κ δλδ να σε ρωτησω στην τελικη, ποιο ειναι το προβλημα σου που τωρα η Ορθοδοξη πλειοψηφια αντιδραει; μηπως δεν θελεις να αντιδρασει; πες κ ενα Δοξα Τω Θεω που εστω αντιδραει κ ας αργησε...ειδαμε κ στις ταυτοτητες που αντεδρασε ο κοσμος κ ετσι δημοκρατικα περασανε το δικο τους, που σημαινει οτι ο,τι κ να κανουμε σαν λαος μας εχουνε γραμμενους! δεν μας υπολογιζουν! νομιζω το βιωνεις κ εσυ αυτο, δε μπορει να εισαι απο αλλο πλανητη...
Εμεις που νοιαζομαστε ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ειμαστε μειοψηφια, γι αυτο και περνάνε λιγο λιγο οσα θελουν.
ενταξει λοιπον, εσυ, που ανηκεις στην μειοψηφια κ νοιαζεσαι, θελω να μου πεις (χωρις πολλα λογια!), πως αντιδρας! σε ρωταω γτ θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις πως αντιδρας εφοσον εχεις βρει εναν τροπο αποτελεσματικο κ αποδοτικο...πες μας λοιπον τι ειδους αντιδραση κανεις, μπορει να ξυπνησεις κ τους υπολοιπους αδερφους σου να αντιδρασουν το ιδιο, πχ εμενα που ανηκω στην πλειοψηφια...
και να σου πω κ κατι αλλο που μου τη δινει; οτι θεωρεις οτι ανηκεις στην μειοψηφια, δλδ ξεχωριζεις απο τους υπολοιπους χριστιανους ενω δε γνωριζεις ο καθενας απο το δικο του μετεριζι τι εχει πραξει κ αν ειναι καλος χριστιανος η οχι, γτ το να ξεχωριζεις τους αδερφους σου σε μειοψηφιες κ πλειοψηφιες κ μαλιστα να γνωριζεις οτι ανηκεις κ στους σουπερ ντουπερ χριστιανους (μειοψηφια) που αντιδρουνε ενω δε ξερεις τι πραττουν οι αλλοι κατι σημαινει...να μας ορισεις κ τι εννοεις μειοψηφια κ ποιοι ειδους χριστιανοι ανηκουν σε αυτην την ελιτ των ορθοδοξων που αντιδρουνε κ υπερασπιζονται με σθενος την πιστη τους...εγω θεωρω οτι μονο καποιοι μοναχοι το κανουν αυτο στο ΑΟ...