Αντίθετος1972 wrote:Θα αντιδράσει κανείς; Μπα, δεν το βλέπω...
Σοβαρή πρόκληση, αφού στην Αλβανία δημιουργήθηκε Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς». Μάλιστα, συμμετέχει σε τουρνουά της CONIFA που διεξάγεται στην Ολλανδία.
Στο τουρνουά της CONIFA, που ιδρύθηκε το 2014 μετέχουν περιοχές που διεκδικούν αυτονομία οι μειονοτικές ομάδες από όλες τις ηπείρους.
Εκτός από την ομάδα της «Δημοκρατίας της Τσαμουριας» εκπροσωπούνται επίσης μεταξύ άλλων οι Τουρκοκύπριοι, το Νταρφουρ, η Δ. Σαχάρα, η Ζανζιβάρη, το Κουρδιστάν, το Παντζαβ, το Θιβέτ, η Αμπχαζία, η Κριμαία, η «Δημοκρατία του Ντόνετσκ», η Σαρδηνία, η Ν. Οσετία, το Κεμπέκ, το Κιριμπάτι. Πρόκειται για σοβαρή προκλητικότητα, αφού αναφέρεται σε de facto «κρατική οντότητα».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
Το θέμα ανέδειξε πρώτος ο Echedoros και το έχω βάλει στο Φόρουμ.Οι αγώνες ήταν επίσημοι,αλλά ψάχνω να βρω αυτή τη νέα χώρα τη Τσαμουριά στο χάρτη και μου είναι αδύνατον
να την εντοπίσω.Το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο η Τσαμουριά που θέλουν οι Αλβανοί,αλλά το Τέτοβο που θα πρωτοστατήσει στα Βαλκανικά γεγγονότα.
Επειδή είμαι παντρεμένος στη Β.Ήπειρο γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει σε Αλβανία και Κόσοβο,αλλά και στην Ήπειρο.Βρισκόμαστε καθοδόν σε δραματικές εξελίξεις
που έχουν σχεδιαστεί από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει.
Σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,Αποστολάκης ήταν με κατεπείγον πρόσκληση στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο,γι αυτά που οργανώνουν οι ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες στην περιοχή μας.