ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Jun 13, 2013 11:56 pm

Καλά εντάξει,αναρτούμε όλη την ώρα την κάθε σχετική και άσχετη είδηση στο τόπικ,το θέμα της ΕΡΤ μας πείραξε(που έχει σχέση με επερχόμενα)
Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby nikolar » Fri Jun 14, 2013 3:32 am

Πότε θα μπουν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ;

Πότε θα δώσει εντολή ο Σαμαράς να μπουν τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να πετάξουν τους εργαζόμενους έξω; Όσο η κατάσταση συνεχίζεται, το κενό εξουσίας που παρουσιάζει η τρικομματική κυβέρνηση μεγαλώνει.

Το φαινόμενο της ΕΡΤ θυμίζει έντονα την κατάληψη που είχαν κάνει οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο το 1973. Αρχικά το χουντικό καθεστώς θεώρησε ότι το ζήτημα θα τελείωνε σχετικά σύντομα. Αργότερα όμως πανικοβλήθηκε όταν είδε το λαό να συγκεντρώνεται έξω από το Πολυτεχνείο. Τότε ήταν πλέον αργά. Το καθεστώς βρέθηκε προς ενός κενού εξουσίας. Δεν μπορούσε πλέον να επιβάλει την εξουσία του και φυσικά αποφάσισε να την επιβάλει όπως την επέβαλε, με τα γνωστά αποτελέσματα που κατέγραψε η Ιστορία.

Απ’ ότι φαίνεται, οι εργαζόμενοι δεν σκοπεύουν να φύγουν από το ραδιομέγαρο και ο λαός απ’ έξω μαζεύεται όλο και πιο πολύ. Το σημερινό ολοκληρωτικό καθεστώς προσπαθεί να παρεμβάλει προβλήματα στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ. Αλλά σήμερα υπάρχει το διαδίκτυο. Το μόνο που καταφέρνει είναι να έχουν όλοι οι Έλληνες ολημερίς ανοικτό στις οθόνες τους το κανάλι της ΕΡΤ. Αναγκαστικά λοιπόν το καθεστώς θα επέμβει δυναμικά για να καλύψει το κενό εξουσίας του που έχει δημιουργηθεί. Δεν μπορεί να κάνει πλέον αλλιώς.

Πότε θα το κάνει αυτό; Μόλις θα δώσουν το πράσινο φως στη δυναμική επέμβαση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (Βενιζέλος και Κουβέλης). Χωρίς αυτό το πράσινο φως ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όταν λοιπόν πραγματοποιηθεί η επέμβαση, τότε θα ξέρουμε το ποιοι ακριβώς την έκαναν. Τα υπόλοιπα θα τα καταγράψει η Ιστορία.

Εδώ όμως τίθεται θέμα εξαφάνισης, αν γίνει επέμβαση, για τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η δική μας αίσθηση είναι ότι ο Σαμαράς δεν θα το επιχειρήσει. Θα τα πάρει όλα πίσω και θα ακολουθήσει τις εντολές των Βενιζέλου – Κουβέλη για αλλαγές με την ΕΡΤ ανοικτή. Αυτό φυσικά θα σημάνει προσωπική ήττα για τον ίδιο, κάτι που θα τον θέσει πλέον σε μια ιδιότυπη πολιτική κηδεμονία από εδώ και στο εξής, αλλά θα διασώσει τουλάχιστον την τυπική από εδώ και πέρα πρωθυπουργία του.
Υπάρχουν φυσικά και οι εκλογές. Θα τις επιτρέψει όμως η Μέρκελ;

Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr/2013/06/13/%CF%80%CF% ... ore-280923
nikolar
 

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby nikolar » Fri Jun 14, 2013 3:35 am

Οι άνθρωποι είναι της πλάκας… τους πήραν το domain nerit.gr!!!
http://olympia.gr/2013/06/13/%CE%BF%CE% ... %AE%CF%81/
nikolar
 

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby nikolar » Fri Jun 14, 2013 4:45 am

Η ΕΡΤ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΡΑΠΤΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0zZZa15ps#!
nikolar
 

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby eternity » Fri Jun 14, 2013 8:35 am

Ο Παπαχελάς πάει για πρόεδρος της νέας ΕΡΤ;
Φουντώνουν οι φήμες για τον γνωστό δημοσιογράφο

Φουντώνουν οι φήμες για τον γνωστό δημοσιογράφο

Tο όνομα του Αλέξη Παπαχελά λέγεται πως παίζει δυνατά για την ανάληψη της θέσης του CEO της ΝΕPΙΤ ΑΕ. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως εισηγήσεις από πρόσωπα, εντός και εκτός Ελλάδος ,τα οποία εκτιμά ο πρωθυπουργός συγκλίνουν στο όνομα του διευθυντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να μεταμορφώσει, την ΕΡΤ, σε ένα σύγχρονο, ανεξάρτητο, με διεθνές κύρος δημοσιογραφικό οργανισμό.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... s-ERT.aspx

Καλημερα Ελλαδα ...λιγο πριν ερθει η αναπτυξη φτανει η εξυγιανση.....Image
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby eternity » Fri Jun 14, 2013 12:27 pm

Στην νεα Δημοσια τηλεοραση με το αναβαθμισμενο πρόγραμμα ,ποιοτικα ανωτερο και πανω απ΄ολα ακομματιστη που θα φτιαξουν ελπιζω να βαλουν παλι σημα του σταθμου την φλογερα

http://www.dailymotion.com/video/xlcb0h ... brg1ee1l5a


και τα προβατακια

Image
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby marjory » Fri Jun 14, 2013 12:33 pm

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η MARGARET THATCHER

Α. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΕΒΛΕΠΕ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ … ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΝΕΡΙΤ ΑΕ)

ΑΡΘΡΟ 2:
«Η ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. αποβλέπει στην εκπλήρωση των σκοπών της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας, με την οργάνωση, εκμετάλλευση και λειτουργία τηλεοπτικών, διαδικτυακών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και την παροχή κάθε είδους οπτικοακουστικών υπηρεσιών […]».
«Η ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. μπορεί να λειτουργεί και σταθμούς τοπικής εμβέλειας».
«Η ΝΕΡΙΤ-ΑΕ παράγει και εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και οπτικοακουστικό υλικό, δημιουργεί μεταποιητικές μονάδες παραγωγής κάθε είδους αγαθού ή υπηρεσίας σχετικής με τα οπτικά, ακουστικά και οπτικοακουστικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και γενικά ασκεί κάθε δραστηριότητα που συντελεί στην εκπλήρωση των σκοπών της. Μπορεί να ιδρύει θυγατρικές εταιρίες και να συμμετέχει σε άλλες εταιρίες στην Ελλάδα ή την αλλοδαπή».
ΑΡΘΡΟ 4:
«Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου και με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Εποπτικό Συμβούλιο αποφασίζει την ίδρυση νέων τηλεοπτικών, διαδικτυακών ιστοτόπων και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και την κατάργηση υφισταμένων. Με την ίδια απόφαση εξειδικεύεται ο χαρακτήρας και το περιεχόμενο του νέου σταθμού και ιστοτόπου, η εμβέλειά τους και οι ειδικότερες προγραμματικές υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και το παρόν καταστατικό».

ΣΧΟΛΙΟ : ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Β. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ … ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΑΕ

ΑΡΘΡΟ 6:
«Πόροι της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. είναι:
α. Έσοδα από ανταποδοτικό τέλος, ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση του στόχου της δημόσιας υπηρεσίας. […]»

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ

Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ) … ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ …

ΑΡΘΡΟ 9:
«Το ΔΣ αποτελείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, και από τέσσερα (4) μέλη […]. Δύο (2) το πολύ μέλη του ΔΣ μπορούν αν έχουν την ιδιότητα υπαλλήλου της ΝΕΡΙΤ-ΑΕ».

ΣΧΟΛΙΟ : ΔΥΟ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Δ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ … ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΟ 15:
«Η ΝΕΡΙΤ- Α.Ε. προσλαμβάνει προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου και ορισμένου χρόνου, με σύμβαση έμμισθης εντολής, καθώς και με συμβάσεις έργου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία […]
Κατ’ εξαίρεση, η ΝΕΡΙΤ-Α.Ε., ύστερα από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, μπορεί να αναθέτει απευθείας την εκτέλεση ορισμένου έργου σε δημοσιογράφο, σε επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, λογοτέχνες ή άλλους καλλιτέχνες, με την επιφύλαξη του κοινοτικού δικαίου. Ο χρόνος εκτέλεσης και οι ειδικότεροι όροι καθορίζονται πάντοτε με τη σύμβαση».

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

https://www.facebook.com/ioannis.lixour ... 7474221008
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4303
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby eternity » Fri Jun 14, 2013 12:51 pm

marjory wrote:ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η MARGARET THATCHER

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

https://www.facebook.com/ioannis.lixour ... 7474221008Martz ενα σχολιο μονο απλα κακοηθειες ...αρχιζω να υποψιαζομαι οτι υπαρχουν κακοι ανθρωποι που πανε να χαλάσουν οτι με κοπο δημιουργηθηκε πανε να καταστρέψουν το:

Image
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby manousos » Fri Jun 14, 2013 1:08 pm

Η ΕΡΤ άνοιξε

http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%B7-%C ... more-28717

ο γραφων δεν ειναι των αποψεων η της αισθητικης μου καποια κειμενα του ωστοσο εμπεριεχουν αληθειες και φλεγμα
manousos
 
Posts: 1140
Joined: Thu Oct 11, 2012 4:01 pm

Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Unread postby eternity » Fri Jun 14, 2013 3:42 pm

Δεν θα αντεξω αλλες συναυλιες για την ΕΡΤ....στο τελος θα κανει και ο Νταλαρας....

Νομιζουν οτι το προβλημα λυνεται με κλαπατσίμπανα απεξω....και εντελως παρωχημενη εικονα πια...
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Next

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest