Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby nick_the_greek » Fri Mar 16, 2012 3:36 pm

roubini wrote:Αυτή την στιγμή οι Ανεξάτητοι Έλληνες βρίσκονται δημοσκοπικά μία ανάσα από το 2ψήφιο νούμερο (με τις αναγωγές φυσικά).
Ο κυριότερος λόγος που ο Σαμαράς θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκλογές είναι η καθοδική δυναμική της Ν.Δ και η ανοδική των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Γιατί φεύγουν ψηφοφόροι προς Καμμένο, όχι μόνο από αγανάκτηση πλέον (λόγω μνημονίου κλπ), αλλά και οι εγκλωβισμένοι δεξιοί (που δεν θεωρούσαν ότι είχαν εναλλακτική μέχρι πρότινος) και οι πατριώτες δεξιοί, και πολλές άλλες υποομάδες.
Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι πλέον για την Ν.Δ, δεν μπορεί να καθυστερήσει ούτε μία εβδομάδα. Είναι το μοναδικό κόμμα που από δω και πέρα θα έχει φθορά, και υπό συνθήκες υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για πασοκοποίηση (λόγω φθοράς και απαξίας) ή ακόμα και διάλυση (είναι ελάχιστοι πλέον οι σαμαρικοί στο κόμμα).

Αν πήγαιναν στον Καμμένο και πολιτικά πρόσωπα από άλλα κόμματα (όπως το ευαγγελιζόταν και ο ίδιος ο Καμμένος) τότε η δυναμική των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Προς το παρόν, φαίνεται σαν ένα κόμμα της λαϊκής δεξιάς. Έχει στις τάξεις του μόνο πρώην βουλευτές της ΝΔ.
nick_the_greek

Unread postby Matina » Fri Mar 16, 2012 4:08 pm

marjory wrote:Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι σε συζητήσεις που κάνω με δεξιούς ψηφοφόρους [μέχρι πρότινος της Ν.Δ.], ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μου λένε ότι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Έχω εντυπωσιαστεί διότι σε δείγμα 22 ατόμων με τους οποίους έκανα πρόσφατα συζητήσεις, και οι 22 μου είπαν το ίδιο πράγμα....

Επίσης οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, μου λένε ότι θα στηρίξουν τον Κουβέλη...

Παιδιά... αν γίνουν εκλογές [διότι δεν είμαι ακόμα βέβαιη ότι θα γίνουν], θα δούμε σημαντικές ανατροπές...

Ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις και ανησυχίες ακούω κι εγώ από πρώην πασοκικούς και ΝΔημοκράτες,δηλαδή Κουβέλη και Χρυσή Αυγή αντίστοιχα.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby eternity » Fri Mar 16, 2012 4:23 pm

marjory wrote:Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι σε συζητήσεις που κάνω με δεξιούς ψηφοφόρους [μέχρι πρότινος της Ν.Δ.], ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μου λένε ότι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Έχω εντυπωσιαστεί διότι σε δείγμα 22 ατόμων με τους οποίους έκανα πρόσφατα συζητήσεις, και οι 22 μου είπαν το ίδιο πράγμα....

Επίσης οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, μου λένε ότι θα στηρίξουν τον Κουβέλη...

Παιδιά... αν γίνουν εκλογές [διότι δεν είμαι ακόμα βέβαιη ότι θα γίνουν], θα δούμε σημαντικές ανατροπές...

εγω παλι πρωην της Νδ τους εχω δει να κινουνται προς τον Καμμενο και τον Τσιπρα. Ελπιζω να μην πανε στη Χρυση Αυγη
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby NEKTARIOS » Fri Mar 16, 2012 6:29 pm

nick_the_greek wrote:Αν πήγαιναν στον Καμμένο και πολιτικά πρόσωπα από άλλα κόμματα (όπως το ευαγγελιζόταν και ο ίδιος ο Καμμένος) τότε η δυναμική των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Προς το παρόν, φαίνεται σαν ένα κόμμα της λαϊκής δεξιάς. Έχει στις τάξεις του μόνο πρώην βουλευτές της ΝΔ.

Την άλλη εβδομάδα ετοιμάζεται να ενσωματωθεί ο Δημαράς που θεωρείται κεντροαριστερός .
Επίσης λέγεται ότι την Τριτη στην ομιλία που θα κάνει ο Μαρκεζίνης στο πολεμικό μουσείο θα παρευρευθεί ο Καμμένος
και μάλλον θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις .......!!!
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby NEKTARIOS » Fri Mar 16, 2012 6:49 pm

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...
Ο ΓΡΑΨΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .....

........... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ................
NEKTARIOS

Unread postby GENEA-OMEGA » Fri Mar 16, 2012 8:43 pm

NEKTARIOS wrote:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...
Ο ΓΡΑΨΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .....

........... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ................

αν κατέβει με Μαρκεζίνη και Γράψα, θέλω να το δω αυτο.... :D :D , δηλαδή τι άλλο θα δούμε ???? λογικα θα χτυπήσει (χωρίς νοθεια) κανα 12-15%
GENEA-OMEGA

Unread postby supergeorge » Fri Mar 16, 2012 8:53 pm

Βλεπω ως συνηθως μας πασαρουν νεους ηρωες.
Αυτος ειναι ο σκοπος της Νεας Ταξης Πραγματων.
Ναχει παντα στην ακρη ετοιμη καβαντζα,ετοιμους << Πατριωτες >> να μενουν παντα στην εξουσια,να χειραγωγουν τον λαο.
Ακουω τον εναν,ακουω τον αλλον οτι ο ταδε ειναι καλος,ο ταδε ειναι πατριωτης,ο ταδες ειναι Χριστιανος αληθινος γιατι πεταξε μια κουβεντα για την εκκλησια,για τον Χριστο,για την Παναγια.
Απο που βγηκαν αυτοι μωρε οι πατριωτες;
Τοσα χρονια που ηταν;
Αλλοι φανεροι και αλλοι κρυφοι;
Δεν καταλαβατε ακομα οτι μας δουλευουν;
Τι πρεπει να παθουμε ακομα;
Που πρεπει να φτασουμε ακομα ;
Επιτελους.....
Με δυο κουβεντες που λενε τους κανετε θεους;
Φτανει πια.
Η πιστευουμε μονο στους Αγιους μας και τον Χριστο μας η πιστευουμε στους πολιτικαντηδες και δηθεν Χριστιανους επειδη ειπαν μια καλη κουβεντα.
Εδω μεσα εχουμε φωτογραφια του σαιτ την Παναγια μας και τον Χριστο μας.
Αυτα ειναι τα πιστευω μας.
Δεν πιστευω σε πολιτικους,ειδικα αν εχουν περασει απο τη βουλη για παρα πολλα χρονια.
Σαν κατι οψιμους πατριωτες που ακουω τωρα τελευταια.
supergeorge

Unread postby Matina » Fri Mar 16, 2012 10:25 pm

Για όποιο μέλος δεν εμπιστεύεται κανέναν από όλους αυτούς που συνετέλεσαν στον ηθικό και οικονομικό ξεπεσμό της Ελλάδας υπάρχει κι ένα άλλο κόμμα,που οι αρχές του βασίζονται στις αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια με το όνομα ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Για ρίξτε μια ματιά:

http://www.koinwnia.com
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby nick_the_greek » Fri Mar 16, 2012 10:30 pm

το μη χείρον βέλτιστο εδω που έχουμε φτάσει. Δεν είμαστε θεοκρατικό κράτος. Ούτε θα έρθει ο ίδιος ο Χρίστος να κυβερνήσει. Μακάρι ο θεός να μας φωτίσει να ψηφίσουμε άξιους ανθρώπους και αν γίνεται και συνειδητοποιημένους χριστιανούς.
nick_the_greek

Unread postby NEKTARIOS » Sat Mar 17, 2012 1:03 am

supergeorge wrote:Βλεπω ως συνηθως μας πασαρουν νεους ηρωες.
Αυτος ειναι ο σκοπος της Νεας Ταξης Πραγματων.
Ναχει παντα στην ακρη ετοιμη καβαντζα,ετοιμους << Πατριωτες >> να μενουν παντα στην εξουσια,να χειραγωγουν τον λαο.
Ακουω τον εναν,ακουω τον αλλον οτι ο ταδε ειναι καλος,ο ταδε ειναι πατριωτης,ο ταδες ειναι Χριστιανος αληθινος γιατι πεταξε μια κουβεντα για την εκκλησια,για τον Χριστο,για την Παναγια.
Απο που βγηκαν αυτοι μωρε οι πατριωτες;
Τοσα χρονια που ηταν;
Αλλοι φανεροι και αλλοι κρυφοι;
Δεν καταλαβατε ακομα οτι μας δουλευουν;
Τι πρεπει να παθουμε ακομα;
Που πρεπει να φτασουμε ακομα ;
Επιτελους.....
Με δυο κουβεντες που λενε τους κανετε θεους;
Φτανει πια.
Η πιστευουμε μονο στους Αγιους μας και τον Χριστο μας η πιστευουμε στους πολιτικαντηδες και δηθεν Χριστιανους επειδη ειπαν μια καλη κουβεντα.
Εδω μεσα εχουμε φωτογραφια του σαιτ την Παναγια μας και τον Χριστο μας.
Αυτα ειναι τα πιστευω μας.
Δεν πιστευω σε πολιτικους,ειδικα αν εχουν περασει απο τη βουλη για παρα πολλα χρονια.
Σαν κατι οψιμους πατριωτες που ακουω τωρα τελευταια.

Αδελφέ κανείς δεν κάνει Θεό κανέναν .
Και ο γέροντας Παισιος εχει πει οτι θα βρεθούν ηγέτες την κατάλληλη στιγμή που θα βοηθήσουν την Ελλάδα ....
Και όπως είπε και ο φίλος νικ πριν δεν θα κατέβει ο Χριστός να μας κυβερνήσει.
Εμείς πρέπει να διαλέξουμε καποιον ευσεβή άνθρωπο να κάνει αυτή τη δουλειά .
NEKTARIOS

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ