ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby LEFO45 » Sun Oct 07, 2012 1:26 am

Μυνήματα που συγκρατήσαμε απο τη δυναμική συγκέντρωση στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας
ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ:
Η νεοεποχίτες χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική ταυτότητα ως μέσον προώθησης της δικτατορικής κατάλυσης πάντων των ελευθεριών του ατόμου.
Υφιστάμεθα μια Ευρωχουντική Επιβολή της Τρόϊκας άλλως Δ΄ΡάΪχ. Α) Πρώτος κύκλος ήτο η πραξικοπηματική κατοχή. Β) Δεύτερος η επιβολή νεοταξικής αποικιοκρατίας. Γ) Ολα τα κόματα είναι υπεύθυνα για την συγκάληψη και εκτέλεση του πραξηκοπήματος. Δ) Ειναι εμφανεστάτη η Απάτη της Βουλής η οποία εκτελεί τα συμβόλαια θανάτου του Ελληνικού Λαού! Ε) Προωθείται η ψυχολογικη κατάρρευσις του λαού με ηλεκτρονικά μέσα. Με το φακέλλωμα ο άνθρωπος θα σύρρεται χωρίς αντίσταση στην νομιμοποίηση της δολοφονίας του.
Μεσα στη Βουλή τα κόματα νομιμοποίησαν τις επιθέσεις της Νέας Τάξης. Εμείς ως Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι ήρθε η ώρα να αντισταθούμε καθότι αυτά είναι ζητήματα ζωής ή θανάτου. Η Ορθοδοξία θα ενεργοποιηθεί βάσει ενοριακών δομών! Εχομε να αντιμετωπήσουμε την Ιδεολογική μας εξόντωση, τον κοινωνικό αποκλεισμό μας, τον βιολογικό αφανισμό μας.
Αυτό που προσβάλλουν οι νεοεποχίτες Σιωνιστές είναι η ιδιωτικοποίηση. Δεν θέλουν να έχουμε ιδιωτική ζωή. Θέλουν να παρακολουθούν, να ελέγχουν τα πάντα και τέλος να επιβάλουν την δική τους βούληση. Δεν επιτρέπεται να τους αφήσουμε!
Με την ηλεκτρονική ταυτότητα στην οποία ούτε ο ίδιος ο πολίτης θα έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων όπου θα κρατούνται δικά του στοιχεία τα οποία θα κοινοποιούνται όπου νομίζουν κάποιοι ότι πρέπει αλλά όχι στον ίδιο, η πρώτη και μεγαλύτερη απειλή είναι η κατάχρηση εξουσίας. Και ο Ελληνας γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει αυτό!
Με τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα υπάρξει πρόβλημα για την δουλειά κάθε ανθρώπου, η επικινδυνότητα θα είναι άμετρη καθώς θα μπορούν να επιλέγουν εύκολα στόχους που κατά την άποψη των κρατόντων θα τους θεωρούν επικίνδυνους, θα υφίστανται οι χριστιανοί διώξεις για θρησκευτικές απόψεις εκτός άλλων πολιτικών απόψεων κλπ.., ακόμη και πληροφορίες θα μπορούν να επιρρεάσουν την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου πχ ο γάμος θα γίνει μιά απλή σκοπιμότητα εφόσον θα διαλέγεις ενα μαθηματικό πρώτυπο το οποίο θα σε εξασφαλίζει. Επίσης η υπερσυγκέντρωση πληροφοριών είναι στοιχείο συνδεδεμένο με ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ καθεστώτα ή πολιτεύματα έστω και εάν φέρουν το όνομα της δημοκρατίας. Και γνωρίζουμε πολλά τέτοια πχ η Αιγυπτιακή Δημοκρατία, η Δημοκρατία της Λιβύης όπου ο ίδιος Πρόεδρος και οι ίδιοι άρχοντες κυριαρχούσαν για εικοσαετίες. Κ.α.
Με την κακοπάθεια της καθημέρινότητός μας θα έχουμε αλλαγή των αξιών της κοινωνίας.
Οπως σαφώς μας έχουν πεί οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Πικραμένου και η τωρινή κυβέρνηση πρέπει να έχουμε ηλεκτρονική διακυβέρνηση διότι είμαστε διεφθαρμένοι (το μαζί τα φάγαμε δεν είναι τυχαίο) και έτσι θα καταπολεμήσουμε την διαφθορά αλλά και χρειαζόμαστε εξοικονόμηση πόρων. Ομως εμείς εχομε να διαλέξομε μεταξύ αυτών που μας λένε και αυτών που πιστεύουμε!
Το παραμύθι της διαφθοράς δεν ισχύει καθότι η Βρετανία που δεν δέχθηκε τελικά τις ταυτότητες βασικά δεν έχει καθόλου ταυτότητες δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να ελέγχει τους διεφθαρμένους. Επίσης άλλες χώρε δεν δεχθηκαν την ηλεκτρονική ταυτότητα όπως η Φιλανδία, η Νορβηγία, η Αυστραλία όπου είναι προαιρετικές, με την Δανία να αρνηθεί να τις εκδόσει. Ομως οι κυβερνήσεις μας που είναι πρόθυμες να παρέχουν εξυπηρετήσεις στα σιωνιστικά κέντρα εδοσαν βασική προτεραιότητα σε αυτό. Γιατί; Το νομοσχέδιο περι ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (που βασικά είναι άκυρο) πέρασε επί κυβερνήσεως Πικραμένου, μεσα σε ένα δίμηνο. Και πάλι Γιατί;
Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ξεκίνησε από την συνθήκη της Λυσσαβώνας. Χρηματοδοτείται δε από τους φόρους μας. Στην Αγγλία το 5% του ΑΕΠ της πάει γιαυτό τον σκοπό. Οπου επιβάλλεται ηλεκτρονικό σύστημα για οποιοδήποτε σκοπό στο δημόσιο τομέα. Υπάρχουν κάμερες σε κάθε γωνιά, αλλά και σε νοσηλευτικά ιδρύματα και διάφορα άλλα ιδρύματα. Η ελίτ όμως θα ελέγχει πάντοτε τις πληροφορίες επομένως θα ελέγχει και τον άνθρωπο.
Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια διακυβέρνησης της μπούρδας καμία διαφορά δεν μειώθηκε.
Ομως ο έλεγχος πληροφοριών μας οδηγεί σε αυταρχικά καθεστώτα τύπου Στάλιν, Χίτλερ κλπ..
Η Ευρωπαϊκή Ενωση έβγαλε μία οδηγία που εφαρμόζεται αλλά που είναι παράνομη βάσει του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Υπάρχει μία υπηρεσία όπου παρακολουθούνται άνθρωποι που θεωρούνται ακραίοι. Ομως τη λέξη ακραίος ποιός την προσδιορίζει. Δεν την προσδιορίζουν τα απολυτάρχικα ψευτοδημοκρατικά πολιτεύματα; Τί δεδομένα συγκεντρώνονται; προσωπικά, πολιτική ιδεολογία, θρησκεία κ.α.
Ο διεθνής σιωνισμός θέλει να εξαφανίσει τη θρησκευτική, προσωπική και εθνική ιδιοπροσωπία μας. Ακόμη επιθυμεί ει δυνατόν και την βιολογική μας εξαφάνιση. Αιχμή του δόρατος για την υποδούλωση μας αλλά και για όλους τους ανθρώπους είναι η Παγκόσμια Ηλεκτρονική Δικτατορία. (Βλέπε Διεθνής Σιωνισμός και μασονία, λέσχη Μπίλντενμπεργκ, παγκόσμια τράπεζα, Ιδρύματα διατροφικών ελέγχων, Δικαστήριο της Χάγης, διασκέψεις για το Περιβάλλον, G8 κ.α.).
Επίσης με πλειάδα δήθεν φιλοσοφικών πονημάτων επιβάλουν τις ιδέες τους. Επιβάλουν τους εκλεκτούς των λαών με δοτούς ηγέτες ανυπάρκτων δημοκρατιών. Ελέγχοντας πολιτικούς όλων των παρατάξεων παράγουν και αναπαράγουν την Παγκοσμιοποίηση.
Ενα απο τα όργανά τους είναι το ΝΑΤΟ με σκοπούς α) την Τεχνική Πολιτική αστάθεια β) την Δημιουργία Συρράξεων γ) Γενοκτονία εναντίον των χριστιανών.
Ετσι στοχεύουν να δημιουργήσουν λαούς δουλοπάρικους με τον πλούτο τους λεία για τους σιωνιστές. (ίδε Ελλάδα)
Ενα μείζον θέμα είναι η διαστρέβλωσις της πραγματικότητος. Κάνουν την αλήθεια ψέμα και το ψέμα αλήθεια με την αρωγή των ΜΜΕ.
Ο λόγος αρνήσεως παραλαβής της ηλεκτρονικής ταυτότητος αλλά και κάθε είδος ηλεκτρονικής ταυτότητος καθότι εμπεριέχει το RFID μικροτσίπ είναι, όχι γιατί έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά γιατί διαφυλάττουμε την Ορθόδοξη Πίστη, την Ρωμιοσύνη και την Ιστορία μας. Ολα αυτά βρίσκονται σε πλήρη αντιπαράθεση και πολεμική με την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είμαστε αντίθετοι στα Διεθνή κέντρα εξουσίας που μας θέλουν υπόδουλους, και αιώνιοι λάτρεις του ηθικού και τίμιου δηλαδή της Πίστεως και της Πατρίδας. Είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην παγκόσμια ολιγαρχία!
Θα αντισταθούμε άχρι θανάτου στις δυνάμεις της Αποστασίας και του αντιχρίστου. «...καθώς ηκούσατε ο αντίχριστος έρχεται, και νύν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν...» (Επιστολή Α΄ Ιωάννου κεφ. β, 18). Είναι καιρός να αντισταθούμε στον αντίθεο και υλόφρονα τρόπο ζωής. Εμείς που περάσαμε τόσους και τόσους πολέμους αν και ξυπόλυτοι, άρρωστοι και πεινασμένοι δεν παραδόσαμε ποτέ την Πατριδα και τον Θεό. Γιαυτό χρειάζεται μαζικό, συντονισμένο και ομολογιακό φρόνημα!
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΟΣ!
Εμφανώς γίνεται νεοφανής διωγμός του Ελληνος. Καταδυνάστευση της ελευθερίας μας. Και όμως πολίτες, θεολόγοι, ιερείς κ.α. στρουθοκαμηλίζουν. Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα είπε, «αλοίμονο αν ακούμε μιά χούφτα παράξενους ανθρώπους».
Το μικροτσίπ που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες επιρεάζει θυμικά τη διάθεση και τις αποφάσεις του φέροντος αυτό. Αλλά και σαν ταυτότητα δεν μπορούμε να το πάρουμε καθότι όπως είπε και ο ιερός Παίσιος (να γιατί ξαφνικά του επιτίθενται) είναι ο αρραβώνας μας με τον αντίχριστο διάβολο. Γιά εμάς τους χριστιανούς, όπως έγραψε και ο Μητροπολίτης Αχελλώου ο Σταυρός είναι η ταυτότητά μας που μας δίνεται την ώρα του Βαπτίσματος.
Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι τα μικροτσίπ RFID είναι σαφώς ανασφαλή και όχι μόνον αλλά μπορούν να αλλοιωθούν με προσθαφαιρέσεις ανά πάσαν στιγμή.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν υποχρεώνει την παραλαβή ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.
Ο Ελληνικός Λαός είναι ο οφθαλμός και δάσκαλος της Οικουμένης. Οπλα πνευματικά δόξα τω Θεώ έχομε παντοδύναμα. ΟΧΙ λοιπόν στη Νέα Τάξη!
Και ας μην ξεχνάμε ότι «Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ»
Φ.Α.
LEFO45
 
Posts: 49
Joined: Mon Aug 13, 2012 5:12 pm

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby LEFO45 » Sun Oct 07, 2012 1:33 am

ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!!
LEFO45
 
Posts: 49
Joined: Mon Aug 13, 2012 5:12 pm

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby lpap » Sun Oct 07, 2012 1:45 am

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πολιτικοποιούν την Ορθοδοξία όσοι μάχονται για τα ζητήματα των ταυτοτήτων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;

Η χριστιανική πίστη δεν έχει πατρίδα, εθνότητα και πολιτική απόχρωση.
lpap
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby foteini » Sun Oct 07, 2012 11:00 am

lpap wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πολιτικοποιούν την Ορθοδοξία όσοι μάχονται για τα ζητήματα των ταυτοτήτων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;

Η χριστιανική πίστη δεν έχει πατρίδα, εθνότητα και πολιτική απόχρωση.


Δεν πολιτικοποιούν την Ορθοδοξία.
Απλώς υπεραμύνονται αυτής, επιτιθέμενοι κατά των πολιτικών και της πολιτικής τους, αφού μέσω αυτών η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιχειρεί να μας επιβάλλει την ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για το ανθρώπινο πρόσωπο και τη θεόσδοτη ελευθερία του.
Συνεπώς πολύ καλά κάνουν!
foteini
 
Posts: 1334
Joined: Fri Nov 18, 2011 9:44 pm

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby nick_the_greek » Sun Oct 07, 2012 12:05 pm

Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να περάσει την ταυτότητα και αργότερα το εμφυτεύσιμο chip, όχι μόνο στους ορθόδοξους αλλά σε όλους τους ανθρώπους. Η Εκκλησία νοιάζεται όχι μόνο για τους πιστούς χριστιανούς αλλά και για τους μη πιστούς. Η ηλεκτρονική ταυτότητα προτάσσεται ως μέσο πολιτικής διακυβέρνησης αρα εξ'ορισμού πρόκειται για ένα θέμα καταρχήν πολιτικό. Γιατί σώνει και καλά να μας δώσουν την νέα ταυτότητα; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Ασφαλώς και υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται γιατί δεν υπάρχει η πολιτκή βούληση. Πρόκειται για μία πολιτική που παραβιάζει την ελευθερία μας και την δημοκρατία μας. Αργότερα, εαν και εφόσον ζήσουμε την εποχή που τοποθετείται το chip στο σώμα με άγνωστες προς το παρόν δυνατότητες, τότε το θέμα αυτό θα καταστεί και αμιγώς θρησκευτικό και σωτηριολογικό.
nick_the_greek
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby nick_the_greek » Sun Oct 07, 2012 12:44 pm

Διαβάστε την ομιλία του π. Σαράντου για το θέμα αυτό στην χθεσινή ημερίδα οπωσδήποτε. Είναι πολύ κατατοπιστικό.

http://anavaseis.blogspot.gr/2012/10/bl ... .html#more
nick_the_greek
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby nick_the_greek » Sun Oct 07, 2012 1:25 pm

Frost & Sullivan: "Με την ηλεκτρονική ταυτότητα κάθε κυβέρνηση θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις φυσικές κινήσεις όλων των πολιτών καθώς και την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα σε καθημερινή βάση"

http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2 ... livan.html
nick_the_greek
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby lpap » Sun Oct 07, 2012 4:27 pm

foteini wrote:Δεν πολιτικοποιούν την Ορθοδοξία.
Απλώς υπεραμύνονται αυτής, επιτιθέμενοι κατά των πολιτικών και της πολιτικής τους, αφού μέσω αυτών η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιχειρεί να μας επιβάλλει την ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για το ανθρώπινο πρόσωπο και τη θεόσδοτη ελευθερία του.
Συνεπώς πολύ καλά κάνουν!


Αγαπητή foteini,

Νομίζω, είναι άσκοπο να οργανώνεται πολιτικά ο χριστιανός επειδή ο ίδιος ο Χριστός είπε "η βασιλεία η εμή ούκ εστίν εκ του κόσμου τούτου".

Είναι λάθος να νομίζουν κάποιοι ότι αν δεν επικρατήσει η ηλεκτρονική ταυτότητα και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα έχουν πετύχει νίκη υπέρ των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Και χωρίς την ηλεκτρονική ταυτότητα και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μπορούν κάλλιστα να μην υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα του ανθρώπου, όπως γίνεται επί αιώνες τώρα σε τεχνολογικά καθυστερημένα κράτη.

Είμαι ηλεκτρονικός και ειδικός σε δίκτυα υπολογιστών επί 30 χρόνια, γνωρίζω τις τεχνολογίες ταυτοτήτων, ασύρματων ταυτοτήτων, δικτύων υπολογιστών κλπ εδώ και είκοσι χρόνια, πολύ πρίν τα μάθουν οι σημερινοί τους πολέμιοι. Διαβάζω τα τελευταία χρόνια συνεχώς ανακρίβειες, παιδαριώδη έως βλακώδη επιχειρήματα που συνδέουν την αποκάλυψη, την δευτέρα παρουσία με τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό. Η αρχή της πολεμικής έγινε πρίν από είκοσι χρόνια με τα barcodes, την δεκαετία του 1990, όπου έλληνες χριστιανοί ιεροκήρυκες μετάφρασαν και υιοθέτησαν κατά λέξη βλακώδη αμερικάνικα προτεσταντικά βιβλία για το θέμα. Είναι επιτυχία του διαβόλου που κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο μέρος των ορθόδοξων χριστιανών να σκέφτονται σαν τους "μάρτυρες του Ιεχωβά". Βλέπω ακόμη και σε αυτό το φόρουμ (όπως και σε άλλα) δεκάδες αναρτήσεις προφητολάγνες, χιλιαστικές, τεχνοφοβικές, χωρίς κανένα πνευματικό θεμέλιο.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών είναι ο φόβος: θα μας παρακολουθούν, θα μας καταγράφουν, θα μας φακελώνουν, θα μας περιορίζουν την ελευθερία, θα έρθει το τέλος του κόσμου! Προκαταβολικά, προσωπικά δηλώνω δεν έχω κανένα πρόβλημα να με φακελώνει όποιος θέλει. Είμαι κάθε στιγμή έτοιμος να δώσω λόγο για τις πράξεις μου. Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση με ότι αυτή συνεπάγεται δεν έχει καμμία επίπτωση στην ελευθερία μου.

Ας μιλήσω με ένα απλό προσωπικό παράδειγμα: λένε, ότι το φακέλωμα των ιατρικών μου δεδομένων θα το λάβει ο εργοδότης μου και θα μάθει ότι πάσχω από μιά χρόνια ασθένεια (πραγματικά πάσχω από μία τέτοια ασθένεια και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή). Λοιπόν, λένε, μόλις το μάθει ο εργοδότης μου, αν και είμαι άψογος στην εργασία μου, θα με απολύσει για να προσλάβει κάποιον άλλον περισσότερο υγιή από εμένα, για να αποφύγει πιθανές μελλοντικές περιπέτειες που θα του κοστίσουν οικονομικά αν αργότερα επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας μου. Λοιπόν, πιθανώς να ενεργήσει έτσι ο εργοδότης μου, πιθανώς και όχι. Ρωτάω, αυτό που νομίζω είναι το ουσιώδες: Αν ο εργοδότης μου είναι χριστιανός ορθόδοξος, η απόλυση μου με βάση τον ιατρικό μου φακέλωμα είναι σύμφωνη με αυτά που ορίζει η χριστιανικός τρόπος ζωής; Νομίζω η απάντηση είναι όχι. Επομένως, για τις συνέπειες που θα υποστώ δεν φταίει τόσο το φακέλωμα, όσο το ότι ο εργοδότης μου δεν ζεί χριστιανικά, ότι δηλαδή η κοινωνία είναι αντι-χριστιανική και ζεί με αντι-χριστιανικά ιδεώδη, οπότε εγώ που είμαι χριστιανός υφίσταμαι τις επιπτώσεις μιάς τέτοιας κοινωνίας μέσα στην οποία ζώ.

Παρόμοια, το φακέλωμα και η ηλεκτρονική ταυτοποίηση, μπορούν να στραφούν εναντίον μας εφόσον οι εξουσίες που τα χρησιμοποιούν είναι αντιχριστιανικές. Αλλά τότε δεν μας φταίει το φακέλωμα, φταίει η αντιχριστιανική εξουσία, οι άνθρωποι που εξουσιάζουν και υπηρετούν αντιχριστιακά ιδεώδη. Σε αυτό το τελευταίο, εμείς οι χριστιανοί ξέρουμε ποιός είναι ο "άρχων του κόσμου τούτου". Γιατί τότε τα βάζουμε με το σαμάρι, αντί να τα βάλουμε με το γαϊδούρι; Δηλαδή, αν καταργήσουμε το φακέλωμα και τις ταυτότητες, αλλά η εξουσία παραμείνει αντιχριστιανική και η κοινωνία συνεχίζει να λειτουργεί με αντιχριστιανικό τρόπο τί έχουμε καταφέρει;
lpap
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby nick_the_greek » Sun Oct 07, 2012 5:16 pm

lpap wrote:
foteini wrote:Δεν πολιτικοποιούν την Ορθοδοξία.
Απλώς υπεραμύνονται αυτής, επιτιθέμενοι κατά των πολιτικών και της πολιτικής τους, αφού μέσω αυτών η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιχειρεί να μας επιβάλλει την ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για το ανθρώπινο πρόσωπο και τη θεόσδοτη ελευθερία του.
Συνεπώς πολύ καλά κάνουν!


Αγαπητή foteini,

Νομίζω, είναι άσκοπο να οργανώνεται πολιτικά ο χριστιανός επειδή ο ίδιος ο Χριστός είπε "η βασιλεία η εμή ούκ εστίν εκ του κόσμου τούτου".

Είναι λάθος να νομίζουν κάποιοι ότι αν δεν επικρατήσει η ηλεκτρονική ταυτότητα και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα έχουν πετύχει νίκη υπέρ των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Και χωρίς την ηλεκτρονική ταυτότητα και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μπορούν κάλλιστα να μην υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα του ανθρώπου, όπως γίνεται επί αιώνες τώρα σε τεχνολογικά καθυστερημένα κράτη.

Είμαι ηλεκτρονικός και ειδικός σε δίκτυα υπολογιστών επί 30 χρόνια, γνωρίζω τις τεχνολογίες ταυτοτήτων, ασύρματων ταυτοτήτων, δικτύων υπολογιστών κλπ εδώ και είκοσι χρόνια, πολύ πρίν τα μάθουν οι σημερινοί τους πολέμιοι. Διαβάζω τα τελευταία χρόνια συνεχώς ανακρίβειες, παιδαριώδη έως βλακώδη επιχειρήματα που συνδέουν την αποκάλυψη, την δευτέρα παρουσία με τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό. Η αρχή της πολεμικής έγινε πρίν από είκοσι χρόνια με τα barcodes, την δεκαετία του 1990, όπου έλληνες χριστιανοί ιεροκήρυκες μετάφρασαν και υιοθέτησαν κατά λέξη βλακώδη αμερικάνικα προτεσταντικά βιβλία για το θέμα. Είναι επιτυχία του διαβόλου που κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο μέρος των ορθόδοξων χριστιανών να σκέφτονται σαν τους "μάρτυρες του Ιεχωβά". Βλέπω ακόμη και σε αυτό το φόρουμ (όπως και σε άλλα) δεκάδες αναρτήσεις προφητολάγνες, χιλιαστικές, τεχνοφοβικές, χωρίς κανένα πνευματικό θεμέλιο.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών είναι ο φόβος: θα μας παρακολουθούν, θα μας καταγράφουν, θα μας φακελώνουν, θα μας περιορίζουν την ελευθερία, θα έρθει το τέλος του κόσμου! Προκαταβολικά, προσωπικά δηλώνω δεν έχω κανένα πρόβλημα να με φακελώνει όποιος θέλει. Είμαι κάθε στιγμή έτοιμος να δώσω λόγο για τις πράξεις μου. Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση με ότι αυτή συνεπάγεται δεν έχει καμμία επίπτωση στην ελευθερία μου.

Ας μιλήσω με ένα απλό προσωπικό παράδειγμα: λένε, ότι το φακέλωμα των ιατρικών μου δεδομένων θα το λάβει ο εργοδότης μου και θα μάθει ότι πάσχω από μιά χρόνια ασθένεια (πραγματικά πάσχω από μία τέτοια ασθένεια και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή). Λοιπόν, λένε, μόλις το μάθει ο εργοδότης μου, αν και είμαι άψογος στην εργασία μου, θα με απολύσει για να προσλάβει κάποιον άλλον περισσότερο υγιή από εμένα, για να αποφύγει πιθανές μελλοντικές περιπέτειες που θα του κοστίσουν οικονομικά αν αργότερα επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας μου. Λοιπόν, πιθανώς να ενεργήσει έτσι ο εργοδότης μου, πιθανώς και όχι. Ρωτάω, αυτό που νομίζω είναι το ουσιώδες: Αν ο εργοδότης μου είναι χριστιανός ορθόδοξος, η απόλυση μου με βάση τον ιατρικό μου φακέλωμα είναι σύμφωνη με αυτά που ορίζει η χριστιανικός τρόπος ζωής; Νομίζω η απάντηση είναι όχι. Επομένως, για τις συνέπειες που θα υποστώ δεν φταίει τόσο το φακέλωμα, όσο το ότι ο εργοδότης μου δεν ζεί χριστιανικά, ότι δηλαδή η κοινωνία είναι αντι-χριστιανική και ζεί με αντι-χριστιανικά ιδεώδη, οπότε εγώ που είμαι χριστιανός υφίσταμαι τις επιπτώσεις μιάς τέτοιας κοινωνίας μέσα στην οποία ζώ.

Παρόμοια, το φακέλωμα και η ηλεκτρονική ταυτοποίηση, μπορούν να στραφούν εναντίον μας εφόσον οι εξουσίες που τα χρησιμοποιούν είναι αντιχριστιανικές. Αλλά τότε δεν μας φταίει το φακέλωμα, φταίει η αντιχριστιανική εξουσία, οι άνθρωποι που εξουσιάζουν και υπηρετούν αντιχριστιακά ιδεώδη. Σε αυτό το τελευταίο, εμείς οι χριστιανοί ξέρουμε ποιός είναι ο "άρχων του κόσμου τούτου". Γιατί τότε τα βάζουμε με το σαμάρι, αντί να τα βάλουμε με το γαϊδούρι; Δηλαδή, αν καταργήσουμε το φακέλωμα και τις ταυτότητες, αλλά η εξουσία παραμείνει αντιχριστιανική και η κοινωνία συνεχίζει να λειτουργεί με αντιχριστιανικό τρόπο τί έχουμε καταφέρει;

Οι μάχες κερδίζονται μία-μία. Ο Σατανάς δεν θα νικηθεί εντελώς παρά μόνο στην β' Παρουσία του Κυρίου. Μέχρι τότε τι πρέπει να κάνουμε; Να μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας την β' Παρουσία; Οι νέες ταυτότητες είναι ξεκάθαρα προπομπός του αντίριστου σφραγίσματος της Αποκάλυψης. Και αν μέχρι πριν από μερικά χρόνια μας έπαιρνε να λέμε ότι ζούμε σε αντίχριστιανικές κοινωνίες και άρα τα δεχόμαστε όλα στωικά, τώρα έρχεται ο καιρός που θα πρέπει να αγωνιστούμε πιο έμπρακτα. Αν δεν καλλιεργηθεί από τώρα η αυταπάρνηση και η αγωνιστική διάθεση στις αντίχριστες πρακτικές, τότε ίσως όταν θα έρθει το σφράγισμα να είναι πολύ αργά. Ο καθένας αγωνίζεται με τον τρόπο που μπορεί, αλλά δεν μπορεί να κατηγορεί αυτούς που βλέπουν τα "σημεία των καιρών" και έχουν πάρει την απόφαση να αγωνιστουν από τώρα πιο ενεργά για το "επικείμενο σφράγισμα". Δεν βγαίνει τίποτα με το να λέμε δεν τρέχει τίποτα. Οι συνειδήσεις πρέπει να αφυπνίζονται και όχι να αποχαυνώνονται.

Διάβασε και "τα σημεία των καιρών" του γ. Παϊσίου.
nick_the_greek
 

Re: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗTΑ

Unread postby foteini » Sun Oct 07, 2012 8:12 pm

Όταν κάποιος , αγαπητέ Ipap, απειλεί τη ζωή σου με ένα μαχαίρι ή πιστόλι, πρώτα -πρώτα θα κοιτάξεις να δεις τι μπορείς να κάνεις για να τον αφοπλίσεις...
Και μετά όλα τα άλλα...
foteini
 
Posts: 1334
Joined: Fri Nov 18, 2011 9:44 pm

Next

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest