ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postby eternity » Tue Jan 10, 2017 10:24 pm

Eχτες ειπε τα απιστευτα :
- «Εγώ είμαι ο Εωσφόρος, αυτός που φέρνει το φως είναι ο Εωσφόρος. Ποιος ειναι, ο διαβολος μωρέ; Καλα μωρέ σας έχουν ψήσει ότι είναι κάποια ανθρωπάκια με κερατάκια; Αυτά θα τα λιώσει όλα μαζί, πλάκα μας κάνετε τώρα;».

- «Εμένα με βλέπεις με αμερικάνικα ομόλογα, αλλά είμαι ήρωας για τη Ρωσία. Έχω πάρει και παράσημο» είπε, δείχνοντας ένα μετάλλιο και μία κόκκινη κάρτα που έφεραν το όνομά του. Όταν ρωτήθηκε γιατί τον παρασημοφόρησε η Ρωσία, άφησε και πάλι το μυστήριο να διαχυθεί στην ατμόσφαιρα: «Αυτοί είχαν ένα λόγο να μου το δώσουν».
«Το ΔΝΤ είναι κάτι υπαλληλάκια δικά μου και δεν μπορούν αυτά τα ζωντανά ούτε να με πιστώσουν ούτε να με δανείσουν. Ως Κυβέρνηση “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν διανοείστε τι θα γίνει στον παγκόσμιο ιστό».

- «Αύριο θα σπάσω τα capital controls, τα οποία είναι ανύπαρκτα. Αύριο το πρωί θα πάω στην τράπεζα να εισπράξω δύο επιταγές. Αν δεν μου τα δώσουν μετρητά, θα τους κλείσω στη φυλακή. Θα φωνάξω την αστυνομία να συλλάβει τον τραπεζίτη».
- «Είμαι ενάντια σε κάθε τι παραολυμπιακό και όχι απέναντι στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Αυτοί (που με κατηγορούν) έχουν βάλει το ρατσισμό και έχουν διαχωρίσει τους ανθρώπους σε ανάπηρους και μη. Εξάλλου στα επόμενα σχέδιά μας είναι μέσα οι ευπαθείς ομάδες. Οτιδήποτε “παρά” είναι λάθος, παρά φύσιν, παράνομος, παραολυμπιακοί. Γιατί πάμε στους Παραολυμπιακούς και χειροκροτάμε; Θέλεις να τρέξεις αδελφέ μου; Πήγαινες. Έχεις ένα πόδι και δεν τρέχεις. Και τι να κάνουμε τώρα; Ας μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν μπορούν».

- «Όποιος με πιστεύει είναι βλάκας. Θα πρέπει να μην πιστεύεις, αλλά να γνωρίζεις. Όποιος πιστεύει, δεν γνωρίζει. Αυτοί που βλέπετε στα γραφεία μου είναι αυτόνομοι. Με αυτούς τα βάζετε. Δεν τα βάζετε με εμένα, δεν μπορείτε. Περιμένω το οικονομικό έγκλημα και το FBI να με ελέγξουν, να μου κλείσουν και ραντεβού. Και έχουν αργήσει».

- «Κάνω φορολογική δήλωση, αλλά τίποτα, σκουπίδια. Δηλώνω όσα δηλώνει και ο Τσίπρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή δεν είναι εφορία, είναι μια ιδιωτική εταιρεία μέσα στην Ελλάδα μας. Αυτό θα πρέπει να το αποτινάξουμε».

http://www.protothema.gr/greece/article ... ti-lamia-/

:roll: :roll: :roll:
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sat Mar 18, 2017 8:29 pm

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.... θα τον ταΐζουμε...
Attachments
σωρρας.jpg
σωρρας.jpg (55.27 KiB) Viewed 2553 times
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Sat Mar 18, 2017 9:30 pm

marjory wrote:Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.... θα τον ταΐζουμε...

δεν τον εβγαζε ο δικαστης με εγγυηση τα 600 δις που ελεγε οτι ειχε?
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sat Mar 18, 2017 9:39 pm

eternity wrote:
marjory wrote:Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.... θα τον ταΐζουμε...

δεν τον εβγαζε ο δικαστης με εγγυηση τα 600 δις που ελεγε οτι ειχε?

Πέρα από την νοσηρότητα του κράτους, που άφηνε τόσο καιρό έναν τυχοδιώκτη ξεβράκωτο να σουλατσάρει και να εξαπατά αδαείς, τζαμπατζήδες και ηλίθιους (που δόξα τω Θεώ έχουμε πάαααρα πολλούς), φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο ανέτοιμες είναι οι διωκτικές αρχές, που για άλλη μια φορά τους ξεφτιλίζει ένας τιποτάς.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Sun Mar 19, 2017 12:40 am

την ωρα που την κοπανουσε κανανε πως δεν βλεπανε και δεν ακουγανε και τωρα μοιραζουνε τα λεφτα που αφησε φευγοντας. :mrgreen:
SUKHOI

Previous

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ