Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Mar 15, 2012 1:09 pm

Προτάσεις στον σερ Β. Μαρκεζίνη να ηγηθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Mar 15, 2012 4:20 pm

Τέρενς Κουίκ: «Παραιτούμαι από το κανάλι και στηρίζω Καμμένο»

Mannlicher-Schönauer

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby rafale » Thu Mar 15, 2012 5:34 pm

ΣΥΡΙΖΑ: Υπερασπίζεται την "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Ένωση Ξάνθης

Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, με λύπη διαπιστώνει κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν.
Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει βαθιά εμποτισμένος με ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η "Επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ" σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιμείνει στην απαγόρευση σύστασης της "Τουρκικής" Ένωσης Ξάνθης
http://antiparakmi.blogspot.com/2012/03 ... st_14.html
rafale

Unread postby NEKTARIOS » Thu Mar 15, 2012 9:13 pm

Ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των "Ανεξάρτητων Έλλήνων" ο σερ Β.Μαρκεζίνης !!!!!

ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby GENEA-OMEGA » Fri Mar 16, 2012 11:27 am

NEKTARIOS wrote:Ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των "Ανεξάρτητων Έλλήνων" ο σερ Β.Μαρκεζίνης !!!!!

χμ! αυτο έχει ενδιαφέρον γιατι αν το δεχτεί ίσως να σημαίνει ότι απο εκει θα έρθει και η μεσολάβηση για τον τέως !!!

και επίσης δείχνει ότι στις εκλογές θα πιάσει μεγάλο ποσοστο γιανα μπορέι να επηρεάσει προς τα εκει !!
GENEA-OMEGA

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Mar 16, 2012 1:16 pm

Πριν από λίγο ο Καμμένος δήλωσε κατηγορηματικά στο ραδιόφωνο του Σκάι,πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.Το σημειώνω αυτό για να το δούμε και στην πράξη...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby eternity » Fri Mar 16, 2012 2:13 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Πριν από λίγο ο Καμμένος δήλωσε κατηγορηματικά στο ραδιόφωνο του Σκάι,πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.Το σημειώνω αυτό για να το δούμε και στην πράξη...

εν τω μεταξυ οι 5 γυρισαν στη ΝΔ αυτο θα πει και τιμω τα παντελονια μου( εμοτικον πρασινο με ναυτια)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby NEKTARIOS » Fri Mar 16, 2012 2:41 pm

Τον τσάκισε ο Καμμένος και εκλιπαρεί τους εκδότες!

Από το σάιτ του Χάρυ Κλίν !!!!!!
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby roubini » Fri Mar 16, 2012 2:50 pm

Αυτή την στιγμή οι Ανεξάτητοι Έλληνες βρίσκονται δημοσκοπικά μία ανάσα από το 2ψήφιο νούμερο (με τις αναγωγές φυσικά).
Ο κυριότερος λόγος που ο Σαμαράς θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκλογές είναι η καθοδική δυναμική της Ν.Δ και η ανοδική των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Γιατί φεύγουν ψηφοφόροι προς Καμμένο, όχι μόνο από αγανάκτηση πλέον (λόγω μνημονίου κλπ), αλλά και οι εγκλωβισμένοι δεξιοί (που δεν θεωρούσαν ότι είχαν εναλλακτική μέχρι πρότινος) και οι πατριώτες δεξιοί, και πολλές άλλες υποομάδες.
Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι πλέον για την Ν.Δ, δεν μπορεί να καθυστερήσει ούτε μία εβδομάδα. Είναι το μοναδικό κόμμα που από δω και πέρα θα έχει φθορά, και υπό συνθήκες υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για πασοκοποίηση (λόγω φθοράς και απαξίας) ή ακόμα και διάλυση (είναι ελάχιστοι πλέον οι σαμαρικοί στο κόμμα).
roubini

Unread postby marjory » Fri Mar 16, 2012 3:07 pm

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι σε συζητήσεις που κάνω με δεξιούς ψηφοφόρους [μέχρι πρότινος της Ν.Δ.], ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μου λένε ότι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Έχω εντυπωσιαστεί διότι σε δείγμα 22 ατόμων με τους οποίους έκανα πρόσφατα συζητήσεις, και οι 22 μου είπαν το ίδιο πράγμα....

Επίσης οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, μου λένε ότι θα στηρίξουν τον Κουβέλη...

Παιδιά... αν γίνουν εκλογές [διότι δεν είμαι ακόμα βέβαιη ότι θα γίνουν], θα δούμε σημαντικές ανατροπές...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ