεις να παλεύεις, να συνυπογράψεις το λάθος, να δώσεις συναίνεση στο λάθος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα απείλησες και με διαγραφές όσους δε συνυπογράψουν το λάθος…

Σου γράφαμε εδώ εκατοντάδες άτομα για εκλογές… σου ζητήσαμε να μη συμμετάσχεις στην (αντισυνταγματική) κυβέρνηση Παπαδήμου… σου ζητήσαμε να αντισταθείς, να εμποδίσεις τη διάλυση του τόπου.

Και εσύ σαν ευχαριστώ για τον αγώνα που κάναμε για να σε βγάλουμε πρόεδρο μας ανταποδίδεις τα αντίθετα από αυτά που θέλουμε και πιστεύουμε. Κάθε φορά που σου ζητάμε κάτι, όταν έρθει η ώρα της κρίσης και των κρίσιμων αποφάσεων, κάνεις το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις ζυγίσει καλά τον κόσμο της ΝΔ. Σε κάναμε πρόεδρο για τα ΟΧΙ σου (Μακεδονικό, Ανάν), σε κάναμε πρόεδρο γιατί μιλάς για πατρίδα, για ιδανικά.

Αν θέλαμε πρόεδρο προσκυνημένο, υπήρχε επιλογή…

Δεν την κάναμε όμως…

Διαλέξαμε εσένα…

Η στάση σου το τελευταίο 3μηνο είναι εντελώς ασύμβατη με τα πιστεύω των ανθρώπων που σε στήριξαν.
Η δύναμη Αντώνη πηγάζει από το λαό. Αν χάσεις Αντώνη αυτούς που σε στήριξαν στις 29/11/09 σε ποιους θα στηριχθείς;

Εγώ άλλον Αντώνη ψήφισα… άλλον Αντώνη έβλεπα μέχρι τον 11/2011 και άλλον Αντώνη τώρα. Και αυτός ο τελευταίος δε μου αρέσει… ούτε εμένα ούτε σε πολλούς από το ποτάμι των ΝΔατών που σε έκανε πρόεδρο στις 29/11/09… Τη δύναμη αυτού του ποταμού πρέπει να τη θυμούνται όλοι… μηδενός εξαιρουμένου".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sun Feb 12, 2012 2:20 pm

Απόστρατοι προς βουλευτές & εν ενεργεία συναδέλφους!

Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ