Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...

Unread postby LEFO45 » Thu Sep 20, 2012 8:06 pm

Ετοιμη να... ξελασπώσει την Ελλάδα και να εξαγοράσει το συνολικό χρέος της δηλώνει μία οργάνωση ομογενών... Θέτει ωστόσο έναν όρο: ότι το Σύνταγμα θα αλλάξει και θα .....
προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η οργάνωση End Νational Debt που έχουν ιδρύσει ομογενείς -κυρίως από την Αμερική- υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές. Οπως τόνισε όμως ο πρόεδρος της οργάνωσης Μανώλης Λαμπράκης που μίλησε στο tv creta τα χρήματα αυτά θα δοθούν με δύο όρους: -Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και -Δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη σε ένα δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου. Ηδη, είπε, μια αντιπροσωπεία 8 ατόμων επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένη το προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και συζήτησε μαζί του την προσφορά και τους όρους της. Ο κ. Λαμπράκης, τέλος, υποστήριξε ότι στελέχη του οργανισμού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος που μέσω ομολόγων βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.
LEFO45
 
Posts: 49
Joined: Mon Aug 13, 2012 5:12 pm

Re: Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους

Unread postby Antonis22 » Thu Oct 04, 2012 11:12 pm

Μ.Λαμπράκης: Γνωρίζουμε μέσω των δικών μας πηγών, ότι επίκεινται πολλά δεινά για την Πατρίδα τις επόμενες 60 ημέρες...

Οι Έλληνες ομογενείς για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους για την Πατρίδα. Έχουν ολόκληρο το ποσό του δημοσίου χρέους και είναι ήδη διαθέσιμο.
Στην συνέντευξη, που έδωσε από τα Χανιά...
και που θα δείτε παρακάτω, ο πρόεδρος της συσπείρωσης Ομογενών για το δημόσιο χρέος "END" (End National Debt) αποκαλύπτει, ότι η απόφαση να κινητοποιηθούν αυτή την χρονική στιγμή είναι γιατί γνωρίζουμε, όπως λέει ο ίδιος, μέσω δικών μας πηγών ότι επίκεινται πολλά δεινά για την Πατρίδα για τις επόμενες 60 ημέρες...

Στην συνέχεια αποκαλύπτει... ότι επειδή ακριβώς όλοι γνωρίζουν σε επίπεδο κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών (την προσπάθεια αυτή των Ομογενών) ο τόνος των ευρωπαίων και των αμερικανών έχει μειωθεί.

Κλείνοντας την συνέντευξή του είπε το συγκλονιστικό...

Η κατοχή της Ελλάδας θα τελιώσει.

Η Ελλάδα θα ανακάμψει και θα αναλάβει τον ηγετικό της ρόλο, ο οποίος της αρμόζει σε όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι.


Είναι ώρα να αναλάβουμε και πάλι τα ηνία!

Γ.Θ : Αυτά και άλλα συγκλονιστικά είπε ο κύριος Μανόλης Λαμπράκης και αυτό που απομένει από τον Αύγουστο, που έδωσε την συνέντευξη, είναι να κάνει τα λόγια πράξη. Θα τα κάνει πράξη; Υπάρχουν στα αλήθεια τόσα λεφτά, που θα ακούσετε από τον κ. Αρτέμη Σόρα; Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας θα τα δεχτούν; Οι βρυκόλακες της τρόικας θα δεχτούν να σωθούμε; Υπάρχει κάποια παγίδα πίσω από όλα αυτά;

Κυριακή κοντή γιορτή...

Γ.Θ yiorgosthalassis.blogspot.com
Antonis22
 

Re: Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους

Unread postby Antonis22 » Fri Oct 05, 2012 1:13 pm

Μέσα στην διάλυση που βιώνει το ελληνικό κράτος και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας των πολιτών λογικό είναι να φυτρώνουν και κάλε λογής απίθανοι τύποι (δεν θα πούμε απατεώνες γιατί μπορεί κάποιοι από αυτούς να έχουν καλή πρόθεση και να έχουν πέσει και αυτοί με την σειρά τους θύματα απατεώνων.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση των "600 δισ. δολ." τα οποία υποτίθεται έχουν συγκεντρώσει ομογενειακά fund για να τα διαθέσουν για την διάσωση της Ελλάδος και της Κύπρου και για την πληρωμή των χρεών.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ασοληθεί με το θέμα γιατί δεν πιστεύαμε ότι τόσο πολλοί συμπολίτες μας ήταν δυνατόν να επηρεαστούν ακι να δώσουν βάση στα όσα απίστευτα υποστήριζε η ομάδα των "600 δισ. δολ." αλλά μετά από εκατοντάδες τηλέφωνα και email αναγνωστών αποφασίσαμε να πάρουμε θέση και να παραοσυιάσουμε τα αποτελέσματα μιας μικρής έρευνας που κάναμε για το θέμα (παρεπιπτόντως να σημειώσουμε ότι βάσει του google analytics χθες και προχθές περισσότεροι 200.000 άνθρωποι διάβασαν το defencenet.gr και οι αναπαραγωγές των ειδήσεων του σε χιλιάδες άλλα blogs και sites διαβάστηαν από περισσότερο από 1 εκατ. αναγνώστες!).

Κατ'αρχήν η απάντηση που λάβαμε από την περίφημη τράπεζα του Καναδά (Bank of Montreal), μέσω του Peter Brown, ήταν περισσότερο ένα ηχηρό γέλιο, παρά απάντηση. "Η τράπεζα πολύ θα ήθελε να έχει καταθέσεις 600 δισ. δολ., αλλά στην πραγματικότητα ούτε οι καταθέσεις, ούτε τα αποθεματικά της, ούτε και ο αρχικό της κεφάλαιο μαζί, συμπληρώνουν 600 δισ. δολ. Όλα μαζί φτάνου τα 150 δισ. δολάρια"! ήταν η απάντηση.

Από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι "Γνωρίζουν την υπόθεση και σκοπεύουν να κινηθουν δικαστικά κατά όσων υποστηρίζουν τέτοια πράγματα εμπλέκοντα το όμομα της τράπεζας.

Από εκεί και πέρα τόσο το αμερικανικό FBI, όσο και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποιεί για απατεώνες οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Μαλιστα η πηροφορία που υπάρχει είναι ότι το FBI που κινητοποιήθηκε φέρεται να διεξάγει πλέον έρευνα για το θέμα. Με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών που επίσης διέψευσε το θέμα δεν ασχολούμαστε γιατί θεωρούμε ότι η αξιοπιστία του κυμαίνεται περίπου στα όρια της ομάδας των "600 δισ. δολ.", οπότε ότι και να ισχυριστεί είτε το λέει είτε δεν το λέει είναι το ίδιο και το αυτό.


Η εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι που προββάλλει τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, των στελεχών της ομάδας, κανονικά, αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να συνδυαστεί με την αυτόφωρη σύλληψή τους, μέχρι να αποδειχθεί ότι τα όσα ισχυρίζονταν περί "εξαγοράς του δημόσιου χρέους, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους" είναι αλήθεια.

Ο γενικός πρόξενος Δημήτρης Αζεμόπουλος, στο Τορόντο του Καναδά μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικυρώθηκε καταθετήριο από το Γενικό Προξενείο του Τορόντο εξουσιοδότηση στα στελέχη της "ομάδας", ("Μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα END - End National Debt), που οι Σώρρας και Παπαδάκης ισχυρίζονται ότι έχουν ιδρύσει για την εξαγορά, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, του ελληνικού χρέους.παρά μόνον ένα γνήσιο της υπογραφής. Ο επαρχιακός γραμματέας του Οντάριο είχε επικυρώσει το γνήσιον της υπογραφής του συντάξαντος το έγγραφο δικηγόρου, ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου τού εν λόγω εγγράφου.

Την ίδια στιγμή, ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης (σοβαρός άνθρωπος), δηλώνει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι πρόκειται για απάτη…

Δυστυχώς ο "από μηχανής Θεός" στην Ελλάδα ή ο "λευκός ιππότης" στα αγγλοσαξωνικά παραμύθια υπάρχουνι μόνο στα παραμύθια ή στα θεατρικά έργα.

Εμείς έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για ανρθώπους του συστήματος που επιδιώκουν να με την "αντίστροφη ψυχολογία" δηλαδή με την διάψευση των προσδοκιών των πολιτών να "μολύνουν" επκοινωνιακά όλες τις προσπάθειες που χάθηκαν και τυχόν άλλες σοβαρες μελλοντικές προσπάθειες σεισάχθειας του χρέους. Και μόνο ότι τους αφήνου να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να λένε τέτοια πράγματα, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε καθεστωτικά ΜΜΕ, νομίζουμε ότι τα λέει όλα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Antonis22
 


Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest