ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby Ioulia » Wed Feb 01, 2012 1:03 am

Μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τη δανειακή και το PSI

Ioulia

Unread postby Ioulia » Wed Feb 01, 2012 1:47 am

Σχέδιο επιστροφής στη δραχμή από τους TIMES

Ioulia

Unread postby Matina » Wed Feb 01, 2012 11:00 am

eternity wrote:
marjory wrote:Στις φυλακές της Άμφισσας μεταφέρεται ο Γαβαλάς

Αυτή είναι η άλλη πλευρά της δικαστικής ειδησεογραφίας.... έξω οι έμποροι ναρκωτικών και οι λοιποί ποινικοί, μέσα οι φοροδιαφεύγοντες!!!

να πω την αμαρτια μου τον λυπηθηκα ρε παιδια!!

Tι να πω βρε κορίτσια.Ο Θεός το Επέτρεψε αυτό και μετά από την είδηση για τον Γαβαλά μου ήρθε στο νου αυτό που παρέθεσε η Χαρά μας για τον Γέροντα Παΐσιο:

Τα κρίματα του Θεού είναι άβυσσος. Ένα πράγμα ξέρω: όσοι ζουν κοσμική ζωή, γιατί δεν βοηθήθηκαν, αλλά παρασύρθηκαν ή και σπρώχθηκαν στο κακό, ενώ είχαν καλή διάθεση, αυτοί συγκινούν τον Θεό και ο Θεός θα τους βοηθήση.

Θα χρησιμοποίηση διάφορους τρόπους, να βρουν τον δρόμο τους• δεν θα τους άφήση.

Ακόμη και την ώρα του θανάτου θα τους οικονομήση να βρίσκωνται σε καλή κατάσταση.

Μακάρι να έλθει σε μετάνοια με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος. :roll:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Matina » Wed Feb 01, 2012 12:03 pm

Ο άστεγος Ηλίας:«Όταν σταματάς να ελπίζεις είσαι νεκρός»

Ηλίας: «Πάω τώρα στα τρία χρόνια άστεγος, και όταν δεν μπαίνουν σε ένα σπίτι λεφτά μπαίνει η γκρίνια. Και αυτό δεν γίνεται καλά με τίποτα. Ήμουν οδηγός από το 1985. Έχω βγει και έξω. Μένω κάτω από τη γέφυρα. Ακούς θόρυβο και ανοίγει το μάτι σου. Τρέμει το φυλλοκάρδι σου και λες να ξημερώσει το πρωί, γιατί πολλά γίνονται, πολλά ακούγονται και παραφυλάς και τι ύπνο να κάνεις. Κάποιοι συγνώμη κυνηγούσαν κάποιους κλέφτες και ένας σκόνταψε πάνω μας , σηκώθηκε και έφυγε. Άντε να μην σηκωνόταν, να αρνιόταν να σηκωθεί και να σου έβγαζε κανένα κέρατο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.

Σπίτι είχα πριν 4 χρόνια, και οικογένεια και αυτή τη στιγμή, είμαι στη γέφυρα, τρώω από το Δήμο και τι να πεις φοβάσαι, πάρα πολύς ξένος κόσμος, και ελάχιστοι οι καλοί. Η οικογένεια είναι στη Μυτιλήνη, έχω παιδιά, κοντά 4-5 χρόνια χώρια. Πας συζητάς με μάντρες με αυτοκίνητα, με το ένα με το άλλο, δουλειά, σου λέει τα βλέπεις; Κάθονται. Άσε τηλέφωνο, άμα ανοίξει δουλειά θα τα πούμε. Να βρούμε μια δουλίτσα, να πατήσω στα ποδαράκια μου, να πάω στα παιδάκια μου. Άμα σταματήσεις να ελπίζεις, είσαι νεκρός.

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Ομολογητής » Wed Feb 01, 2012 12:29 pm

Για τους άστεγους έχω μπερδευτεί. Η εμπειρία μου έχει δείξει οτι οι περισσότεροι κατα κάποιον τρόπο το επιλέγουν, διότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν παιδιά και συγγενείς που θα μπορούσαν να τους στεγάσουν, όμως η ιδιόμορφη συμπεριφορά τους, τους κάνει ασύμβατους. Δηλαδή άλλοι πίνουν(που είναι το κυριώτερο) άλλοι είναι μπλεγμένοι με ναρκωτικά(οι πιό νέοι), άλλοι έχουν νευρωτική συμπεριφορά,κτλ. Φυσικά υπάρχουν και οι άστεγοι οι οποίοι δεν έχουν κανέναν στη ζωή τους, αλλά αυτοί είναι πολύ λίγοι και δύσκολο να τους εντοπίσεις. Επίσης είναι και οι αλλοδαποι άστεγοι, οι οποίοι επιλέξαν αυτή την δύσκολη πορεία στη ζωή τους και πρέπει να τους βοηθήσουμε, χωρίς να τους καλομάθουμε σε υλικές απολαύσεις που δε θα τους βοηθήσουν πνευματικά.
Και η βοήθεια που χρειάζονται όλοι, είναι να μάθουν και να νιώσουν στην καρδιά τους τον Αναστάντα Χριστό! Αυτό είναι η καλύτερη βοήθεια, το πιό ζεστό σπίτι, η πιό καλή τροφή, η πιό καλή παρέα... και μπορεί να το δώσει ο οποιοσδήποτε απο το περίσσευμα και υστέρημα της καρδιάς του. Πραγματικά, αν νιώσει ένας άστεγος, ένας τεθλιμένος και ταλάιπωρημένος της ζωής το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού, τότε η ταλαίπωρη ζωή τους θα δει οτι μετατρέπεται σε δρόμο που οδηγεί προς τον Ουρανό! Αν το νιώσει αυτό δε θα θέλει να αφήσει αυτό που ζει, διότι αυτό θα είναι το εισιτήριο του για τον Παράδεισο, το οπίο δε θα θέλει να το χάσει.
Αυτά και προς παραδειγματισμό δικό μας.
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby lampros » Wed Feb 01, 2012 2:04 pm

Το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών»
Επίσης διάβαζα στα νέα ότι θα διορίσουν στο δημόσιο άτομα με ειδικές ανάγκες και μέσα στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνοντα οι παιδοφιλοι ,τραβεστι ,ομοφυλόφιλοι κλπ
lampros

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Feb 01, 2012 3:17 pm

Μέτρα σοκ ζητάει το ΔΝΤ - Θέλουν διπλασιασμό ΦΠΑ και ειδικούς φόρους σε ποτά, τσιγάρα

Mannlicher-Schönauer

Unread postby Ioulia » Wed Feb 01, 2012 4:36 pm

«Η Αθήνα είναι μια ωρολογιακή βόμβα». Λαλίστατοι οι γερμανοί!

Ioulia

Unread postby Ioulia » Wed Feb 01, 2012 5:02 pm

Ένταλμα σύλληψης για Σόρος

Ioulia

Unread postby Ioulia » Wed Feb 01, 2012 6:15 pm

Οι «νεόπτωχοι» της Ευρώπης αριθμούν πλέον 115 εκατομμύρια

Ioulia

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ