Να Αγιασει το ευχομαι κι εγω
Τωρα φιλοι μου αναρωτιέμαι: ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ οτι οι Ορθοδοξοι, υπο την εννοια οτι θελουμε
Ορθοδοξους Νομους, ειμαστε πλειοψηφια, απορω!!
Μαλλον ευσεβεις ποθοι ειναι...
Ονειρα βλεπουμε!
Αγαπητή Μαρια: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ''ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ'' ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ:
- Η είσοδος στην ΕΟΚ
- Η συνθηκη Σεγκεν
- Ο νομος περι εκτρωσεων
- Ο νομος περί αυτοματου διαζυγιου
- ο πολιτκος "γαμος"
- το Συμφωνο συμβιωσης
- οι νεες ταυτοτητες
- Τα ιδιωτικα καζινο
- η επεκταση του τζόγου
- τα Μνημόνια 1,2,3
- Ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας
κλπ κλπ;
Εγω δεν παραθετω συλλογισμους, αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και ειναι τα παραπανω αντι-Ευαγγελικά νομοθετηματα.
Αν οι Ελληνες ενδιαφέροταν για την Ορθοδοξη νομοθεσια, θα τους ειχαν ξαποστειλει, δε θα τους ξαναψηφιζαν, θα ειχαμε τοσο μαζικες αντιδρασεις που θα τα μαζευαν την αλλη μερα τα νομοθετηματα τους.
Συνεπως, δεν ξερω τις ψυχες τους αλλά ΟΡΘΟΔΟΞΗ Πολιτεία ΔΕ θέλουν να έχουμε, δεν τους νοιάζει τόσο, αδιαφορούν.
Εμεις που νοιαζομαστε ειμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Αλλιως.... θα είχαμε ΑΛΛΟ κοινοβουλιο, ΑΛΛΟΥΣ νομους.
Κατα τα λοιπα σεβομαι το δικαιωμα του καθενος να ζει με το λογισμο ότι εμεις οι Ορθοδοξοι ειμαστε η πλειοψηφια, ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις, ακυρωνουμε νομους κλπ κλπ
Αγαπητε Pamavol,
οι διαδοχικές υποχωρήσεις στις οποίες τόσο παραστατικά αναφέρεσαι (και εύχομαι κάθε οικογενειακή γαλήνη και παρουσία του Κυρίου στην οικογενεια σου) ΔΕ θα ήταν εφικτές αν εμεις που θελουμε Ορθοδοξη Πολιτεία, ήμασταν όντως οι περισσότεροι.
Να γίνω επιεικης; Να πώ ότι οι άλλοι ειναι χλιαροι και αδιαφοροι Χριστιανοί; να το πώ. Τι αλλαζει ομως;
Εμεις που νοιαζομαστε ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ειμαστε μειοψηφια, γι αυτο και περνάνε λιγο λιγο οσα θελουν.
Αγαπητέ Γιώργο
ευχαριστω για τη συσταση, ευχομαι κι εσυ να βρεις ενα καλο Πνευματικο διοτι εγω εχω απο αρκετα χρονια τωρα.
Το ψυχογραφημα που μου κανεις περι φοβου επιστρεφεται ως πιθανη... προβολη των δικων σου λογισμων.
Αναρωτιέμαι απο που αντλεις τη βεβαιοτητα οτι ειμαι μακρυα απο την πραγματικοτητα! Εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στους λογισμους σου.
Προσεξε το!
Λιγο πιο πανω ανεβασα το κειμενο του Γεροντος Ιωσηφ του Βατοπαιδινου, που λεει οτι
οι σκοτεινες δυναμεις μπαινουν μεσα στη χωρα και αλωνιζουν.
Επομενως, τωρα πλεον, δεν υπαρχει σωτηρια ανθρωπινη, μην περιμενετε.
Καθενας σαν ατομο, τι μπορουμε μονοι μας να κανουμε.
Μην περιμενετε απο τους ηγετας να μας προστατεψουν. Δε μπορουν.
Αλλα τωρα ουτε και ξερουν. Αλλα ειναι δεμενοι πλεον.
Και [κανουν] οτι τους πουν οι σκοτεινες δυναμεις, ετσι διαταζουν και σε μας.
Απο αυτο ευκολα συμπεραινει καθε καλοπροαιρετος οτι διαπιστωνω το ερεβος και τον πολεμο τον Πνευματικο.
Η δικη μου αναφορά ήταν σε όσους τυχόν παροτρύνουν σε δυναμικές βίαιες αντιδρασεις.
Η διαφορά ειναι εντελώς προφανης...
Αγαπητοι μου φίλοι όπως κι εσείς ευχομαι καποια μερα η γενική μετάνοια να μεταστρέψει τους αδιαφορους - χλιαρους Χριστιανούς που δεν αντιδρουν σε τιποτα και ψηφιζουν ο'τι να'ναι, σε φλογερούς, και τότε πραγματικά να επικρατήσει ο Κυριος στις ψυχες και στους νομους και στις σχεσεις του Εθνους μας, και να γίνουμε η οντως πλειοψηφια και 100% κρατος και εθνος ορθοδοξο, οχι στα χαρτια μονο αλλα στην πραξη.