Page 1 of 2

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Sun Oct 28, 2012 3:50 pm
by LEFO45

END.Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ

Unread postPosted: Fri Nov 02, 2012 10:32 pm
by LEFO45
END.Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ...
4σχόλια Πλάτων Πισατίδης | Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 12:20 πμ
Δείτε το! Η Αλήθεια γυμνή στα 'Μυστικά Περάσματα'
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940-2012!
H ελληνική πνευματική αντίσταση εξακολουθεί να αγωνίζεται σθεναρά.

Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484, U.S.A.
Εξακολουθούν όμως, παρά τον πατριωτισμό τους, και πολλές φίλες και πολλοί φίλοι να αμφισβητούν την επίσης πατριωτική πρόταση του Αρτεμίου Σώρρα και του φιλανθρωπικού οργανισμού 'End National Debt' (END), προς την πατρίδα μας την Ελλάδα. Δειγματοληπτικά, εδώ παραθέτω και απαντώ σε μερικούς μόνον από τους λόγους των αμφισβητήσεών τους.

Τυπικές ερωτήσεις και συμπεράσματα

1ον. Το ποσόν το έχει σε ομόλογα;

2ον. Αν ναι ποιός οφείλει να πληρώσει τα ομόλογα, η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος ή ποιός;
3ον. Υπεύθυνος εξοφλήσεως του ποσού των 600 δισ ποιός είναι;
4ον. Έχει αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει;
5ον. Αν είναι απάτη ποιός και πώς οφελείται από την απάτη;
6ον. Αν δεν είναι απάτη, ποιός έχει τα 600 δισ. και πού τα έχει;
Κανείς δεν πιστεύει εδώ στην Ελλάδα ότι τα λεφτά υπάρχουν αλλά και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι, αν είναι απάτη, τι είδους απάτη είναι. Ποιός μπορεί να τα διαλευκάνει αυτά;


Τυπικές απαντήσεις με δικά μου συμπεράσματα...

1ον. Ναι έχουν κατατεθεί τα φυσικά ομόλογα των ΗΠΑ, τα οποία όμως έχουν ήδη μεταφραστει σε CDRs (Custodial Deposit Receipts) γιά την Ελλάδα θεσμικά ως μία χώρα που όντως είναι. Τα αντίγραφα αυτών των CDRs τα έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, κατά την διάρκεια της διαδικασίας της υπογραφής τους: (α) από τον καταθέτη (depositor) των αμερικανικών ομολόγων, κ. Αρτέμιο Σώρρα, όπως και (β) από τον επικεφαλής θεματοφύλακα (chief custodian) του υπό κηδεμονία λογαριασμού.

2ον και 3ον. Σε μία καθαρά διακρατική διαδικασία ρευστοποιήσεως των CDRs, η ρευστοποίηση τούτη μπορεί να γίνει μόνον από χώρα σε χώρα: από τις ΗΠΑ προς στην κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Η εν' λόγω διαδικασία δεν είναι ευρέως γνωστή σε ανθρώπους της χρηματιστικής. Είναι ζήτημα εάν υπάρχουν δύο ή τρείς άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, που πραγματικά γνωρίζουν τούτη την διαδικασία δημιουργίας χρήματος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί νομικά και νόμιμα μόνον από χώρα προς χώρα.

4ον. Η έκδωση των CDRs σημαίνει πως τα χρήματα είναι έτοιμα να 'κατεβούν' από τον υπό κηδεμονία λογαριασμό ανά πάσαν στιγμή. Μόνον όμως η χώρα που λέγεται Ελλάδα και μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να το κάνει αυτό.

5ον. Εάν όντως υπήρχε κάποιος δόλος ή κάποια απάτη, τότε μάλλον δεν θα ήμουν ακόμα ελεύθερος γιά να γράψω τούτο το μήνυμα.

6ον. Ο καταθέτης (depositor) εξακολουθεί να είναι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, με ό,τι συνεπάγεται τούτο νομικά και νόμιμα. Το περιεχόμενο όμως του υπό κηδεμονία λογαριασμού ήδη ανοίκει, δηλαδή είναι κτήμα, του ελληνικού μας λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs. Αρκεί βέβαια πρώτα να συμφωνηθεί ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, όπως και η πλήρης διαφάνεια της πολιτικής της τάξης, από το 1974 και εντεύθεν. Επίσης βλέπε 1ον, 2ον και 3ον, και 4ον.

Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού μας κόσμου αποτελείται από άτομα ξεκομμένα από την ελληνική μας κοινωνία. Τα άτομα τούτα εξακολουθούν να ζούν μέσα στην άκρατη ιδιωτεία τους και να παραμένουν κολλημένα στα ανθελληνικά κόμματα μιάς στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, που από το 1821 οδηγεί τον ελληνικό μας κόσμο στην καταστροφή και στον απόλυτο αφανισμό μας ως έθος και έθνος ελληνικόν.

Τυπικά, τα άτομα τούτα δεν μπορούν καν να δουν τίποτα πέραν από τις συστημικές παρωπίδες, που τους έχει φορέσει τόσο ασφυκτικά η στυγνά δυναστική κομματοκρατία. Ως εκ' τούτου ζητούν συνεχώς από τον Αρτέμιο Σώρρα, όπως και από τα μέλη του END να κάνουμε ένα νέο κόμμα, δηλαδή να γίνουμε συνένοχοι ολκής στον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου.

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα, όπως τουλάχιστον προσωπικά τα καταλαβαίνω, ως ένα μέλος και αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού END. Επειδή όμως δεν παύω να είμαι ένας κοινός, θνητός άνθρωπος, ίσως θα ήταν πολλή πιό αποδοτική η άμεση εμπειρία του να ακούσει, ο κάθε ενδιαφερόμενος, τον ίδιο τον δωρητή και καταθέτη, τον κ. Αρτέμιο Σώρρα, στην εκπομπή 'Μυστικά Περάσματα'. [1]

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] Δείτε το! Μυστικά περάσματα β'(δ΄): Αρτέμης Σώρρας

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2012/10/28/

Re: END.Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Γ

Unread postPosted: Fri Nov 02, 2012 11:34 pm
by Antonis22
Όσο πιο ήρεμα μπορώ να το θέσω. Ο Κόσμος μπούχτισε από υποσχέσεις και δικαιολογίες. Αυτή την στιγμή αν του δίναν μια λύση...απ όπου προερχόταν αυτή θα την άρπαζαν απ τα μαλλιά δίχως δεύτερη σκέψη. (Αυτό είναι λάθος, αλλά λειτουργεί το ένστικτο τις επιβίωσης).

Αν εκεί στην END κάνουν τίποτα σοβαρό...μήπως είναι καιρός να αφήσουν τα μα και τα μου και να κάνουν τίποτα πράξη απ τα λεφτά αυτά που έχουν για να σώσουν την Ελλάδα τάχα;...

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν σχεδόν όλοι είναι ότι το χρήμα δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας.Άλλου είδους είναι το πρόβλημα. Και αυτό έχει να κάνει με την προβληματική σχέση μας με τον Θεό. Και το φταίξιμο είναι όλο δικό μας.

Αυτή τη στιγμή όσο χρήμα και να πέσει δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Τα ίδια και τα ίδια θα συνεχιστούν...εως ότου θα χαθούμε οριστικώς...και θα είναι συνειδητή η κάθοδος...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ

Unread postPosted: Sun Nov 11, 2012 12:36 am
by LEFO45

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Mon Jul 01, 2013 4:37 am
by nikolar
ΑΘΩΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E.N.D ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ..... ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ...ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. http://neataksi.blogspot.gr/2013/06/end-600.html

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Tue Oct 15, 2013 7:27 pm
by giannis73
zenjt wrote:http://attikanea.blogspot.gr/2013/10/top-secret.html Αυτό είναι το top-secret διαστημόπλοιο με την... "αρχαία μυστική τεχνολογία" του Σώρρα! (ΒΙΝΤΕΟ)Image


Βρε παιδιά ,τελικά τι γίνεται με αυτούς?
Είναι αλήθεια ή όχι?
Και αν δεν είναι αλήθεια ,γιατί δεν τους συλλαμβάνουν σαν τρομοκρατική οργάνωση?
Και αν είναι αλήθεια γιατί δεν μας λένε γιατί δεν τα δέχονται τα χρήματα?
Κάποιος πρέπει να είναι ένοχος εδώ και δεν έχει διευκρινιστεί ποιος.

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Sat Feb 08, 2014 2:29 pm
by Γιώργος
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ;;;;;

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Sat Feb 08, 2014 4:54 pm
by yiannis
Ο Σώρρας είναι ένας απατεωνισκος και μάλιστα πολύ χαμηλού επιπέδου. Τυχαίνει να έχω άμεση πείρα της κατάστασης Σωρρα και ΕND. Κατά πρώτον είναι παντελώς αμόρφωτος. Θέλει να κάνει το λαμόγιο και ούτε ξέρει ούτε μπορεί να το κάνει. Η ιστορία που πλασάρει είναι γελοία και δεν μπορεί ούτε ο ίδιος ούτε αυτοί που τον ακολουθούν να την υπερασπιστούν μέχρι τέλους. Αυτοί που τον ακολουθούν είναι επίσης στην πλειοψηφία τους αγράμματοι. Υπερασπίζονται τον Σώρρα με πάθος χωρίς να νοιάζονται να μάθουν όλη την αλήθεια. πάσχουν από άκρατη πρωσοπολατρεια. Ο ίδιος ο Σώρρας υποστηρίζει αδιανόητα πράγματα ιδίως μεταξύ των "μαθητών" του. Τους λέει ότι διαθέτει μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια (!) Ισχυρίζεται ότι αγόρασε την FED της Αμερικής !!! Επίσεις λέει ότι πούλησε μυστική υπερτεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην NASA. Βέβαια αυτά δεν τολμά να τα πει δημοσίως όμως τα πλασάρει στους ακόλουθους του. Ο ίδιος λέει ότι είναι ο έβδομος πλουσιότερος και με μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη άνθρωπος στον πλανήτη. Παρόλα αυτά δεν έχει λεφτά να φτιάξει τα δόντια του μιας και του λείπουν δυο τρία από την μόστρα. Είναι δωδεκαθειστης και μισεί τον χριστιανισμό. Πιστεύει στην ομάδα Έψιλον και τους κάνει μαθήματα με εξωγήινους, χαζάρους, νεφελιμ και άλλα παρόμοια γραφικά. Θεωρεί ότι τον χριστιανισμό τον επέβαλαν οι μασόνοι στην Ελλάδα και στο τρίπτυχο του λέει δεν έχουμε κόμμα, ΔΟΓΜΑ, χρώμα. Παρόλα τα τρισεκατομυρια που "έχει" τους ζητάει λεφτά σε λογαριασμό που άνοιξε για να τυπώσουν μπλουζάκια και καπελάκια. Το βασικότερο η τράπεζα του Καναδά που ισχυριζοταν ο Σωρρας ότι έχει τα λεφτά απάντησε επισήμως ότι τα ομόλογα του Σωρρα είναι πλαστά. Αργά η γρήγορα η φούσκα του Σώρρα θα σκάσει, και κάποια στιγμή βλέπω να τον κλείνουν μέσα. Είναι ένας παρακμιακός τύπος και δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του.

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Sun Feb 09, 2014 12:20 am
by Alexandros
Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα ανύπαρκτα τρις

http://mignatiou.com/2014/02/o-sorras-i-chrisi-avgi-ke-ta-aniparkta-tris/

Re: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Unread postPosted: Tue Jan 10, 2017 8:54 pm
by foteini
Διαρκής Ιερά Σύνοδος: «Η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα έχει αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό και ρατσιστικό λόγο»

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/%ce ... z4VNlTupw2