Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby rafale » Thu May 10, 2012 11:23 pm

billsin wrote:Ο κουβέλης βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Αν πάει προς πασοκ θα σβήσει πολιτικά. Ελα όμως που χρωστάει γραμμάτια στους μεγαλοεργολάβους κλπ ντόπια λαμόγια που τον στήριξαν. Από την άλλη θέλει να πάει στον τσίπρα αλλά φοβάται ότι θα τον κατασπαράξει πολιτικά ο τσίπρας και θα τσαντιστεί και το ντόπιο κατεστημένο. Οπότε ήξεις αφίξεις τον βλέπω και μάλιστα τολμώ να πω ότι αν πει οκ σε οικουμενική δυνατά και δημόσια και με πάθος και στον πρόεδρο σύντομα πολύ σύντομα θα την κάνει. Πάντως είμαι απόλυτα σίγουρος ούτε ο ίδιος ξέρει. Άγεται και φέρεται δυστυχώς. Γι' αυτόν από την κυριακή τον λέω ροζ γιατί ξέρω. ΄

Αγανακτισμένοι ψηφοφόροι παίρνουν τηλέφωνο στο κόμμα και εξυβρίζουν τον Κουβέλη!
Τον θεωρούν Δούρειο Ίππο για την συνέχιση την Μνημονιακής πολιτικής.
Το έλα να δεις γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΗΜΑΡ. Αγανακτισμένοι ψηφοφόροι τους, τηλεφωνούν...και εξυβρίζουν τον Φ.Κουβέλη μιας που έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συγκυβέρνηση με τα κόμματα του μνημονίου. Δόθηκε εντολή από το γραφείο προέδρου να κατεβάσουν τα τηλέφωνα και να μην απαντούν....
Ντογρού για συγκυβέρνηση πάει ο Φώτης. Καρατζαφέρης νούμερο 2 κι αυτός!
http://www.alexiptoto.com/2012/05/blog-post_5391.html
rafale

Unread postby marjory » Thu May 10, 2012 11:25 pm

Σενάρια πρωθυπουργίας…

Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, αναφέρουν πως το νέο πολιτικό σχήμα θα έχει πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο και υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον Αντώνη Σαμαρά…

Δεν υιοθετούμε τίποτα , απλά σας μεταφέρουμε τι συζητιέται αυτή την ώρα, όπως μας αποκάλυψε συνάδελφος πολιτικού ρεπορτάζ.

http://www.prionokordela.gr/ellada/sena ... thoyrgias/

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

[Συνήθως η prionokordela.gr δίνει έγκυρες πληροφορίες....].
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Thu May 10, 2012 11:28 pm

billsin wrote:Ο κουβέλης βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Αν πάει προς πασοκ θα σβήσει πολιτικά. Ελα όμως που χρωστάει γραμμάτια στους μεγαλοεργολάβους κλπ ντόπια λαμόγια που τον στήριξαν. Από την άλλη θέλει να πάει στον τσίπρα αλλά φοβάται ότι θα τον κατασπαράξει πολιτικά ο τσίπρας και θα τσαντιστεί και το ντόπιο κατεστημένο. Οπότε ήξεις αφίξεις τον βλέπω και μάλιστα τολμώ να πω ότι αν πει οκ σε οικουμενική δυνατά και δημόσια και με πάθος και στον πρόεδρο σύντομα πολύ σύντομα θα την κάνει. Πάντως είμαι απόλυτα σίγουρος ούτε ο ίδιος ξέρει. Άγεται και φέρεται δυστυχώς. Γι' αυτόν από την κυριακή τον λέω ροζ γιατί ξέρω. ΄

ο Κουβέλης έχει αλλάξει στάση ένα σωρό φορές. Προεκλογικά έλεγε ότι θα σεβαστεί το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση αφού είναι νόμος του κράτους. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες προ των εκλογών, βλέποντας τα ποσοστά του να καταρρεόυν, έλεγε ακύρωση μνημονίου, δεν συνεργάζεται με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. μετεκλογικά τα γυρίζει πάλι. Επίσης μετεκλογικά έλεγε ότι θα συμμετέχει σε κυβέρνηση μόνο εφόσον συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που όπως φαίνεται δεν θα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε τι θα κάνει.
nick_the_greek

Unread postby marjory » Thu May 10, 2012 11:36 pm

Image
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Fri May 11, 2012 1:38 am

ωραία η φωτο. Κοιτάχτε το ποίημα με το γιοφύρι της άρτας το ξέρετε. Έτσι είναι και τώρα. Λοιπόν μου είπε κάποιος το εξής. Ο σαμαράς πήρε το 1993 5δις δραχμές από κόκκαλη για να ρίξει τό μητσοτάκη. Του λέω λες να πήραν και οι σημερινοί και μου λέει και ο βενιζέλος και ο σαμαράς και ο παπαδήμος. Γιατί νομίζεις χτυπιώνται για κάνουν κυβέρνηση. Πρέπει να περάσουν τα μέτρα έχουν υπογράψει ατομικό συμβόλαιο ο καθένας τους. Θα σβήσουν από τον χάρτη αν πράξουν αλλιώς. Ο ΓΑΠ του λέω και μου απαντάει μη με ρωτάς βλακείες και αυτονόητα πράγματα. Και συμπλήρωσε αυτός πήρε τα περισσότερα. Δεν βλέπεις που κανείς από τους τρεις δεν λέει τίποτα γι' αυτόν και τα έργα του.
Κατάλαβα κάποτε έτρωγαν έδιναν και στο κόσμο δουλειά κάτι τέλος πάντων. Τώρα και τρώμε και καταστρέφουν τον κόσμο και την Ελλάδα. Γι' αυτό θα επέμβει ο ΘΕΟΣ λέω μέσα μου.
billsin

Unread postby Αντώνης » Fri May 11, 2012 7:33 am

marjory wrote:Image

Μιά εικόνα χίλιες λέξεις!
Αντώνης

Unread postby NEKTARIOS » Fri May 11, 2012 8:47 am

Nα μου το θυμηθείτε .....
Κυβέρνηση ΝΔ - Πασοκ - Δημάρ θα γίνει και θα είναι αυτή που θα κυνηγήσει ο λαός και θα φύγουν νύχτα .
Και αίμα θα χυθεί στη βουλή και νεκρούς θα έχουμε.
Ειδικά τώρα που είναι 21 κομμάντα εντός της βουλής (χρυσή αυγή).
Εχτές που τους άκουσα στα κανάλια τους έχω ικανούς να τα κάνουν λαμπόγιαλο και κάτι αριστεροκολονακιώτες να τους στελνουν στο νοσοκομείο.(στην καλύτερη)
Να μου το θυμηθείτε .....
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby supergeorge » Fri May 11, 2012 8:49 am

NEKTARIOS wrote:Nα μου το θυμηθείτε .....
Κυβέρνηση ΝΔ - Πασοκ - Δημάρ θα γίνει και θα είναι αυτή που θα κυνηγήσει ο λαός και θα φύγουν νύχτα .
Εχτές που τους άκουσα στα κανάλια τους έχω ικανούς να τα κάνουν λαμπόγιαλο και κάτι αριστεροκολονακιώτες να τους στελνουν στο νοσοκομείο.(στην καλύτερη)

Σαν να συμφωνω μαζι σου,κατι τετοιο περναει απο το μυαλο μου. :?
supergeorge

Unread postby rafale » Fri May 11, 2012 9:50 am

Φ. Κουβέλης: Συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ σε κυβέρνηση μόνο με παρουσία ΣΥΡΙΖΑ

«Εξακολουθώ να λεω το ίδιο που έλεγα προεκλογικά, δε θα πάρω μέρος σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να έχει εκείνες τις δυνάμεις που επέλεξε ο λαός με την ψήφο του», σημείωσε χαρακτηριστικά
Παράλληλα τόνισε ότι δεν θα συμπράξει προεκλογικα με τον ΣΥΡΙΖΑ

tovima
rafale

Unread postby yelem » Fri May 11, 2012 12:13 pm

NEKTARIOS wrote:Nα μου το θυμηθείτε .....

Κάτι μου λέει οτι η Χρυση Αυγή θα μας εκπλήξει ευχάριστα όλους, δεξιους-αριστερούς-κεντρώους...
yelem

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ