Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby nick_the_greek » Sun Feb 26, 2012 6:16 pm

Ο Καμμένος λέει πολλά και σωστά πράγματα. Και εγώ σκέφτομαι να πάω στο κόμμα του αν και έχω αρκετές επιφυλλάξεις. Σκέφτομαι ότι ένα κόμμα-σούπα με τα ίδια ξαναζεσταμένα υλικά θα έχει πολλές δυσκολίες να πετύχει. Το ιδανικό, κατά τη γνώμη μου θα ήταν ένα κόμμα με νέους και άφθαρτους πολιτικούς. Τα παλιά στελέχη πάντα θα σέρνουν πίσω τους την σκιά των αμαρτωλών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
nick_the_greek

Unread postby Εφραίμ » Sun Feb 26, 2012 6:24 pm

Λούκα Κατσέλη :

Πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131

«Το ΠΑΣΟΚ δεν εκφράζει πια αυτές τις θέσεις για τις οποίες έχω αγωνιστεί όλη μου τη ζωή», δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη η οποία μάλιστα υποστήριξε ότι η πόρτα του ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει οριστικά.

Μιλώντας στη ΝΕΤ η κυρία Κατσέλη τόνισε ότι «στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν την διαφορετική άποψη και επανέλαβε ότι όπως δεν ψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο έτσι δεν θα ψηφίσει και τον εφαρμοστικό νόμο».

«Αυτή τη στιγμή είμαι ανεξάρτητη βουλευτής δεν βλέπω ότι υπάρχει δυνατότητα επανόδου στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε η Λούκα Κατσέλη για το ενδεχόμενο επιστροφής της ενώ ταυτόχρονα απέκλεισε οποιαδήποτε κάθοδο στις επόμενες εκλογές με άλλο κόμμα.
Εφραίμ

Unread postby Εφραίμ » Sun Feb 26, 2012 6:32 pm

Ενδιαφέρουσες είναι και οι τοποθετήσεις του Στέλιου Παπαθεμελή και των συνεργατών του:

http://www.papathemelis.blogspot.com
Εφραίμ

Unread postby Voreios » Sun Feb 26, 2012 11:34 pm

Image
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΣΚΑΦΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ, ΑΦΡΑΓΚΟ ΠΟΛΙΤΗ !
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby supergeorge » Mon Feb 27, 2012 1:59 am

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ούτε δεξιά,ούτε αριστερά:Πατριωτικά

Image

Image

http://www.pamet.gr/index.php

Σύνταγμα της Ελλάδος
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.
Προοίμιο
Ο Λαός της Ελλάδος, ασκώντας τη πρωτογενή και αποκλειστική δημιουργική του Εξουσία,
επικαλούμενος την προστασία της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, το ιστορικό
παράδειγμα και κληρονομιά του Απελευθερωτή μας και Γεννήτορα του Νέου Ελληνικού
Κράτους, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τον ηρωισμό και τη θυσία των προγόνων μας και όσων
σφυρηλάτησαν μία πατρίδα ελεύθερη και κυρίαρχη...........................Συνεχιζεται.....

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.
Θεμελιώδεις Αρχές
..................................
..............................
Άρθρο 9.
1. Η εθνική σημαία της Ελλάδος περιέχει εννέα ισοπαχείς, οριζόντιες και εναλλασσόμενες
λευκές και κυανές παράλληλες λωρίδες. Μέσα σε ένα κυανό τετράγωνο στο πάνω προσίστιο
μέρος, υπάρχει ένας λευκός ισόκεντρος σταυρός. Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν σε κάθε
γράμμα ξεχωριστά, από τη λέξη "Ελευθερία". Επίσης είναι τόσες όσες και οι συλλαβές του
"Ελευθερία ή Θάνατος".
2. Ο σταυρός συμβολίζει το επίσημο θρήσκευμα της χώρας, το Ορθόδοξο Χριστιανικό.
3. Η εθνική σημαία της Ελλάδος, ο εθνικός ύμνος «Ύμνος στην Ελευθερία» και ο θυρεός της
Δημοκρατίας είναι τα σύμβολα της πατρίδας...........................
..........................................................
http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf
supergeorge

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Feb 27, 2012 12:19 pm

ΠΑΣΟΚ: Χρεοκοπημένο και με δεσμευμένους λογαριασμούς!

Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Feb 27, 2012 12:22 pm

Γ. Μανώλης: Ο Καρατζαφέρης «νονός» του Παπαδήμου
Ο Γιάννης Μανώλης μιλάει στο newsbomb.gr για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, για την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και για το Μνημόνιο.

Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Feb 27, 2012 12:33 pm

Διαβάστε την επιστολή που στάλθηκε στον Πάνο Καμμένο!

Mannlicher-Schönauer

Unread postby giannis73 » Mon Feb 27, 2012 4:29 pm

GENEA-OMEGA wrote:Καλύπτομαι και εγώ πλήρως και σκέφτομαι όπως και ο Nektarios να μπω στα ιδρυτικά του. Ελπίζω ότι δεν θα μας απογοητευσει γιατί έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Και το ότι γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο κοντινο μέλλον δεν είναι διακιολογία στο να μην έχουμε την σωστή δραστηριοποίηση ως πολίτες. Είναι θέμα συνείδησης δημοκρατικής και χριστιανικής

Και εμένα μου άρεσαν αυτά που λέει και κυρίως για την ομολογία πίστεως (ας είναι και ψεύτικη ,δεν ξέρω αν είναι αληθινή ,ας κάνουν και οι άλλοι ψεύτικη ομολογία πίστεως), γιατί με ενδιαφέρει να είναι κάποιος Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και όχι μόνο κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά.
Μακάρι να είναι αυτός που λέει ,γιατί και άλλοι μιλούσαν για Ορθοδοξία αλλά μάλλον εννοούσαν άλλη Ορθοδοξία στα μέτρα τους.
giannis73

Unread postby Εφραίμ » Mon Feb 27, 2012 9:20 pm

ΣΟΚ. Γιούνκερ προς Έλληνες: Θα ψηφίσετε μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πηγή:
http://hassapis-peter.blogspot.com/2012 ... _4549.html

Απίστευτη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung». Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα....
μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως Σαμαράς και Παπανδρέου δεσμεύτηκαν ότι θα τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν ενυπόγραφα και συνέχισε με το εξής απίθανο: «Αν όμως ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό (θεωρούν δηλαδή βέβαιη την συγκυβέρνηση) και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».

Δηλαδή στην ουσία ο κ. Γιούνκερ (άγνωστο από πού πήρε τέτοιο θάρρος), υποδεικνύει στους υποτελείς του προτεκτοράτου Ελλάδα, να ψηφίσουν μόνο ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, διαφορετικά θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, οπότε και πάλι μπαίνει σε εφαρμογή το γνωστό παραμύθι ότι «δεν θα μπορούν να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις» και πάει λέγοντας....

Μέχρι στιγμής, ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποια διαμαρτυρία από πλευράς Σαμαρά ή Παπανδρέου – Βενιζέλου.
Θα υπάρξει άραγε κάποια έστω τυπική διαμαρτυρία προς τα αφεντικά ή η παρέμβαση του Γιουνκέρ τους βολεύει;;; (νομίζουν)!!!
Εφραίμ

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ