gisella wrote:Συγνώμη αλλά έχω αναφέρει ιστορικές πηγές!!! Αν δεν τις αναγνωρίζεται τίθεται το ερώτημα που θα έπρεπε να κάνεις στον εαυτό σου. Προσωπικά τον κύριο του οποίου την ανάλυση μου έδωσες δεν τον ξέρω. Για να εκφράσω άποψη θα πρέπει να τον μελετήσω, να δω προς τα που είναι προσκείμενος και τι πρεσβεύει. Πάντως πιο ανεπηρέαστους όσον αφορά την καταγραφή τον ιστορικών γεγονότων από τους αρχαίους δεν νομίζω ότι μπορείς να μου βρεις.
Συγνώμη αλλά προσωπικά μου θυμίζετε τους ψευτομακεδόνες σκοπιανούς...
Πολλά από αυτά που παρέθεσες δεν δίνουν Ατρανταχτα στοιχεία ως προς τους Αλβανούς. Δεν είπα ότι είναι ψέματα ωστόσο επειδή δεν μπορώ να κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων σου παρέθεσα το μπλογκ του εν λόγω Κυρίου. Οι Αλβανοί ήταν Ιλλυριοι και αυτό δεν το κουνάει η πέτρα.
Και μόνο η λέξη Ιλιρ που σημαίνει Ελεύθερος στα Αλβανικά και προέρχεται από την φυλή των Ιλλυρ-ιων θα πρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.
Η Τευτα σαν όνομα συναντάτε σε πολλές Αλβανιδες και έχω γνωρίσει κοπέλες που ονομάζονται έτσι.
Και δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η πρεμουρα που έχετε να αποδείξετε ντε και καλά πως δεν είμαστε Ιλλυριοι, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, και ναι οι Ιλλυριοι μάλιστα πολέμησαν με τους Μακεδόνες και ήταν πιο πολυ πειρατές και θεωρουντουσαν βάρβαροι από τους Έλληνες.
Διάβασε το site και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη.
Όσο για τους ψευτομακεδονες εγώ δεν κάνω προπαγάνδα αλλά μετά από μελέτη και βίωμα κατέληξα σαυτη την άποψη.