Οι πολιτικοί νομοθετούν μονο για τους Ορθόδοξους;

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Οι πολιτικοί νομοθετούν μονο για τους Ορθόδοξους;

Unread postby Pamavol » Sun Dec 13, 2015 10:38 pm

Pamavol wrote:Η ευθύνη που έχουμε, είναι πως δέν αναγνωρίζουμε οι περισσότεροι πως το κάθε ένα απειροελάχιστο κομματάκι προπαγάνδας (είναι μέρος μίας μίας συνωμοσίας της οποίας οι περισσότεροι εργάτες δέν έχουν ιδέα οτι πραγματικά δουλεύουν

edit γιατί με είχαν διακόψει και το προσπέρασα...
Η ευθύνη που έχουμε, είναι πως δέν αναγνωρίζουμε οι περισσότεροι πως το κάθε ένα απειροελάχιστο κομματάκι προπαγάνδας είναι μέρος μίας συνωμοσίας για τον ερχομό του αντί. Φυσικά και οι εργάτες της συνωμοσίας δέν έχουν ιδέα οτι πραγματικά δουλεύουν για αυτούς. Αποδεχόμενοι την ατζέντα τους, τα σκαλοπατάκια που μας χαράσουν, γινόμαστε εργάτες τους και εμείς ακόμη. Βασίζονταν βασίζονται και θα βασίζονται σε εμάς όταν γινόμαστε φερέφωνα αποδεχόμενοι τον δυτικό (Σιωνιστικό) πολιτισμό.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby alexandergreek » Mon Dec 14, 2015 12:22 am

Pamavol wrote:Αλέξανδρε τα συμπεράσματα που βγάζεις μοιάζουν λογικά αλλά δέν είναι.

Άν πράγματι ήμασταν μειοψηφία, θα είχαν εφαρμόσει αυτά που αγωνίζονται να εφαρμόσουν σήμερα δεκαετίες πρίν.
Απόδειξη είναι πως άν μία Ελληνική κυβέρνηση είχε επιχειρήσει το 1970 να θεσπίσει το
δικαίωμα ενός ξεφωνημένου :lol:
να στέκεται υπερήφανος στο μυαλό των παιδιών :lol: :lol:
να παντρευτεί :lol: :lol: :lol:
έναν άλλο ξεφωνημένο :lol: :lol: :lol: :lol:
πολιτικά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
με δικαίωμα υιοθεσίας... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα έβλεπες μία αντίδραση παρόμοια με αυτή που θα έβλεπες άν μία Ελληνική κυβέρνηση επιχειρήσει το 2015 να θεσπίσει το
δικαίωμα ενός σατανιστή
να μοιράζει διαφημιστικά τατουάζ του 666 στο σχολείο/ιντερνετ
που θα επιτρέπουν την είσοδο
για την τελετή που θα κάνει σέ έναν από τους ναούς του εωσφόρου (που λειτουργούσαν μέχρι τώρα κρυφά),
όπου θα σκοτώνει βασανίζοντας,
αυτούς που θέλουν να πεθάνουν βασανιζόμενοι (σεξουαλικά)
για να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα της ανθρωπότητας στην γή.

Επομένως, δέν υπάρχει μειοψηφία έτσι όπως την εννοείς. Υπάρχει μόνο ένα σκαλοπατάκι ηθικής και θρησκευτικής πτώσης απειροελάχιστο κάθε μέρα. Εργάζονται σκληρά χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα για να προωθήσουν αυτό το σκαλοπατάκι. Η ευθύνη που έχουμε, είναι πως δέν αναγνωρίζουμε οι περισσότεροι πως το κάθε ένα απειροελάχιστο κομματάκι προπαγάνδας (είναι μέρος μίας μίας συνωμοσίας της οποίας οι περισσότεροι εργάτες δέν έχουν ιδέα οτι πραγματικά δουλεύουν

Άν κάνουμε αυτό που προτείνεις, (που φαντάζομαι εννοείς πως είναι το υπεύθυνο και σοβαρό), δέν εξασφαλίζουμε το σκαλοπατάκι της δικιάς ημέρας?
Δηλαδή, άν δέν έχουμε απαιτήσεις από την νομοθεσία τί διασφαλίζουμε περισσότερο παρά την γρηγορότερη έκπτωση στην ηθική και θρησκευτική μας συνείδηση?
Και άν είμαστε μειοψηφία και ανίσχυροι όπως το λές, ποιόν παρενοχλούμε αντιστεκόμενοι ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο αφού το μόνο που χρειάζεται, είναι να αντισταθούμε σε αυτό το ένα σκαλοπατάκι που μας σκάβουν κάθε μέρα και να μήν το κατεβαίνουμε για μήνες και χρόνια ώστε να δημιουργήσουμε τον φόβο του άλματος στο ύψος της πτώσης.
Επέτρεψέ μου να πιστεύω πως αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι ώς "σκληροπυρηνικούς" είναι κάτι τέτοιοι τύποι που θεωρούν άλμα το όποιο σκαλοπατάκι μας παρουσιάζεται γιατί πολύ απλά αρνήθηκαν να κατέβουν σε όλα τα προηγούμενα. Είναι παράλογο κατά την γνώμη μου να τους ζητάς να σεβαστούν την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ με το να ανεχθούν αλλαγή στην νομοθεσία μόνο και μόνο επειδή απλά, είναι λίγοι και έχουν απολέσει το δικαίωμα της αντίστασης εξισώνοντάς το με απαίτηση...

Δέν έχει καμία λογική αυτό που ζητάς/προτείνεις κατά τον δικό μου λογισμό και συμπάθαμαι που σου μιλώ απότομα.

Aδερφε μαλλον δε με ... διαβαζεις απο την αρχη, και επειδη δεν επαναλαμβανομαι, βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα για μενα!!

Εν συντομια, η θεση μου ειναι πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που θελουμε οι νομοι του κρατους να ειναι Ευαγγελικα συμβατοι, αλλα κατα τα φαινομενα γιναμε μειοψηφια στον τοπο μας, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Ως Ορθοδοξοι, ως μελη της κοινωνιας, ως πολιτες.

Δεν εχουμε τη δυναμη ομως να επιβαλλουμε τιποτα.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ OTI "Απο.εδω και πέρα πολεμαμε ....αυτη η εντολή υπάρχει .. ..κλειδωμα στην "πρώτη γραμμη " ... ...όπου βρεθηκαμε πια ...και βημα πισω.. .μονο μπροστά ....." ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ''ΠΟΛΕΜΟ'' ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΙΩΣ.... ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ

Οποιος πιστευει οτι με το μαχαιρι θα υπερασπιστει την Ορθοδοξια εν ειδει ιερου ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ πολεμου και οτι ειναι ευλογημενο να ξεκινησουμε εμφυλιο,πλαναται και διαπραττει πνευματικη αμαρτια. Αυτη ειναι η θεση μου.
alexandergreek

Unread postby alexandergreek » Mon Dec 14, 2015 12:37 am

Και τελικα η απαντηση ερχεται απο το Γεροντα Ιωσηφ τον Βατοπαιδινο:

οι σκοτεινες δυναμεις μπαινουν μεσα στη χωρα και αλωνιζουν.
Επομενως, τωρα πλεον, δεν υπαρχει σωτηρια ανθρωπινη, μην περιμενετε.
Καθενας σαν ατομο, τι μπορουμε μονοι μας να κανουμε.
Μην περιμενετε απο τους ηγετας να μας προστατεψουν. Δε μπορουν.
Αλλα τωρα ουτε και ξερουν. Αλλα ειναι δεμενοι πλεον.
Και [κανουν] οτι τους πουν οι σκοτεινες δυναμεις, ετσι διαταζουν και σε μας.

0.36 -

https://www.youtube.com/watch?v=xk9LG-krPNc

Συνεπως, η απαντηση στο ερωτημα
"Οι πολιτικοί νομοθετούν μονο για τους Ορθόδοξους;"
ειναι:
"οι ελληνες πολιτικοι του σημερα νομοθετουν καθ'υπαγόρευση των σκοτεινων δυναμεων"
alexandergreek

Unread postby Pamavol » Mon Dec 14, 2015 11:06 am

alexandergreek wrote:... αλλα κατα τα φαινομενα γιναμε μειοψηφια στον τοπο μας...

Ευχαριστώ για τον κόπο να ξαναγράψεις την θέση σου. Προσπάθησα να σου δείξω οτι δέν είμαστε μειοψηφία όπως το λές γιατί θα έπρεπε να αποδεχθώ και τις υπόλοιπες συνέπειες της λέξης που έχεις πεί σε προηγούμενες αναρτήσεις. Θα σου πώ ακόμη ένα παράδειγμα προσωπικό.
Προσπαθώ ο ανάξιος να μεγαλώσω τα παιδιά μου με τον δικό μου τρόπο.
Έτυχε μία περίοδο να έρθουν πολλά προβλήματα υγείας, οικονομικά, κοινωνικά, έπεσαν όλα μαζί.
Κουρασμένος και νευριασμένος, εγωιστικά άν θές, δέν έκανα τον κόπο να φέρω αντίσταση σε μία από τις διεκδικήσεις του μεσαίου μου γιού (και της γυναίκας μου :x ), να πάει σε κάποιο σχολικό "πάρτυ" παρότι ήταν σχετικά μικρός και το επέτρεψα να συμβεί.
Το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά αναγκαζόμενος να υποχωρώ σε μικρότερης και αργότερα μεγαλύτερης σημασίας θέματα στον μεγαλύτερο γιό που επικαλούταν το πάρτυ του μεσαίου, ο μεσαίος φτάνοντας την ηλικία του μεγάλου διεκδικούσε όπως είναι φυσιολογικό όλο και περισσότερα... και 10 χρόνια αργότερα, μου θυμίζεις τον μικρό μου 13χρονο γιό που με αντιμετωπίζει ώς μειοψηφία...
Αν βάλεις ώς αναλογία του λάθους μου με τα λάθη των Ελλήνων που έκαναν μία μικρή παραχώρηση ανά γενιά για προσωπικό όφελος του καθενός, ίσως καταλάβεις τί θέλω να πώ.
Ναί όπως λές, αντιστάθηκα με τα νόμιμα μέσα στις διεκδικήσεις για πάρτυ του μικρού (είναι πιά μεγαλύτερος από την ηλικία που πήγε ο μεσαίος) προσευχόμενος, με διάλογο τεράστιας προσπάθειας προς τον μικρό. Τα προτετελεσμένα και το χρονικό περιθώριο μέχρι το ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ πάρτυ, δέν μου επιτρέπει να είμαι δημοκρατικός/πολιτισμένος/διαλλακτικός/δίκαιος/υπεύθυνος/σοβαρός... άν θέλω να προστατέψω τον μικρούλη.
Συμφωνώ πως πρέπει όλοι να προσευχηθούμε, αλλά δέν δέχομαι υποδείξεις συμπεριφοράς από τον μικρό, ούτε φυσικά οτι πρέπει να δεχθώ πως είμαι μειοψηφία για να καταπιώ το ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ πάρτυ.
Σίγουρα δέν θα κάνω εμφύλιο χωρίζοντας και σκοτώνοντας πεθερικά, αλλά δέν γίνεται να κάνω κάτι λίγο λιγότερο?
Κάνε καμιά προσευχή αδελφέ και για μάς.

ΥΓ. Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 8-)
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby Μαρία » Mon Dec 14, 2015 12:39 pm

μειψηφια δεν ειμαστε, οι Ορθοδοξοι ειμαστε πλειοψηφια...μειοψηφια θελουν να μας παρουσιαζουν οι προοδευτικοι νεοταξιτες...
κ τελικα μου φενεται οτι ειμαστε κ εμεις πολυ δημοκρατικοι, μη στενοχωρηθει ο ενας, μην παρεξηγησουν την Ορθοδοξια, τοσα χρονια τι καταλαβαμε με αυτη τη σταση; εκανε εκπτωσεις η Εκκλησια, καναμε κ εμεις κ ολα γινανε ισιωμα...

δε ξερω...εσεις περιμενετε μπομπες να πεσουν για να πολεμησετε, αλλα ο εχθρος μας ξεγελασε κ ηρθε εν ονοματι της "ειρηνης" κ μας επιασε στο κρεββατι με τις πυτζαμες...
το οτι ειμαστε Ορθοδοξοι δε σημαινει οτι ειμαστε αγαπουληδες, δημοκρατικοι...ε οχι δεν ειναι δημοκρατικος ο Κυριος, Δικαιος ειναι...μπερδευετε τις εννοιες...αντι να εχουμε στο περιθωριο τις ανωμαλιαρες αδερφες τις εχουμε κορωνα στο κεφαλι μας κ προτυπα! παντου αδερφες ξεπεταγονται, ολοι πρεπει να εχουν στη παρεα τους μια κουδουνιστρα...ετσι κ εμεις σαν σωστοι ορθοδοξοι ενθαρυνουμε την ανωμαλια που τους δερνει κ την ανεχομαστε κ εκεινοι περνουν θαρρος κ βουτανε ολο κ πιο πολυ στην αμαρτια...ειναι πολυ σωστο τελικα να ειμαστε αγαπουληδες μαζι τους κ να τους κατανοουμε, ετσι τους βοηθαμε να κατανοησουν κ αυτοι οτι ειναι φυσιολογικοι κ μαλιστα πιο φυσιολογικοι στο να γινουν κ γονεις (δε ξερω βρε σεις, αλλα εχετε παρατηρησει οτι σχεδον ολοι αυτοι εχουν υιοθετησει αγορακια;!)...

συμφωνα με τα παραπανω, οτι δλδ δεν ειμαστε μειοψηφια, οι πολιτικοι θα πρεπε να νομοθετουν υπερ των Ορθοδοξων κ ΜΟΝΟ...η δημοκρατια θα μπορουσε να εφαρμοστει στο "η πορτα ειναι ανοιχτη κ τα σκυλια δεμενα" κ οξω απο δω :mrgreen:
Μαρία

Unread postby student » Mon Dec 14, 2015 12:49 pm

Μαρία wrote: κ οξω απο δω :mrgreen:

:D
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon Dec 14, 2015 1:35 pm

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ OTI "Απο.εδω και πέρα πολεμαμε ....αυτη η εντολή υπάρχει .. ..κλειδωμα στην "πρώτη γραμμη " ... ...όπου βρεθηκαμε πια ...και βημα πισω.. .μονο μπροστά ....." ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ''ΠΟΛΕΜΟ'' ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΙΩΣ.... ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ

Οποιος πιστευει οτι με το μαχαιρι θα υπερασπιστει την Ορθοδοξια εν ειδει ιερου ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ πολεμου και οτι ειναι ευλογημενο να ξεκινησουμε εμφυλιο,πλαναται και διαπραττει πνευματικη αμαρτια. Αυτη ειναι η θεση μου.

Φοβασαι ;;;; σαν να φοβασαι μου φαίνεται.. ..

Μην δινεις βαση στο λογισμο σου ....θα σου πρότεινα να βρεις ενα πνευματικό .. ..και να συζητήσεις μαζί του .....αμφιταλαντευεσαι επικυνδινα ......και θα πέσεις στη λακουβα ...του εγω γνωριζω και ξερω ....παιρνεις λέξεις για να κάνεις θορυβο ...οντος μακριά απο την πραγματικότητα

Ο εμφύλιος έχει ξεκινησει εδω και καιρό .. ..και ειναι απολυτα σιωπηλος, ύπουλος και θανατηφορος ...εχουν χαθεί πολλές ψυχές .....στόχος του ο λυσσαλεος αφανισμος καθε τι ορθόδοξου και ελληνικού... ..δεν χτυπάει πόρτες αυτός ο εμφύλιος ούτε ρίχνει κατα ριπας .....εναι ο ησυχος εμφύλιος του αφανισμου
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby foteini » Mon Dec 14, 2015 8:36 pm

Μπράβο παιδιά! (pamavol, Γιώργο και Μαρία)
Πολύ ωραία τα λέτε!
Ν΄αγιάσει το στόμα σας!
foteini

Unread postby alexandergreek » Mon Dec 14, 2015 11:13 pm

Να Αγιασει το ευχομαι κι εγω :)

Τωρα φιλοι μου αναρωτιέμαι: ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ οτι οι Ορθοδοξοι, υπο την εννοια οτι θελουμε Ορθοδοξους Νομους, ειμαστε πλειοψηφια, απορω!!
Μαλλον ευσεβεις ποθοι ειναι...
Ονειρα βλεπουμε!

Αγαπητή Μαρια: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ''ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ'' ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ:
- Η είσοδος στην ΕΟΚ
- Η συνθηκη Σεγκεν
- Ο νομος περι εκτρωσεων
- Ο νομος περί αυτοματου διαζυγιου
- ο πολιτκος "γαμος"
- το Συμφωνο συμβιωσης
- οι νεες ταυτοτητες
- Τα ιδιωτικα καζινο
- η επεκταση του τζόγου
- τα Μνημόνια 1,2,3
- Ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας
κλπ κλπ;

Εγω δεν παραθετω συλλογισμους, αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και ειναι τα παραπανω αντι-Ευαγγελικά νομοθετηματα.
Αν οι Ελληνες ενδιαφέροταν για την Ορθοδοξη νομοθεσια, θα τους ειχαν ξαποστειλει, δε θα τους ξαναψηφιζαν, θα ειχαμε τοσο μαζικες αντιδρασεις που θα τα μαζευαν την αλλη μερα τα νομοθετηματα τους.
Συνεπως, δεν ξερω τις ψυχες τους αλλά ΟΡΘΟΔΟΞΗ Πολιτεία ΔΕ θέλουν να έχουμε, δεν τους νοιάζει τόσο, αδιαφορούν.
Εμεις που νοιαζομαστε ειμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Αλλιως.... θα είχαμε ΑΛΛΟ κοινοβουλιο, ΑΛΛΟΥΣ νομους.
Κατα τα λοιπα σεβομαι το δικαιωμα του καθενος να ζει με το λογισμο ότι εμεις οι Ορθοδοξοι ειμαστε η πλειοψηφια, ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις, ακυρωνουμε νομους κλπ κλπ

Αγαπητε Pamavol,
οι διαδοχικές υποχωρήσεις στις οποίες τόσο παραστατικά αναφέρεσαι (και εύχομαι κάθε οικογενειακή γαλήνη και παρουσία του Κυρίου στην οικογενεια σου) ΔΕ θα ήταν εφικτές αν εμεις που θελουμε Ορθοδοξη Πολιτεία, ήμασταν όντως οι περισσότεροι.
Να γίνω επιεικης; Να πώ ότι οι άλλοι ειναι χλιαροι και αδιαφοροι Χριστιανοί; να το πώ. Τι αλλαζει ομως;
Εμεις που νοιαζομαστε ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ειμαστε μειοψηφια, γι αυτο και περνάνε λιγο λιγο οσα θελουν.

Αγαπητέ Γιώργο
ευχαριστω για τη συσταση, ευχομαι κι εσυ να βρεις ενα καλο Πνευματικο διοτι εγω εχω απο αρκετα χρονια τωρα.
Το ψυχογραφημα που μου κανεις περι φοβου επιστρεφεται ως πιθανη... προβολη των δικων σου λογισμων.
Αναρωτιέμαι απο που αντλεις τη βεβαιοτητα οτι ειμαι μακρυα απο την πραγματικοτητα! Εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στους λογισμους σου.
Προσεξε το!
Λιγο πιο πανω ανεβασα το κειμενο του Γεροντος Ιωσηφ του Βατοπαιδινου, που λεει οτι
οι σκοτεινες δυναμεις μπαινουν μεσα στη χωρα και αλωνιζουν.
Επομενως, τωρα πλεον, δεν υπαρχει σωτηρια ανθρωπινη, μην περιμενετε.
Καθενας σαν ατομο, τι μπορουμε μονοι μας να κανουμε.
Μην περιμενετε απο τους ηγετας να μας προστατεψουν. Δε μπορουν.
Αλλα τωρα ουτε και ξερουν. Αλλα ειναι δεμενοι πλεον.
Και [κανουν] οτι τους πουν οι σκοτεινες δυναμεις, ετσι διαταζουν και σε μας.

Απο αυτο ευκολα συμπεραινει καθε καλοπροαιρετος οτι διαπιστωνω το ερεβος και τον πολεμο τον Πνευματικο.
Η δικη μου αναφορά ήταν σε όσους τυχόν παροτρύνουν σε δυναμικές βίαιες αντιδρασεις.
Η διαφορά ειναι εντελώς προφανης...

Αγαπητοι μου φίλοι όπως κι εσείς ευχομαι καποια μερα η γενική μετάνοια να μεταστρέψει τους αδιαφορους - χλιαρους Χριστιανούς που δεν αντιδρουν σε τιποτα και ψηφιζουν ο'τι να'ναι, σε φλογερούς, και τότε πραγματικά να επικρατήσει ο Κυριος στις ψυχες και στους νομους και στις σχεσεις του Εθνους μας, και να γίνουμε η οντως πλειοψηφια και 100% κρατος και εθνος ορθοδοξο, οχι στα χαρτια μονο αλλα στην πραξη.
alexandergreek

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Dec 15, 2015 8:41 am

Πολλά λόγια .. ..μα πάρα πολλα ....

Όπου λείπει η πράξη και το βιωμα ....η ατελειωτη θεωρία προσπαθεί να συμπλήρωση τα κενα .....που νομίζει ο άλλος οτι έχουν οι συνομιλιτες του

Πολλοί εχουν καταλήξει στα συμπεράσματα τους .....όχι απο την δικια τους σκεψη μόνο .. ..αλλά κάνοντας υπακοή .. ....πράξεις και βιωμα αυτα που αλλοι απλώς θεωρούν .. ..
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ