ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Pamavol » Wed Feb 24, 2016 1:03 am

Εταιρία εικονικής πραγματικότητας είχε στα "σκαριά" ένα προϊόν που τελικά ναυάγησε γιατί η τεχνολογία "πισωπάτησε" και δέν προλαβαίνει να το φιάξει μέχρι το 2025 που διαφήμιζε. Η αναβολή σώζει ψυχές!https://www.youtube.com/watch?v=n8Fug3hB124Ο Κύριος μας βοηθά σκανδαλωδώς, δοξασμένο ας είναι το όνομά Του.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 505
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Sat Mar 19, 2016 3:52 pm

Χάνετε τα κλειδιά σας; Απλά ενσωματώστε… ένα τσιπ στο χέρι σας!
O CEO της Dangerous Things υπόσχεται να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους να μην ανησυχήσουν ποτέ ξανά για το αν θα ξεχάσουν τα κλειδιά τους ή τους κωδικούς τους ποτέ ξανά, απλά με το να ενσωματώσουν ένα microchip στο σώμα τους.
Ο Amal Graafstra επιχειρεί να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη με την ενσωμάτωση chips, κάτι το οποίο έχει ήδη κάνει στον εαυτό του. Έχει ένα microchip σε κάθε χέρι ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη του.
Image
"Χρησιμοποιώ τα chips καθημερινώς για να έχω πρόσβαση στο σπίτι μου, για να μπω στο αυτοκίνητό μου και να το βάλω μπροστά, να ανοίξω τον υπολογιστή μου και τέτοιου είδους πράγματα", είπε ο Amal Graafstra στο CNBC.
Και εξήγησε: "Όταν πηγαίνω προς το αυτοκίνητο, υπάρχει ένας αισθητήρας στο παράθυρο, εκεί τοποθετώ το χέρι μου και το αυτοκίνητο ανοίγει". Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι το chip δεν χρειάζεται μπαταρία και δεν είναι σε καμία περίπτωση επικίνδυνο.
http://www.capital.gr/texnologia/3112036/xanete-ta-kleidia-sas-apla-ensomatoste-ena-tsip-sto-xeri-sas
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1381
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Pamavol » Fri Sep 16, 2016 11:52 pm

Η εταιρία Profusa έχει πάρει χορηγία από την DARPA 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να εξελίξει την πατέντα της. Δέν χρειάζεται να είναι τσιπάρισμα καθότι το χάραγμα εμφυτεύει ένα fiber (biosensor) που δέν έχει τίποτε ηλεκτρονικό πάνω του. Αλλάζει χρώμα ανάλογα με τα βιομετρικά επίπεδα που ανιχνεύει και ένας δέκτης σε απόσταση 2-4 χιλιοστά μακριά, αναλαμβάνει να τα αναμεταδώσει στο smartphone, αυτό με την σειρά του στο ιντερνέτι για να πάει στον "γιατρό".
Image
http://profusa.com/
Το όνειρό τους είναι βέβαια την ίδια δουλειά να την κάνει ένας βιολογικός ιστός καθώς υπάρχει περιορισμός στον χρόνο λειτουργίας του εμφυτεύματος (μήνες έως χρόνια).
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 505
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby marjory » Thu Oct 13, 2016 8:20 pm

Μα καλά.... βλαμμένα είναι;;;;

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

http://yiorgosthalassis.blogspot.gr/201 ... 9.html?m=1
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Site Admin
 
Posts: 3415
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby SUKHOI » Thu Oct 13, 2016 10:47 pm

marjory wrote:Μα καλά.... βλαμμένα είναι;;;;

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

http://yiorgosthalassis.blogspot.gr/201 ... 9.html?m=1
εδω αυτοι δικαιολογουνται γιατι δεν γνωριζουν τα πραγματα.σκεψου οτι υπαρχουν χειροτερα ατομα και μαλλιστα εδω στην ελλαδα.πανε μια βολτα στο αντιθετο φορουμ απο εμας και θα φριξης απο βλαμμενα και .......
http://sukhoi47sukhoi.blogspot.com

insignia1.6t@gmail.com
Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία.
Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. – Thomas Jefferson
User avatar
SUKHOI
 
Posts: 2534
Joined: Mon Jan 12, 2015 12:19 pm
Location: Θεσσαλονικη

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby foteini » Sun Dec 04, 2016 5:49 pm

Έρχονται ρούχα που συνδέονται στο Ίντερνετ

http://www.diakonima.gr/2016/12/04/%ce% ... 5%ce%bd%ce
%b4%ce%ad%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%af%ce%bd%cf%84/
foteini
 
Posts: 934
Joined: Fri Nov 18, 2011 9:44 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby xtisa » Mon Jan 02, 2017 7:45 pm

Microchip :Το Κογκρέσο δίνει το πράσινο φως να μπει σε άτομα με «νοητική υστέρηση»

https://simeiakairwn.wordpress.com/2017 ... more-17025
xtisa
 
Posts: 388
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:01 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby xtisa » Thu Jan 12, 2017 9:59 am

ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR Εμφυτεύσιμο ΤΣΙΠ RFID 666 στο Ανθρώπινο Σώμα

https://www.youtube.com/watch?v=ejMLWuMJ_74

Γέροντας Παϊσιος περί σφραγίσματος

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως », ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία , η σκλαβιά του Αντιχρίστου. « … Ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι , ει μη ο έχων το χάραγμα , το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί .Και ο αριθμός αυτού χξς’ » .
Ενώ ξεκάθαρα ο Ευαγγελιστής Ιωάννης αναφέρει στην Αποκάλυψη για το χάραγμα, μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Τι να τους πης; Ακούει δυστυχώς κανείς ένα σωρό ανοησίες του μυαλού από ορισμένους σημερινούς « Γνωστικούς » .

- Γέροντα, αν κάποιος δεχθή το σφράγισμα από άγνοια;
Από αδιαφορία θα είναι . Τι άγνοια, όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Και να μην ξέρη κανείς, πρέπει να ενδιαφερθή, να μάθη. Αν πούμε ότι δεν ξέραμε, για αυτό δεχθήκαμε το σφράγισμα, θα μας πη ο Χριστός: « Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι ; » .
Έστω και εν αγνοία του να σφραγισθή κάποιος , χάνει την Θεία Χάρη και δέχεται την δαιμονική ενέργεια
xtisa
 
Posts: 388
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:01 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby eternity » Fri Mar 31, 2017 12:22 am

να ειναι αραγε αληθεια ετσι οπως παρουσιαζεται ;


Ανατριχιαστικό! Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες με το σφράγισμα του Αντίχριστου… (ΒΙΝΤΕΟ)


...........................................................................................................................................................
Η Daniela Cerqui, ανθρωπολόγος, λέει ότι η καταναλωτική κοινωνία αναπτύσσεται και ζητά όλο και πιο γρήγορες και πιο εξελιγμένες μεθόδους συναλλαγής. Πράγματα τα οποία θεωρούμε σήμερα ανώφελα, αύριο μπορεί να είναι απαραίτητα. Ειδικά στην ιατρική θα γίνουν απαραίτητα τα τσιπ και ένα παράδειγμα είναι από την κλινική στη Λωζάνη. Αυτό το τσιπ έχει την ικανότητα να ελέγχει τα μόρια στον οργανισμό και να κρίνει μετά τη δοσολογία των φαρμάκων και πότε πρέπει να παρθεί.

Ο καθηγητής της κλινικής Sandro Carrara, λέει ότι ειδικά στην ογκολογία μπορεί να χρησιμεύσει πάρα πολύ στις δώσεις των φαρμάκων. Τονίζει ότι ο έλεγχος της δοσολογίας των φαρμάκων είναι πολύ σημαντικός. Το πρότζεκτ αυτό τραβάει πολύ κόσμο και ιδιαίτερα ένα σάιτ του Ομπάμα, το Obamacare το οποίο υποχρεώνει τον κόσμο όποιος είναι ασφαλισμένος να το φοράει.

Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το τσιπ θέλουν να δουν ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα στην αγορά, πως θα διακινηθεί η αγορά με τα προϊόντα, και αν αυτή η εύκολη μέθοδος πληρωμής ανεβάσει τον τζίρο. Όπως λένε οι επιστήμονες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον που θέλει να βγάλει ακτινογραφίες, η να μπει σε έναν τομογράφο. Το τσιπ δεν εμποδίζει τη διαδικασία. Επίσης διαφημίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σπάσει μέσα στον οργανισμό.......................................................................

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %bd%ce%bf/
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Site Admin
 
Posts: 7113
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby iron » Fri Mar 31, 2017 9:47 am

Δεν διαβαζουμε πρωτη φορα οτι ηδη υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κανει εμφυτευση του τσιπ (πολυ πιθανο να ισχυει γτ η τεχνολογια εχει προχωρησει τρομερα κ οι ανθρωποι ειναι απιστευτα δεκτικοι με τις ευκολιες που παρεχει). Το οτι με αυτο θα ελεγχουν τα παντα σχετικα με εμας κι αυτο γνωστο...Η επιστημη εχει προχωρησει τρομαχτικα, εμεις βλεπουμε λιγα απο αυτο που μπορει να κανει (συνηθως μας παρουσιαζουν τα καλα, τα ασχημα τα συμπεραινουμε εμεις, ή τα βλεπουμε στην πορεια). Σκεψου για να το περασουν ως καλο σε ποσα θα μπορει να "βοηθαει" αυτο το τσιπακι...
«όπως είναι το φαρμάκι στο φίδι, είναι στον άνθρωπο ο δόλος»." Ιερος Χρυσοστομος
iron
 
Posts: 256
Joined: Mon Dec 19, 2016 2:54 pm

Previous

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest