Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby MAXIMOS » Sun Apr 15, 2012 10:35 pm

εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει
ΧΡΗ ΔΕ ΠΑΝ ΕΡΔΟΝΤΑ ΜΑΥΡΩΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ
MAXIMOS

Unread postby SPIROS » Mon Apr 16, 2012 12:33 am

MAXIMOS wrote:εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει

Συμφωνώ ΜΑΧΙΜΕ.
Κάτι μου χτυπάει και εμένα καμπανάκι στο μυαλό με όλα αυτά.
SPIROS

Unread postby supergeorge » Mon Apr 16, 2012 1:31 am

SPIROS wrote:
MAXIMOS wrote:εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει

Συμφωνώ ΜΑΧΙΜΕ.

Ετσι ακριβως.
Τοσα χρονια την πατουσαμε με τετοια τερτιπια αλλα μερικοι επειμενουν να την ξαναπατουν
Καταντησε εθνικο σπορ.
Απο τη μια λεμε αγνους πατριωτες που δεν ειχαν και δεν εχουν σχεση με τα τεκταινομενα της βουλης και απο την αλλη παλι τα ιδια και τα ιδια.
Ανακυκλωσιμα υλικα.
Ε βγαλτε τους λοιπον παλι να μην μπορεσουμε να σηκωσουμε κεφαλι ποτε.
Να μην κλαιτε μετα τις εκλογες.
Δικαιολογια ουτε μια.
Τα γραπτα μενουν και θα τα εξετασουμε μετα τις εκλογες.
supergeorge

Unread postby Matina » Mon Apr 16, 2012 11:44 am

supergeorge wrote:
SPIROS wrote:

Συμφωνώ ΜΑΧΙΜΕ.

Ετσι ακριβως.
Τοσα χρονια την πατουσαμε με τετοια τερτιπια αλλα μερικοι επειμενουν να την ξαναπατουν
Καταντησε εθνικο σπορ.
Απο τη μια λεμε αγνους πατριωτες που δεν ειχαν και δεν εχουν σχεση με τα τεκταινομενα της βουλης και απο την αλλη παλι τα ιδια και τα ιδια.
Ανακυκλωσιμα υλικα.
Ε βγαλτε τους λοιπον παλι να μην μπορεσουμε να σηκωσουμε κεφαλι ποτε.
Να μην κλαιτε μετα τις εκλογες.
Δικαιολογια ουτε μια.
Τα γραπτα μενουν και θα τα εξετασουμε μετα τις εκλογες.

Κι εμένα αδέλφια η συνείδησή μου μου λέει ΈΝΑ ΤΡΑΝΟ ΟΧΙ σε όλο αυτό το παιχνίδι.Προσοχή σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν πάλι μια από τα ίδια με διαφορετική επικάλυψη.Δεν αργούν οι δούρειοι ίπποι να κάνουνε τα ίδια πράγματα.Δεν έχω πλέον καμμία εμπιστοσύνη σε κανέναν τους.Supergeorge συμφωνώ 100% μαζί σου.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby eternity » Mon Apr 16, 2012 11:58 am

εχετε την εντυπωση οτι αν η "Κοινωνια" εδειχνε ενα αξιοπρεπες ποσοστο στις δημοσκοπησεις δεν θα εβγαιναν αναλογα δημοσιευματα και βιντεακια περι σατανιστων ,δεκανικιων της δεξιας και τα απλυτα τους μεχρι τους προγονους τους 14 γενννες πιο πισω?? Οσοι ειναι κακο σπυρι θα συνεχισουν να βγαινουν δημοσιευματα που θα τους χτυπανε.
Σκεφτειτε και αυτη την εκδοχη.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby KANENAS » Mon Apr 16, 2012 1:29 pm

eternity wrote:εχετε την εντυπωση οτι αν η "Κοινωνια" εδειχνε ενα αξιοπρεπες ποσοστο στις δημοσκοπησεις δεν θα εβγαιναν αναλογα δημοσιευματα και βιντεακια περι σατανιστων ,δεκανικιων της δεξιας και τα απλυτα τους μεχρι τους προγονους τους 14 γενννες πιο πισω?? Οσοι ειναι κακο σπυρι θα συνεχισουν να βγαινουν δημοσιευματα που θα τους χτυπανε.
Σκεφτειτε και αυτη την εκδοχη.

+1000000000
KANENAS

Unread postby KANENAS » Mon Apr 16, 2012 1:33 pm

Κάθεστε και κοιτάτε το δέντρο και το δάσος αλωνίζει γύρω σας. Ξεχνάτε ότι ο στόχος είναι να αποδομήσουμε τα μνημονιακά κόμματα που καταστρέφουν τον τόπο τα τελευταία 40 χρόνια ώστε να κερδίσουμε χρόνο.
Αν νομίζετε ότι σπαταλώντας ψήφους σε κόμματα που δεν θα συγκεντρώσουν ποσοστό ικανό για να μπουν στην βουλή κινήστε στην σωστή κατεύθυνση κάντε το απλά να το θυμάστε όταν ο κλητήρας θα χτυπά την πόρτα σας.
Και τέλος ΝΑΙ ο Καμένος, ο Καζάκης, η Χρυσή Αυγή, και ο Τσίπρας (φτου κακά) μπορεί να μας προδώσουν αλλά αυτήν την στιγμή η μόνη εναλλακτική είναι να πάρουμε τα όπλα και δεν βλέπω πρόθυμους.

Ο Χριστός ανέστη ώρα να αναστηθεί και η πατρίδα
Χρόνια καλά
KANENAS

Unread postby giannis73 » Mon Apr 16, 2012 1:34 pm

Αν αρχίσουμε να μην εμπιστευόμαστε κανέναν τότε πιστεύω πως έχουμε τελειώσει και παραδοθεί άνευ όρων.
Και εγώ να σας πω ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν και τους φοβάμαι όλους όσο πατριώτες και αν φαίνονται γιατί αν καεί κανείς χυλό φυσά και το γιαούρτι.
Αλλά νομίζω πως πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον οποσδήποτε και ποιος θα είναι αυτός?
Πιστεύω πως δεν έχουμε πολλές επιλογές και θα πρέπει οποσδήποτε να εμπιστευτούμε κάποιον και να τον ψηφίσουμε και ας φοβόμαστε ότι μπορεί να μας προδώσει αργότερα.
Τώρα το ποιος θα είναι αυτός ας κρίνει ο καθένας ανάλογα με τα λόγια και τις πράξεις τους και ανάλογα με την συνείδησή του.
giannis73

Unread postby GENEA-OMEGA » Mon Apr 16, 2012 6:14 pm

Ματίνα και Supergeorge εσείς τι θα ψηφίσετε ? γιατι αυτή η απάντηση έχει μεγάλη σημασία στο να καταλάβω πως προκαταβολικά γνωρίζετε ότι οι ανεξάρτητοι Ελληνες είναι πουλημένη υπόθεση ! [/color]

Εγώ ε΄χω εξαρχής δηλώσει ότι οι αποδειξεις θα δοθούν μετά τις εκλογές γιατι πριν απο αυτές δε4ν ε΄χουμε τ΄ροπο να ξέρουμε ? εσείς αφού λοιπόν το απορρίψατε, ποιον θα ψηφίσετε τελικά, και το ρωτάω ευθέως για να μπορώ και εγώ να σχολιάσω την δική σας επιλογή !!!
GENEA-OMEGA

Unread postby Matina » Mon Apr 16, 2012 7:59 pm

GENEA-OMEGA wrote:Ματίνα και Supergeorge εσείς τι θα ψηφίσετε ? γιατι αυτή η απάντηση έχει μεγάλη σημασία στο να καταλάβω πως προκαταβολικά γνωρίζετε ότι οι ανεξάρτητοι Ελληνες είναι πουλημένη υπόθεση ! [/color]

Εγώ ε΄χω εξαρχής δηλώσει ότι οι αποδειξεις θα δοθούν μετά τις εκλογές γιατι πριν απο αυτές δε4ν ε΄χουμε τ΄ροπο να ξέρουμε ? εσείς αφού λοιπόν το απορρίψατε, ποιον θα ψηφίσετε τελικά, και το ρωτάω ευθέως για να μπορώ και εγώ να σχολιάσω την δική σας επιλογή !!!

Το έχω ήδη δηλώσει ,οπότε δεν το επαναλαμβάνω διότι θα καταντήσω γραφική.Αν είσαι έξυπνος -που έχω καταλάβει ότι είσαι-ψάξε στις προηγούμενες σελίδες και θα το καταλάβεις. :)
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ