Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby roubini » Wed Apr 18, 2012 4:46 pm

Πιστεύω ότι ειδικά σε αυτές τις εκλογές, υπάρχει μεγάλη ατομική ευθύνη για αυτό που θα ψηφίσουμε, ακόμα και για όσους αποφασίσουν να μην ψηφίσουν.

Πιστεύω ότι ο χρόνος παρήλθε και όλοι (οι πολιτικοί) έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό πλέον για τους ψηφοφόρους.

Και τέλος, πιστεύω ότι οι πνευματικοί νόμοι που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, θα ανταμείψουν ανάλογα με την ιδιοτέλεια ή ανιδιοτέλεια του ψήφου του, τον καθένα από εμάς!!!

Ας ψηφίσουμε χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας, με μόνο κριτήριο το κοινό καλό της πατρίδας και της ορθοδοξίας, για να έχουμε ευλογία εμείς και οι οικογένειές μας. Αμήν.
roubini

Unread postby rafale » Wed Apr 18, 2012 8:02 pm

Το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, χωρίς τον Πρόεδρό του, πάει με ΣΥΡΙΖΑ

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012 ... _8106.html
rafale

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Αριστοτέλης » Thu Apr 19, 2012 12:29 am

Με αφορμή την ανάρτησή του φίλους μας filtor

http://hggiken.pblogs.gr/2012/04/gerontas-pa-sios-poion-na-pshfisete.html

Θα τολμήσω να προτείνω ένα πρόσωπο σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες στην Θεσ/νίκη

ονομάζεται Βασίλης Πορφυρίδης

συγγνώμη που τολμώ να κάνω αυτή την παρότρυνση, απλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν φοιτητής έκανε κύκλο Αγίας Γραφής σε φοιτητές.

Ο ίδιος Μαθηματικός, που μετά σπούδασε και Θεολογία, όντας υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.

Αν έμαθα κάποια πράγματα, γύρω από την Πίστη μας, από αυτόν κυρίως τα έμαθα

Εξαίρετος, και μου ήρθε στον νου αυτό όταν διάβασα την ανάρτηση του Φίλιππα

http://hggiken.pblogs.gr/2012/04/geront ... isete.html

Θεώρησα υπεύθυνο τον εαυτό μου, όταν προσωπικά πιστεύω ότι πληρεί τα κριτήρια του γέροντος να μην σας το γνωστοποιήσω.

Και καλό είναι να κάνουμε ένα δίκτυο όπου να ενημερωνόμαστε για ανθρώπους που πληρούν τα κριτήρια.

Τώρα για τον Προφυρίδη, πάντα ο Θεός βοηθός, η εξουσία πολλούς διέφθειρε.
Αριστοτέλης

Unread postby akerm » Thu Apr 19, 2012 8:38 am

akerm wrote:....λοιπόν ξεκινάω...

Βασίλειος Πορφυρίδης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες...(μπορεί και προσωπικά να μην έχω πειστεί για το κόμμα αλλά προτιμώ να κοιτώ ανθρώπους ακόμα και αν είναι στο ΚΚΕ που ξέρω οτι είναι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Πατριώτες...)

ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση με τα όλα της...κατεβαίνει στην Α' Θεσ/νικης ...

παιδιά δαγκωτό...όσοι ψηφίζετε εκεί....ψάξτε και θα βρείτε την γνησιότητά του....(και πολύτεκνος)...μη με εμπιστεύεστε αλλά μπείτε στον κόπο να τον ψάξετε...θα καταλάβετε και είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσετε με τα λεγόμενά μου...

Χριστός Ανέστη

για λόγους ανερμήνευτους αποκλείστηκε απο την τελική λίστα.....ίσως επειδή ήταν ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ....

μόνη αξιόλογη επιλογή πλέον το κόμμα Κοινωνία

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδέρφια...στο χέρι μας είναι να πάνε σπίτι τους όλοι όσοι πολιτευθηκαν απο το 74 και μετά...ΟΛΟΙ...
akerm

Unread postby eternity » Thu Apr 19, 2012 2:28 pm

Image
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby rafale » Thu Apr 19, 2012 5:11 pm

Image
rafale

Unread postby nick_the_greek » Thu Apr 19, 2012 6:14 pm

Το σίριαλ συνεχίζεται...

"Όχι" στο ηλεκτρονικό φακέλωμα

λένε οι "ανεξάρτητοι Έλληνες".

nick_the_greek

Unread postby Romanos » Thu Apr 19, 2012 7:45 pm

H ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ

Πασόκος είναι αυτός
που δεν ντρέπεται για τον εαυτό του

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby Agiografies » Thu Apr 19, 2012 9:10 pm

Romanos wrote:H ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ

Πασόκος είναι αυτός
που δεν ντρέπεται για τον εαυτό του

Image

Δυστυχος Γεωργιε παρ' ολον το σεβασμο που εχω προς το προσωπο σου θα σου πω οτι το μηνυμα σου ειναι απαραδεκτο. οχι γιατι το πασοκ δεν εκανε αυτα που λες αλλα

γιατι βαζεις μονο το πασοκ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ετσι θα παμε μπροστα;;;;;
ετσι θα δουμε διαφορετικα τα πραγματα;;;;;;
το λεω αυτο γιατι αποδειχτηκε οτι στο κολπο ειναι ολοιοτι τελος παντων δεν ειναι θεμα κομματων και ιδεολογιων αλλα πουλημενων προσωπων (εχεις αντιρρηση;;;;;;;;;;;;;)
Agiografies

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby aetherovamon » Thu Apr 19, 2012 9:53 pm

Καθόλου λάθος δεν είναι η ανάρτηση του φίλου. Όλα τα κόμματα παίξανε ρόλο στην εξαθλίωση της χώρας και οι αχρείοι οπαδοί τους πρώτοι. Όμως ιστορικά σημαίνοντα ρόλο θα έχει πάντα το κομμα της παρτης, ο πράσινος ολετήρας της Ελλάδας το ΜΠΑΑΘΣΟΚ. 70 χρόνων ο κανόνας των Εβραίων στην Βαβυλώνα, 400 χρόνια των Ελλήνων στην Κτηνοκρατία οι ανθρωποδαίμονες νεοέλληνες - με εμένα πρώτο - τι κανόνα πρέπει να πληρώσουμε; Αφού οι καρδιές μας ήταν στο βορβορο των τόσων παθών οι αντίστοιχοι Χοιροι μας άξιζαν σαν ηγέτες, και δεν τελείωσε το έργο τους. Ας μας πιάσει από πάνω η ιστορία όταν αρχίσει, και η μαγιά και το σιτάρι που αρκετοί είστε να δοκιμαστεί σα χρυσός και να καθαρίσει, και η ηρα - εκεί κι εγώ - να πνιγεί στο αίμα της. Απόδοση Δικαιοσύνης ΠαλαιοΔιαθηκικης αφού η μετανοια δεν έρχεται.
aetherovamon

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ