Αγιογραφοι στο φορουμ;

...τα πάντα και αποκλειστικά για την Ιερή Τέχνη της Αγιογραφίας

Moderator: inanm7

Αγιογραφοι στο φορουμ;

Unread postby Penelope » Mon Oct 14, 2013 1:39 pm

Δεν ασχολειται κανεις με την αγιογραφια στο φορουμ; Εχω πολλά χρονια να ασχοληθω αν και ειναι η μεγαλη μου αγαπη. Ισως το οτι ολο θελω να ξεκινλησω και δεν ξεκινω κατι να σημαινει.

Δεν ξερω αν απιτρεπεται να κοινοποιησω συνδεσμους, γιαυτο αν χρειαστει ας μου πει καποιος να σβησω αυτο που ακολουθει.

Ειναι μια σειρα απο βιντεο που δειχνουν πρακτικα την τεχνικη της αγιογραφιας.

Εχω βρει πολλα βιντεο περι αγιογραφιας, θεωριας, ιστοριας και τεχνικης, λογω του δικου μου ενδιαφεροντος, που θα μπορουσα να μοιραστω μαζι σας αν το θελετε. Μπορει να εχω καιρο να φτιαξω εικονα, αλλά ποτε δεν σταματησα να διαβασω και να ψαχνω για την αγιογραφια.
Penelope

Re: Αγιογραφοι στο φορουμ;

Unread postby thanos » Mon Oct 14, 2013 4:32 pm

Pηνελόπη και γω ασχολούμαι ερασιτεχνικά.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Re: Αγιογραφοι στο φορουμ;

Unread postby Penelope » Mon Oct 14, 2013 4:53 pm

Χαιρομαι, κι εγω ερασιτεχνικα ασχολουμαι. Θελω να ξαναρχισω και ολο κατι βγαινει στη μεση και δεν γινεται :roll:

Τελος παντων, θα ηθελα να κανουμε και καμμια συζητηση περι αγιογραφιας, ή και να μοιραζομαστε τεχνικα θεματα. Εχω ενα σωρο βιβλια που αγορασα σε διαστημα πολλων ετων, και ετσι εχω πολλες πληροφοριες, αν καποιος ενδιαφερεται.
Penelope

Return to ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ