MAXIMOS wrote:εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει
SPIROS wrote:MAXIMOS wrote:εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει
Συμφωνώ ΜΑΧΙΜΕ.
Κάτι μου χτυπάει και εμένα καμπανάκι στο μυαλό με όλα αυτά.
supergeorge wrote:SPIROS wrote:MAXIMOS wrote:εμενα παλι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο Καμμενος παιδι του συστηματος ειναι και οτι κανει ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο.εχει μαζεψει ενα τσουρμο απο παλια στελεχη και θελει να μας πεισει οτι ειναι πατριωτης.που ηταν τοσα χρονια αυτος ολοι οι τενεκεδες που μαζεψε και τι εκανε;τωρα θυμηθηκε οτι ειναι πατριωτης;μας δουλευουν ασχημα.εχουν σπασει τα κοματα σε κομματια για να μπορουν να κανουν το ''παιχνιδι''τους μετα τις εκλογες.ηξεραν οτι αυτοδυναμια δεν προκειται να επαιρναν και στησαν ολο αυτο το σκηνικο με την διασπαση των κομματων.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι απο πατριωτες εχω χορτασει
Συμφωνώ ΜΑΧΙΜΕ.
Κάτι μου χτυπάει και εμένα καμπανάκι στο μυαλό με όλα αυτά.
Ετσι ακριβως.
Τοσα χρονια την πατουσαμε με τετοια τερτιπια αλλα μερικοι επειμενουν να την ξαναπατουν
Καταντησε εθνικο σπορ.
Απο τη μια λεμε αγνους πατριωτες που δεν ειχαν και δεν εχουν σχεση με τα τεκταινομενα της βουλης και απο την αλλη παλι τα ιδια και τα ιδια.
Ανακυκλωσιμα υλικα.
Ε βγαλτε τους λοιπον παλι να μην μπορεσουμε να σηκωσουμε κεφαλι ποτε.
Να μην κλαιτε μετα τις εκλογες.
Δικαιολογια ουτε μια.
Τα γραπτα μενουν και θα τα εξετασουμε μετα τις εκλογες.
eternity wrote:εχετε την εντυπωση οτι αν η "Κοινωνια" εδειχνε ενα αξιοπρεπες ποσοστο στις δημοσκοπησεις δεν θα εβγαιναν αναλογα δημοσιευματα και βιντεακια περι σατανιστων ,δεκανικιων της δεξιας και τα απλυτα τους μεχρι τους προγονους τους 14 γενννες πιο πισω?? Οσοι ειναι κακο σπυρι θα συνεχισουν να βγαινουν δημοσιευματα που θα τους χτυπανε.
Σκεφτειτε και αυτη την εκδοχη.
GENEA-OMEGA wrote:Ματίνα και Supergeorge εσείς τι θα ψηφίσετε ? γιατι αυτή η απάντηση έχει μεγάλη σημασία στο να καταλάβω πως προκαταβολικά γνωρίζετε ότι οι ανεξάρτητοι Ελληνες είναι πουλημένη υπόθεση ! [/color]
Εγώ ε΄χω εξαρχής δηλώσει ότι οι αποδειξεις θα δοθούν μετά τις εκλογές γιατι πριν απο αυτές δε4ν ε΄χουμε τ΄ροπο να ξέρουμε ? εσείς αφού λοιπόν το απορρίψατε, ποιον θα ψηφίσετε τελικά, και το ρωτάω ευθέως για να μπορώ και εγώ να σχολιάσω την δική σας επιλογή !!!
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests