ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Μοιραζόμαστε φωτογραφίες, χρήσιμες & ενδιαφέρουσες ταινίες, video-σποτάκια και πηγές με οπτικοακουστικό υλικό

Moderator: inanm7

Re: ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Unread postby rose » Mon Nov 28, 2011 4:59 pm

Το δόγμα του σοκ

Image

Το δόγμα του σοκ και η άνοδος του καπιταλισμού της καταστροφής: το βίαιο παρελθόν της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας.

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ…

Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα. Σε αυτή την πρωτοποριακή εξιστόρηση των πεπραγμένων της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των «ελεύθερων αγορών» του Αμερικανού οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική.

Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους. Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν και παρουσιάζεται την οθόνη της WebTV του Tvxs, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του πρώην Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν, επί προεδρίας του οποίου πολλές από τις παραπάνω τεχνικές εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά σε ευρεία έκταση.

Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
rose

Unread postby rose » Mon Nov 28, 2011 5:05 pm

Το χρέος της Ελλάδας.

Image

Στο παρακάτω βίντεο του Άρη Χατζηστεφάνου θα δείτε για ποιο λόγο το χρέος της Ελλάδας είναι παράνομο, γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν το αστρονομικό και παράλογο δάνειο.
rose

Unread postby rose » Mon Nov 28, 2011 5:45 pm

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ...ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

Collapse-gr subs
Image

Δείτε το και αποθηκεύστε το ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ καθώς η γενική κατάρρευση πλησιάζει, για να ξέρετε στοιχειωδώς τί πρέπει να κάνετε...

rose

Unread postby rose » Wed Nov 30, 2011 8:12 pm

ΜΑΣΩΝΙΑ - MΑΓΕΙΑ --- ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Πρέπει να το δείτε..

Η μασωνία στο πολιτικό επίπεδο και ο οικουμενισμός στις θρησκείες θα είναι το υπόβαθρο που θα πατήσει ο αντίχριστος όταν έλθει. Αυτά ο λέει ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε μια ιστορική του ομιλία το 1991.
19 χρόνια αργότερα βλέπουμε πόσο πιο αληθινά είναι τα λόγια του. Το 1991 δεν ήταν απόλυτα αντιληπτό τι εστί οικουμενισμός, σήμερα όμως η παναίρεση αυτή, που θα είναι και η τελευταία που θα ταλαιπωρήσει τον κόσμο πριν την έλευση του αντιχρίστου, έχει κυριαρχήσει και έχουν πιαστεί στα δίχτυα της και οι εκλεκτοί.
Σήμερα χειροπιαστά βλέπουμε πολλούς να έχουν προσχωρήσει σε αυτήν και προφασιζόμενοι την αγάπη μεταξύ ετερόδοξων να οδηγούνται στην πλάνη και στο ψεύδος.

rose

Unread postby giannis73 » Wed Nov 30, 2011 8:20 pm

rose wrote:Zeitgeist 2: Addendum

Image

Πως είναι δυνατόν η Αμερική να θεωρείται η κυρίαρχη χώρα στον πλανήτη Γη, όταν τα χρέη που την ταλανίζουν είναι δυσβάσταχτα; Ποιός ή ποιοί είναι πραγματικά αυτοί που ελέγχουν τους πολέμους, το χρήμα, την εκπαίδευση, τη νοσοκομειακή περίθαλψη;

Ο πόλεμος στο Ιράκ και η Αλ Κάιντα έχουν κάποια άμεση σχέση ή μήπως τα ΜΜΕ φούσκωσαν έτσι τις πληροφορίες ώστε να τους θεωρήσουμε τρομοκράτες; Και αλήθεια, ο όρος τρομοκρατία τι σημαίνει πραγματικά και γιατί επινοήθηκε; Υπάρχουν λύσεις στο τέλμα που έχει βουλιάξει η κοινωνία μας; Αυτές και πολλές άλλες ακόμη ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις. Απαντήσεις που σίγουρα θα ταρακουνήσουν μερικούς…

Tα παιδιά του Zeitgeist κάνανε και πάλι το θαύμα τους μονάχα που αυτή τη φορά χώσανε βασθιά το μαχαίρι στην πληγή.Τρομακτικές και πολλές φορές συνειδητοποιημένες απαντήσεις έρχονται να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας, δίνοντας ορμή για κινητοποίηση.

Η αποτυχία του κόσμου μας να λύσει τα ζητήματα του πολέμου,της φτώχειας και της διαφθοράς είναι αποτέλεσμα της τεράστιας άγνοιας που μας διακατέχει όλους σχετικά με το τι πραγματικά καθοδηγεί την ανθρωπινή συμπεριφορά, ώστε να ξεκινήσουμε διορθώνοντάς το.

Το Zeitgeist Addendum απευθύνεται στην αληθινή πηγή της αστάθειας στη κοινωνία μας, ενώ προσφέρει τη μόνη θεμελιώδη και μακροχρόνια λύση.

Το δεύτερο μέρος του δημοφιλούς ντοκιμαντέρ Zeitgeist.

Join The Revolution

Για αυτά τα ντοκιμαντερ του Zeigeist έχω ακούσει ότι είναι εκ του πονηρού.ΠΡΟΣΟΧΗ.

http://www.impantokratoros.gr/zeitgeist.el.aspx
giannis73

Unread postby rose » Wed Nov 30, 2011 9:07 pm

giannis73 wrote:
rose wrote:Zeitgeist 2: Addendum

Για αυτά τα ντοκιμαντερ του Zeigeist έχω ακούσει ότι είναι εκ του πονηρού.ΠΡΟΣΟΧΗ.

http://www.impantokratoros.gr/zeitgeist.el.aspx

Γιάννη σε ευχαριστώ, δεν ήξερα ότι "αυτοί οι άνθρωποι" κρύβονται από πίσω..... :shock:
Στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ, είχα δεί... κάτι άσχημες αναφορές -- τοποθετήσεις για τον Θεό...που όπως θα είδες το έσβησα αμέσως μετά, από το φόρουμ.
Όμως και για τα επόμενα, από τη στιγμή που διάβασα ότι ο μιαρός και τα όργανά του, είναι από πίσω...δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε...τα έσβησα και αυτά, αν και πραγματεύονται καθαρά την όλη χρηματοοικονομική κατάσταση --- κατάρρευση του κόσμου, και σαν τέτοια τα έβαλα και εγώ..
Τέλος πάντων, εγώ προϊόν του ακατανόμαστου, δεν έχω καμία δουλειά, να προτείνω να τα δεί κανείς...
Με συγχωρείτε όλοι σας. :oops:
Last edited by rose on Thu Dec 01, 2011 12:22 am, edited 1 time in total.
rose

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Nov 30, 2011 9:36 pm

Rose μη στεναχωριέσαι,φυσικά και δεν είχες κακή πρόθεση,έχει ξεγελάσει πάρα πολλούς!!!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby zenjt » Mon Dec 05, 2011 2:52 pm

CHEMTRAILS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ .Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ''ΤΑ 7 ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ"

Unread postby geoathanas » Sat Dec 17, 2011 6:46 pm

geoathanas

Unread postby tsailiketess » Sun Jan 08, 2012 11:43 pm

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 1994
ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ Η ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ
tsailiketess

Next

Return to MULTIMEDIA