ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

...για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι... πορεία και προσφορά του Έθνους μας στο μονοπάτι της Ιστορίας...

ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Unread postby Antonis22 » Wed Nov 28, 2012 8:54 pm

Τα ιδανικά τους και ο τρόπος προσέγγισης κατά των Χριστιανών περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο του Έθνους με τίτλο ''Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»''

Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Παραθέτω το κομμάτι που αναφέρετε στο πως προσπαθούν να παγιδεύσουν τους Χριστιανούς και τι γνώμη έχουν για τον Χριστιανισμό γενικότερα:
{...}
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»


«Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:

Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.
Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.

Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα.

«Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.

Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.
Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.
Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:
Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.
=============================================================================
Image

«Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι».

Αυτά με υπό την Προεδρία του Μιχαλολιάκου στην οργάνωση.
Τώρα που μπήκε στην Βουλή. Πρέπει να δείξουν ότι είναι προστάτες των Χριστιανών Ορθοδόξων...Και το κακό είναι ότι άτομα που νοιάζονται για την Πατρίδα, για την Ορθοδοξία τσιμπάνε σε αυτά που κάνει η Χ.Α...είτε με τα γεγονότα του Θεάτρου, είτε τώρα με την Κάρτα του Πολίτη.

Στο άλλο θέμα που έβαλα για τους κομμουνιστές και δείχνει τις σφαγές κατά των Χριστιανών παρατηρούμε 2 διαφορετικές όψεις του ίδιου όμως νομίσματος.
Αφενός με τους κομμουνιστές ο διωγμός ήταν άμεσος και κτηνώδεις, δηλαδή έβλεπες τον εχθρό μπροστά σου, αφετέρου με την Χ.Α...κρύβεται πίσω από προσωπεία για να κερδίση την εύνοια του λαού με σκοπό να αναρριχηθεί στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερα σκαλιά και όταν έχει αρκετή δύναμη να κάνει ότι κάναν και οι κομμουνιστές.

Απλά πιστεύω πως μέσα απ το τόσο κακό θα βγει ένα καλό. Ίσως η Χ.Α και κάποια άλλα κόμματα με τις δηθεν αντιστάσεις τους στις κάρτες και στα υπόλοιπα, άθελα τους να κάνουν καλό στο τέλος. Έχει ο Θεός...

Χαρακτηριστικό γνώρισμα και των 2 πλευρών είναι πως...δεν τους αρέσει να βγαίνουν στην φόρα τα πραγματικά ιστορικά τους γνωρίσματα. Γιαυτό όλοι τους υποκρίνονται...με αποτέλεσμα το θύμα να είναι ο λαός και φυσικά ο Χριστιανισμός.

Αυτά και προσοχή.
Antonis22
 

Re: ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Unread postby Antonis22 » Thu Jan 17, 2013 3:11 pm

Antonis22
 

Re: ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Unread postby Αλέκος » Thu Nov 01, 2018 12:30 am

Οπως τα λες,τοσο μισος δεν θα μπορουσε με τιποτα να συμβαδιζει με την ζωη που διδαξε ο Κυριος
Αλέκος
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 12, 2018 6:06 pm


Return to ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest