Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby nick_the_greek » Thu Apr 19, 2012 10:10 pm

aetherovamon wrote:Καθόλου λάθος δεν είναι η ανάρτηση του φίλου. Όλα τα κόμματα παίξανε ρόλο στην εξαθλίωση της χώρας και οι αχρείοι οπαδοί τους πρώτοι. Όμως ιστορικά σημαίνοντα ρόλο θα έχει πάντα το κομμα της παρτης, ο πράσινος ολετήρας της Ελλάδας το ΜΠΑΑΘΣΟΚ. 70 χρόνων ο κανόνας των Εβραίων στην Βαβυλώνα, 400 χρόνια των Ελλήνων στην Κτηνοκρατία οι ανθρωποδαίμονες νεοέλληνες - με εμένα πρώτο - τι κανόνα πρέπει να πληρώσουμε; Αφού οι καρδιές μας ήταν στο βορβορο των τόσων παθών οι αντίστοιχοι Χοιροι μας άξιζαν σαν ηγέτες, και δεν τελείωσε το έργο τους. Ας μας πιάσει από πάνω η ιστορία όταν αρχίσει, και η μαγιά και το σιτάρι που αρκετοί είστε να δοκιμαστεί σα χρυσός και να καθαρίσει, και η ηρα - εκεί κι εγώ - να πνιγεί στο αίμα της. Απόδοση Δικαιοσύνης ΠαλαιοΔιαθηκικης αφού η μετανοια δεν έρχεται.

έλεος! Μην ευχόμαστε τέτοια πράγματα. προσευχηθείτε για την μετάνοιά τους (και την δική μας). Μην μιλάτε για αίμα. Αποπαίρνουμε έτσι και ανθρώπους που μας διαβάζουν. Χρησιμοποιείστε πιο επιεικείς εκφράσεις. Να εύχεστε να μετανοήσουμε όλοι για να περάσουμε τα επερχόμενα όσο γίνεται πιο ανώδυνα.
nick_the_greek

Unread postby Agiografies » Thu Apr 19, 2012 11:45 pm

aetherovamon wrote:Καθόλου λάθος δεν είναι η ανάρτηση του φίλου. Όλα τα κόμματα παίξανε ρόλο στην εξαθλίωση της χώρας και οι αχρείοι οπαδοί τους πρώτοι. Όμως ιστορικά σημαίνοντα ρόλο θα έχει πάντα το κομμα της παρτης, ο πράσινος ολετήρας της Ελλάδας το ΜΠΑΑΘΣΟΚ. 70 χρόνων ο κανόνας των Εβραίων στην Βαβυλώνα, 400 χρόνια των Ελλήνων στην Κτηνοκρατία οι ανθρωποδαίμονες νεοέλληνες - με εμένα πρώτο - τι κανόνα πρέπει να πληρώσουμε; Αφού οι καρδιές μας ήταν στο βορβορο των τόσων παθών οι αντίστοιχοι Χοιροι μας άξιζαν σαν ηγέτες, και δεν τελείωσε το έργο τους. Ας μας πιάσει από πάνω η ιστορία όταν αρχίσει, και η μαγιά και το σιτάρι που αρκετοί είστε να δοκιμαστεί σα χρυσός και να καθαρίσει, και η ηρα - εκεί κι εγώ - να πνιγεί στο αίμα της. Απόδοση Δικαιοσύνης ΠαλαιοΔιαθηκικης αφού η μετανοια δεν έρχεται.

πραγματικα λυπαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο χριστιανικο δεν ειναι αυτο το φορουμ, εμπαθεις ανθρωποι δεν βλεπεται το δοκαρι στο ματι σας, τι αλλο πρεπει να σας αποκαλυφθει;;;;;;;;;;;
κρεμαστε λοιπον ολους τους πρασινους για να βασιλεψει η ειρηνη της δεξιας η οποια ειναι αντιμνημονιακη.
δεν ψηφισε τιποτα και δεν στηριξε οταν χρειαστικε τους πουλημενους πασοκους

υποκριτες ποια τιμωρια σας περιμενει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ακομη και τωρα προσπαθητε να βγαλεται λαδι μια παραταξη..........................;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αληθεια ποιος νομιζει οτι θα περασει στην περιοδο που θα δοξαστη η ορθοδοξια με τετοια μυαλα;;;;;;;;;;;;;;;;;
Agiografies

Unread postby eternity » Fri Apr 20, 2012 12:09 am

Agiografies wrote:πραγματικα λυπαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο χριστιανικο δεν ειναι αυτο το φορουμ, εμπαθεις ανθρωποι δεν βλεπεται το δοκαρι στο ματι σας, τι αλλο πρεπει να σας αποκαλυφθει;;;;;;;;;;;
κρεμαστε λοιπον ολους τους πρασινους για να βασιλεψει η ειρηνη της δεξιας η οποια ειναι αντιμνημονιακη.

ακομη και τωρα προσπαθητε να βγαλεται λαδι μια παραταξη..........................;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αληθεια ποιος νομιζει οτι θα περασει στην περιοδο που θα δοξαστη η ορθοδοξια με τετοια μυαλα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι αδικος εχουμε κανει σφοδρη κριτικη στο Σαμαρα δεν Ξεχωριζω τον Τρελλαντωνη απο το ζαβο.
Μαλιστα ο πρωτος ενω απεφυγε το ψηφισει το πρωτο μνημονιο ψηφισε και υπερασπιστηκε ( με υπουργους στην κυβερνηση) το δευτερο μνημονιο που καταληστευει την Ελλαδα και κανει σκλαβους εμας.Ειναι ολοι υπευθυνοι και πρεπει να τιμωρηθουν. Δεν θελω αιμα να καταδικαστουν θελω και να δημευτει η περιουσια τουλαχιστον οσων εκλεψαν.
Δικαιοσυνη οχι βια και αιμα.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby GENEA-OMEGA » Fri Apr 20, 2012 12:19 am

εκτιμηση: ΝΔ22% και ΠΑΣΟΚ 16% δεν μπορώ να φανταστω παραπάνω
GENEA-OMEGA

Unread postby Agiografies » Fri Apr 20, 2012 1:04 am

eternity wrote:
Agiografies wrote:πραγματικα λυπαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι αδικος εχουμε κανει σφοδρη κριτικη στο Σαμαρα δεν Ξεχωριζω τον Τρελλαντωνη απο το ζαβο.
Μαλιστα ο πρωτος ενω απεφυγε το ψηφισει το πρωτο μνημονιο ψηφισε και υπερασπιστηκε ( με υπουργους στην κυβερνηση) το δευτερο μνημονιο που καταληστευει την Ελλαδα και κανει σκλαβους εμας.Ειναι ολοι υπευθυνοι και πρεπει να τιμωρηθουν. Δεν θελω αιμα να καταδικαστουν θελω και να δημευτει η περιουσια τουλαχιστον οσων εκλεψαν.
Δικαιοσυνη οχι βια και αιμα.

μαζι σου, αυτο ΝΑΙ.
αλλα αδικος γιατι;;;;;;;;; τι ειπα;;;;;;;;;;
Agiografies

Unread postby eternity » Fri Apr 20, 2012 9:26 am

Styx wrote:Μη μαλώνετε ωρέ για κόμματα ,ούτως ή άλλως σε λίγο ή περισσότερο καιρό δεν θα υπάρχουν 8-)

φυσικα και δεν θα μαλωσουμε δεν υπαρχει χωρος γι τετοια μονο αγαπη εχει εμινει αυτη δεν θα μας την παρουν ανταλλαγη αποψεων ειναι.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Apr 20, 2012 9:28 am

Agiografies wrote:

μαζι σου, αυτο ΝΑΙ.

για την πιο πανω φραση που εγραψες.Δεν βγαζουμε λαδι εχω γραψει και σφοδρη κριτικη για αλλα κομματα οπως το ΛΑΟΣ και η Χρυση Αυγη.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Apr 20, 2012 10:27 am

eternity wrote:
Agiografies wrote:

μαζι σου, αυτο ΝΑΙ.

για την πιο πανω φραση που εγραψες.Δεν βγαζουμε λαδι εχω γραψει και σφοδρη κριτικη για αλλα κομματα οπως το ΛΑΟΣ και η Χρυση Αυγη.

...και όχι μόνο εσύ καλή μου eternity... :D
Βρε συ Γιώργο ήμαρτον!Όποιος γράφει κάτι ενάντια στο ΠΑΣΟΚ συμπράτει με την Δεξιά δηλαδή;Πότε θα το ξεπεράσεις όλο αυτό;Τον Σαμαρά τον έχουμε περάσει πριονοκορδέλα,δεν το έχεις δεί;Για ποιά λάδια και ξύδια λες;Είδες την ψηφοφορία για την πολιτική κατεύθυνση του φόρουμ;Να φανταστείς οι Πασόκοι είναι πιο πολλοί από τη ΝΔ εδώ μέσα... :!:
Mannlicher-Schönauer

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby maria798081 » Fri Apr 20, 2012 1:58 pm

παντως οι επιλογες των "ανεξαρτητων ελληνων" εχουν θορυβησει πολλους
οπως η επιλογη μαρκατου
η οπως μου εστειλε φιλη απο επαρχια η επιλογη πρωην της νδ γνωστου για τον τραμπουκισμο του
βεβαια στις εκλογες αν πας με "ανωνυμους" δεν εχεις και πολυ επιτυχια....ετσι μαθαν οι ελληνες να ψηφιζουν
προσωπικα εχω αρχισει και ψιλιαζομαι τον καμενο οτι δεν ειναι αυτο που φαινεται
maria798081

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Romanos » Fri Apr 20, 2012 3:47 pm

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ

Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ "ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ" ΤΟ ΚΚΕ

Image

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

PreviousNext