για τηνεκδρομη του κατηχητικου

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

για τηνεκδρομη του κατηχητικου

Unread postby Ευα » Fri May 10, 2013 11:11 pm

Σας παρακαλω πολύ θα ήθελα κάποια βοήθεια αν είναι δυνατόν...Το επόμενο σαββατο εχουμε κανονίσει την εκδρομή μας με τα κατηχητικά της ενορίας μας ,στο Ιερό ησυχαστήριο Σωτήρος Χριστου(Γεροντος Πορφυρίου),θα ήθελα αν γνωρίζει καποιος αδελφός-αδελφή ,μήπως υπαρχει στην περιοχή καποιος χώρος που να μπορουμε να σταματήσουμε για να παίξουμε με τα παιδιά ,να φαμε κάτι να πιουμε καφε κ.τ.λ. Θα ηταν καλα αν υπηρχε κοντα καποια καφετέρια,αν οχι ισως καποια παγκάκια για να μπορουμε να κάτσουμε.Αν γνωρίζει κάποιος ας κανει ενα κόπο να μας κατατοπίσει.Συγνώμη αν σας κούρασα....
User avatar
Ευα
 
Posts: 78
Joined: Sat Mar 30, 2013 12:08 am

Re: για τηνεκδρομη του κατηχητικου

Unread postby Thrax » Wed May 15, 2013 12:29 am

Ευα wrote:Σας παρακαλω πολύ θα ήθελα κάποια βοήθεια αν είναι δυνατόν...Το επόμενο σαββατο εχουμε κανονίσει την εκδρομή μας με τα κατηχητικά της ενορίας μας ,στο Ιερό ησυχαστήριο Σωτήρος Χριστου(Γεροντος Πορφυρίου),θα ήθελα αν γνωρίζει καποιος αδελφός-αδελφή ,μήπως υπαρχει στην περιοχή καποιος χώρος που να μπορουμε να σταματήσουμε για να παίξουμε με τα παιδιά ,να φαμε κάτι να πιουμε καφε κ.τ.λ. Θα ηταν καλα αν υπηρχε κοντα καποια καφετέρια,αν οχι ισως καποια παγκάκια για να μπορουμε να κάτσουμε.Αν γνωρίζει κάποιος ας κανει ενα κόπο να μας κατατοπίσει.Συγνώμη αν σας κούρασα....Εφόσον πάτε για προσκύνημα στο μοναστήρι του γέροντος μπορείτε να πάτε για καφέ είτε στην Μαλακάσα, μόλις βγαίνεις απο την Εθνική Οδό είναι στο δεξί σου χέρι, κάτω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευης ή να συνεχίσετε μετά το μοναστήρι προς Ωρωπό, όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες στο λιμάνι τόσο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, όσο και παρακάτω προς το χώρο που φεύγουν τα καραβάκια απέναντι για την Ερέτρια. Από το σημείο που δένουν και δεξιότερα είναι γεμάτο καφετέριες, όλες βρίσκονται σε σκιερό μέρος ώστε να μην κάθονται στον ήλιο τα παιδιά, έχει και προς το τέλος στο περίπτερο μια υποτυπώδης παιδική χαρά. Και μπορείτε όσοι θελήσουν να πάρουν κάτι και στο χέρι.

Εάν θέλετε στο γυρισμό, μπορείτε να πάτε στην ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής, όπου είναι απο την παλιά Εθνική Οδό, προς Αθήνα, λίγο μετά την διασταύρωση για Μαρκόπουλο. Εκεί θα βρείτε τον π Εφραίμ Παναούση και μπορείτε να προσκυνήσετε και στην εκκλησία.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
User avatar
Thrax
 
Posts: 349
Joined: Tue Nov 15, 2011 11:00 am
Location: Αττικη

Re: για τηνεκδρομη του κατηχητικου

Unread postby Ευα » Wed May 15, 2013 9:20 am

Χ'ιλια ευχαριστώ αδελφέ Thrax !Πολύ κατατοπιστικές οι οδηγείες σου! Θα τις χειριστώ ανάλογα με τον χρόνο μας.Νάσαι καλά!!!
User avatar
Ευα
 
Posts: 78
Joined: Sat Mar 30, 2013 12:08 am


Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests