Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Apr 24, 2012 11:58 pm

Άρση μνημονιακών βαρών από Πύρρο Δήμα - Κρίμα...

Mannlicher-Schönauer

Unread postby eternity » Wed Apr 25, 2012 12:03 am

Mannlicher-Schönauer wrote:Άρση μνημονιακών βαρών από Πύρρο Δήμα - Κρίμα...

Κριμα που συνθηκολογησε με τους προδοτες Ελληνες! Εχει πεσει πολυ στα ματια μου και φανταζομαι και σε πολλους αλλους ελληνες.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby ellhn90 » Wed Apr 25, 2012 12:42 am

ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ!
""Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας και συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha! O A.Σαμαράς, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις περιέγραψε τον τρόπο, που θέλει να κυβερνήσει χωρίς να δώσει σαφή απάντηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας το ως "υπόθεση εργασίας".""
ellhn90

Unread postby Anastasios » Wed Apr 25, 2012 8:57 am

eternity wrote:
Mannlicher-Schönauer wrote:Άρση μνημονιακών βαρών από Πύρρο Δήμα - Κρίμα...

Κριμα που συνθηκολογησε με τους προδοτες Ελληνες! Εχει πεσει πολυ στα ματια μου και φανταζομαι και σε πολλους αλλους ελληνες.

Κρίμα νομίζω επίσης. Και τον συνάντησα τον κ. Πύρρο Δήμα προχθές Κυριακή του Θωμά εδώ στην εκκλησία στην Αμερική, του έδωσα χειραψία και του έδειξα και τον μικρούλη γιό μου να του πει "γειά σου". Ύστερα λυπήθηκα που δεν του ζήτησα να βγούν μια φωτογραφία μαζί αλλά τελικά ίσως για καλύτερα. Μάλιστα σκεφτόμουνα μέσα μου ότι όλοι είμαστε αμαρτωλοί και πρέπει να ερχόμαστε στην εκκλησία για να προσευχόμαστε και να ζητάμε στήριξη από τον Χριστό και όχι να βγαίνουμε φωτογραφίες και παράτες. Μάλιστα αν το ήξερα ότι σκεφτόταν να πολιτευτεί θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios

Unread postby billsin » Wed Apr 25, 2012 1:29 pm

Αποκλείεται η ΝΔ να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. θα προκαλέσει νέες εκλογές έτσι δεν έλεγε ο Αντώνης; Τι λέει ψέμματα μας κοροιδεύει; Δεν μπορεί εδώ λέει δεν θα κόψει μισθούς δεν θα κόψει συντάξεις δεν θα απολυθεί κανένας δεν θα μπει κανανένας φόρος και με την προσευχή που θα κάνει θα βγεί απ' τη Συγγρού με 11 δις. Ο Αντώνης δεν λέει ψέμματα εσείς απλά ακούτε λεγομενα μετά των εκλογών. δεν βλέπετε και ο Μπένυ όλα καλά τα βλέπει. Και αυτός ψέματα λέει. Δηλαδή οι ηλικιωμένοι με τέτοια πείρα ζωής που θα τους ψηφίσουν σωρηδόν δεν ξέρουν και ξέρουμε εμείς που δεν έχουμε πείρα. Καλά σας λένε πόσες προεκλογικές περιόδους έχετε ακούσει για να έχετε πείρα; καταγγέλω το δημοσίευμα ως προβοκατόρικο, το οποίο θέλει να οδηγήσει τυην ελλάδα σε περιπέτειες. :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
billsin

Unread postby casius » Wed Apr 25, 2012 1:32 pm

Μεγάλος αθλητής
Προσέφερε με τα Ελληνικά χρώματα

Αλλά

Δεν μου αρέσει η υποψήφιοτητα του αυτή την στιγμή με το ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζω μόνο παλαιές φημολογίες να μην βγουν αληθινές.
casius

Unread postby nick_the_greek » Wed Apr 25, 2012 2:08 pm

casius wrote:Μεγάλος αθλητής
Προσέφερε με τα Ελληνικά χρώματα

Αλλά

Δεν μου αρέσει η υποψήφιοτητα του αυτή την στιγμή με το ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζω μόνο παλαιές φημολογίες να μην βγουν αληθινές.

ποιες φημολογίες;
nick_the_greek

Unread postby marjory » Wed Apr 25, 2012 3:08 pm

nick_the_greek wrote:ποιες φημολογίες;

Ότι έχει όλα τα CD του Ρέμου :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Wed Apr 25, 2012 3:09 pm

"Κυβέρνηση" στις 9.30

nick_the_greek

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby billsin » Wed Apr 25, 2012 3:30 pm

Η Ντόρα θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με κανα υπουργείο οπωσδήποτε και βέβαια θα δώσει και τη σχετική ψήφο εμπιστοσύνης. Δεδομένη η στήριξη. Να μία άλλη διέξοξοδος για το 50% και τη λαική νομιμοποίηση.έκτός και αν η Ντόρα δεν μπει στη βουλή.
billsin

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ