ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Nov 18, 2011 12:52 pm

Επανέρχεται το νομοσχέδιο για τους οικονομικούς μετανάστες - Αναμένονται πολιτικές αντιδράσεις

Mannlicher-Schönauer
 

Re: αλλαχ αλλαχ ριξ πιλαφ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Dec 20, 2011 12:02 pm

Οργή λαού στα Κ. Πατήσια των «λαθραίων»

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Jan 10, 2012 7:15 pm

Αργολίδα: Τη φυλάκισαν τα Θεοφάνεια και τη βίαζαν 5 Πακιστανοί!

Mannlicher-Schönauer
 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ

Unread postby geoathanas » Sun Jan 15, 2012 1:07 am

ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
Συνεχίζεται η οικοδόμηση τζαμιών στην ακριτική Θράκη ακόμη και σε χωριά που δοκιμάζονται από την φτώχια και την στέρηση βασικών υποδομών. Εδώ και αρκετά χρόνια η Θράκη βιώνει στην πράξη την υλοποίηση των θέσεων του Τούρκου πρωθυπουργού που πριν από μερικά χρόνια έλεγε «Στρατώνες τα Τεμένη μας ξιφολόγχες οι μιναρέδες μας».


http://forza-grecia.pblogs.gr/2012/01/s ... oelef.html
geoathanas
 

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby arxaggelos » Sun Jan 15, 2012 10:53 am

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012
Στο έλεος της Σαρία η Αθήνα

Από τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!

Φανατικοί μουσουλμάνοι, ορμώμενοι από τα δεκάδες ανεξέλεγκτα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν σε πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας, εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την ανέχεια των συμπατριωτών και ομοθρήσκων τους αλλά και την παράλυση του κράτους, οργανώνουν ομάδες «εφαρμογής του ισλαμικού Δικαίου», μετατρέποντας την Αθήνα σε Καμπούλ, κατά την έκφραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το έδαφος για μια τέτοια κίνηση ήταν πρόσφορο εδώ και καιρό. Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, εκτιμάται ότι οχτακόσιες χιλιάδες αλλοδαποί βρίσκονται στην Αθήνα, το 20% έως 30% εκ των οποίων θεωρείται ως «εξαιρετικά δύσκολο να ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία». Άτομα με διαφορετική θρησκεία και κουλτούρα από της χώρας που τα φιλοξενεί, περιθωριαποιημένα από την πρώτη στιγμή που πατούν το πόδι τους στην Ελλάδα, εντάχθηκαν εξαρχής σε ακραίες ομάδες, που κυριολεκτικά λαθροβιούν στην πρωτεύουσα. Και τώρα είναι η στιγμή που οι ομάδες αυτές αισθάνονται «δυνατές», ώστε να εκδηλώσουν τη διαφορετικότητά τους, επιθυμώντας να εφαρμόσουν στην επικράτειά μας ήθη, έθιμα και κανόνες του τόπου τους.

Τι σηματοδοτεί, όμως, η επιβολή της Σαρία; Καταρχάς, για το Ισλάμ είναι ο μόνος νόμος που διέπει την κοινωνική συμπεριφορά αλλά και την ιδιωτική ζωή του πιστού. Το ακάλυπτο πρόσωπο μιας γυναίκας ή η αίτηση διαζυγίου από την πλευρά της
- πράγματα αυτονόητα για το δυτικό πολιτισμό - είναι αδιανόητα για έναν πιστό του Ισλάμ. Κι αν η μοιχεία, η κλοπή ή η προσβολή της προσωπικότητας συνιστούν υποθέσεις που οδηγούνται στα δικαστήρια για το δυτικό κόσμο, για τους πιστούς του Μωάμεθ τέτοιες υποθέσεις λύνονται λιγότερο... περίπλοκα, μέσω της Σαρία αλλά και του τρόπου με τον οποίο την ερμηνεύει ο καθένας... Αυτό, λοιπόν, το θρησκευτικό - εθιμικό Δίκαιο επιθυμούν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα του 2012 οι ακραοι μουσουλμάνοι.

Επιθέσεις από ουαχαμπίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», οι πρώτες εξορμήσεις της ισλαμικής αστυνομίας για την επιβολή της Σαρία το τελευταίο διάστημα έγιναν σε περιοχές γύρω από την Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Κολωνό και στην Κυψέλη. Κάποιοι από τους λιγοστούς πλέον επιχειρηματίες και εμπόρους που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες, καθώς έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες περιστατικών βίας εις βάρος αλλοδαπών. «Δέκα ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όταν έκλεινα το μαγαζί, είδα μια ομάδα τεσσάρων αλλοδαπών να διαπληκτίζεται με ένα ζευγάρι επίσης αλλοδαπών», μας αφηγείται ο κ. Κώστας Λ., ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών. «Σε διάστημα δευτερολέπτων, οι δύο έπιασαν τον άνδρα πισθάγκωνα, ενώ οι άλλοι δύο επιτέθηκαν στη γυναίκα και μ’ ένα πανί προσπαθούσαν να της καλύψουν το πρόσωπο. Εγώ και δύο ακόμα καταστηματάρχες αρχίσαμε να φωνάζουμε, φοβούμενοι ότι πήγαιναν να την απαγάγουν. Ο ένας μας πήρε, μάλιστα, τηλέφωνο την Άμεσο Δράση. Οι επιτιθέμενοι, όταν μας άκουσαν, άφησαν το ζευγάρι φωνάζοντας και τράπηκαν σε φυγή. Δύο μοτοσικλέτες κι ένα περιπολικό έφτασαν γρήγορα, το ζευγάρι, όμως, ήθελε να φύγει. Με το ζόρι τούς κρατήσαμε μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί. Με τα πολλά, μάθαμε πως ήταν από το Μπανγκλαντές και κάποιοι συμπατριώτες τους είχαν ενοχληθεί από το “δυτικό” τρόπο ζωής τους. Ωστόσο, ούτε μήνυση ήθελαν να καταθέσουν ούτε να πουν περισσότερα. Οι αστυνομικοί έδειχναν να το καταλαβαίνουν. “Έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Ψευτοιμάμηδες και τέτοιοι τύποι τούς φοβερίζουν κι αυτοί προσπαθούν να κρύβονται, δεν θέλουν να καταθέσουν εις βάρος τους’ μας είπαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», εμπνευστές και οργανωτές αυτής της επιχείρησης είναι άτομα που ανήκουν στο λεγόμενο Ουαχαμπισμό, τον ακραίο κλάδο των σουνιτών, που πιστεύουν στην κατά γράμμα εφαρμογή του Κορανίου και της Σούνα, της αρχικής παράδοσης, δηλαδή, στην ερμηνεία των λόγων του Μωάμεθ. Τα τελευταίο χρόνια παρεισέφρησαν στο σύνολο των αυτοδιαχειριζόμενων τζαμιών του κέντρου, αν και από κάποια - κυρίως αραβικά - οι επικεφαλής κατόρθωσαν να τους αποβάλουν. Παράλληλα, οι ίδιοι άνθρωποι ρίχνουν ευθύνες και στην ελληνική Πολιτεία, που δεν φρόντισε να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς για τους βασικούς ελληνικούς νόμους αλλά και να ελέγξει τη δραστηριότητα ορισμένων εξτρεμιστών.

Σχ. ΚΟ: Η εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών πόλεων δείχνει ότι η επιβολή της Σαρία δεν αφορά μόνο μουσουλμάνους που ζουν εδώ, οπότε «τι μας νοιάζει εμάς;», όπως θα σκέφτονται πολλοί. Αλκοόλ, μπαρ, «άσεμνες» γυναίκες, ομοφυλόφιλοι, χριστιανικές δραστηριότητες δεν έχουν θέση στα εδάφη που κυριαρχεί η Σαρία. Και βέβαια δεν μένει απλά στην «αστυνόμευση», αλλά προχωράει σε επιβολή ποινών, έως και θανάτωση. Τελικό σχέδιο η αυτονόμηση περιοχών και υποταγή τους στο ισλαμικό δίκαιο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Αναρτήθηκε από SkyWatcher στις 8:12 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Ετικέτες Ελλάδα - Νέα, Ισλάμ-Σαρία
1 σχόλια:

mnk είπε...

Ποιός προωθεί και χρηματοδοτεί την εξάπλωση του Ουαχαμπιτισμού; Η Σαουδική Αραβία (η οποία ήθελε να ιδρύσει ισλαμικό κέντρο απέναντι απ' το αεροδρόμιο της Αθήνας). Και ποιος είναι παραπίσω απ' την Σ.Αραβία; Μα η Θία του θείου Σαμ, η οποία είχε ιδρύσει την αλ-κάϊντα για να πολεμήσει εναντίον της σοβιετικής ένωσης, υπό την αρχηγεία του σαουδάραβα Λάντεν. Η ίδια Θία που κάνει κουμάντο και στους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που αιματοκύλισαν πρόσφατα την βόρεια Αφρική. Κακά μαντάτα!

Έχω και μια απορία: Αν προσπαθούσαν ν΄αρπάξουν Ελληνίδα, πόσο "γρήγορα" θα έφταναν ένα περιπολικό και δυο μοτοσυκλέτες;
Ρητορική ερώτηση.
15 Ιανουαρίου 2012 1:45 π.μ.
Image
User avatar
arxaggelos
 
Posts: 509
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:30 am

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby grypas » Sun Jan 15, 2012 11:35 am

Πριν μιση ωρα, στην εκκλησια της Αγ. Αικατερινης στα Πετραλωνα, στην οποια ετυχε να παω. 2 Πακιστανοι ή Αφγανοι ζητιανοι εξω ακριβως απο την πορτα της εκκλησιας να πιεζουν (στην κυριολεξια) τον εξερχομενο κοσμο να τους δωσεις λεφτα...Το πιο ομως φοβερο, για εμενα, ηταν οτι υπηρχε και τριτος ο οποιος ειχε μπει ηδη μεσα στο ναο και σχεδον τρεχοντας προς τα εξω, παραμερισε με σπρωξιμο 2-3 γριες που επαιρναν αντιδωρο προκειμενου να βαλει αυτος το χερι του μεσα στο καλαθι και να αρπαξει οσα πιο πολλα μπορουσε για να φαει...Τα συμπερασματα δικα σας...
User avatar
grypas
 
Posts: 2388
Joined: Wed Nov 16, 2011 11:42 am
Location: Στο μεγάλο "χωνευτήρι"...

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Jan 17, 2012 12:09 pm

Πάτρα: Αφγανοί ''στρίμωξαν'' ανήλικες -Έτρεχαν για να γλιτώσουν το βιασμό!

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby supergeorge » Tue Jan 17, 2012 3:53 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Πάτρα: Αφγανοί ''στρίμωξαν'' ανήλικες -Έτρεχαν για να γλιτώσουν το βιασμό!


Που θα παει αυτη η κατασταση ρε παιδια.Φτασαμε σε τετοιο σημειο να παρακαλαμε να ερθουν τα γεγονοτα μια ωρα νωριτερα για να καθαρισουμε επιτελους.Δεν παει αλλο.Εγω οπου και να κανω θεμα ,λαμβανω αρνητικη αντιμετωπιση και καζουρα ακομα.Ο κοσμος δε θελει να ξεφυγει απ'αυτο που εμαθε τοσα χρονια,μια ζωη.Τι αλλο να πω;Δεν ειμαι και πιτσιρικι.Οσοι πιστοι προσελθετε.
User avatar
supergeorge
 
Posts: 272
Joined: Tue Nov 15, 2011 12:22 pm
Location: ΚΟΖΑΝΗ

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sat Jan 28, 2012 1:33 am

Ξανά στους δρόμους οι μετανάστες της «Υπατίας»!

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sun Jan 29, 2012 1:52 pm

Ένταση στον Πύργο μεταξύ κατοίκων & μεταναστών τουρκικού δουλεμπορικού

Mannlicher-Schönauer
 

Next

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron