Περιμένουμε την Αναλαμπή ή τον αντίχριστο;

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Re: Περιμένουμε την Αναλαμπή ή τον αντίχριστο;

Unread postby Pamavol » Wed Mar 11, 2020 2:18 am

marjory wrote:Μια σκεψη: Μας προετοιμαζουν ότι θα βγάλουν όσο πιο σύντομα γίνεται (που δεν θα είναι σύντομα για να φωλιασει στον κόσμο για τα καλά ο τρόμος από τις απώλειες) το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Κι αν το εμβόλιο περιέχει τσιπάκι;
Υπόψη ότι ο εμβολιασμος είναι υποχρεωτικός βάσει νόμου.

Αν το εμβόλιο περιέχει ένα rfid "τσιπάκι", θα έπρεπε να είναι από τα τελευταία πράγματα που θα μπορούσε να σε ανησυχούν.
Το πιό ανησυχητικό είναι η πλύση εγκεφάλου, το υποχρεωτικό της υπόθεσης. Σε δεύτερη μοίρα έρχονται οι παρενέργειες που δέν αναφέρονται στην συσκευασία και σε τρίτη αυτές που αναφέρονται. Τέλος στο κλασικό τσιπάκι (κοινώς rfid tag) προκειμένου να περνά μαζί με το υγρό και να μήν ξεχωρίζει, πρέπει να είναι τόσο μικροσκοπικό (επίσημα έχει φτάσει σε 0,05 χιλιοστά https://en.wikipedia.org/wiki/Radio-fre ... tification), που έχει περιορισμένο χρόνο ζωής στο σώμα αλλά και θα έχει εξαιρετικά μικρή εμβέλεια (γύρω στις 20 φορές το μέγεθός του σε αέρα, οπότε μιλάμε για αποστάσεις όχι μεγαλύτερες του ενός χιλιοστού από τον δέκτη με αέρα ανάμεσα...) κοινώς είναι άχρηστο στον άνθρωπο για τις γνωστές λειτουργικές εφαρμογές όπως αξιοποίηση από κινητά, αγορές, ταυτοποίηση κλπ. Μεγαλύτερα μεγέθη που τα "πιάνει το μάτι" ή που τα αισθάνεσαι, μπορείς να τα βγάλεις και με λίγο ξυλοκαΐνη.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 619
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Previous

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron