Της λείπει το ένα χέρι ... και όμως κέρδισε στα καλλιστεία!

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Της λείπει το ένα χέρι ... και όμως κέρδισε στα καλλιστεία!

Unread postby Εφραίμ » Tue Jun 11, 2013 4:15 pm

Image

Γεννήθηκε χωρίς αριστερό βραχίονα και καταφέρε όχι μόνο να στεφθεί Miss Αϊόβα αλλά τραβάει πρόσω ολοταχώς για Miss America.

H 23χρόνη Νικόλ Κέλι κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς και συγκίνησε όλους τους Αμερικάνους.

«Μεγαλώνοντας έμαθα να αντιμετωπίζω το πως με κοιτούσε ο κόσμος με το να αναπτύξω μια εξωστρεφή προσωπικότητα που ποτέ δεν δεχόταν το όχι σαν απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι δοκίμασα τα πάντα (μπέιζμπολ, χορό, καταδύσεις) μέχρι να βρω το πάθος μου, δηλαδή το θέατρο». Αυτό δηλώνει η 23χρονη εστεμμένη, πτυχιούχος θεατρολογίας από το πανεπιστήμιο του Nebraska-Lincoln, η ιστορία της οποίας κάνει τον γύρο του κόσμου.

Προσθέτοντας πως «Αν μου έλεγε κάποιος, ένα χρόνο πριν, ότι θα γινόμουν βασίλισσα της ομορφιάς, θα γελούσα. Αλλά το αποφάσισα με στόχο να συνεχίσω να δείχνω στον κόσμο τα όρια της ανθρώπινης θέλησης»

Όσον αφορά το πως αντιμετωπίζει την κλασική ερώτηση που της κάνουν, το πως έχασε το χέρι της, γράφει σχετικά στο προσωπικό της σάιτ «Όταν με ρωτάνε, τους απαντάω 'εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε;'. Η αγαπημένη μου εξήγηση μέχρι τώρα είναι ότι μου το δάγκωσε καρχαρίας. Κάτι απόλυτο λογικό για κάποια που μεγάλωσε στην Άϊοβα (μια πολιτεία στο κέντρο της Αμερικής, μακριά από θάλασσα)».

Μια απάντηση που δείχνει ότι εκτός από ομορφιά η 23χρόνη διαθέτει και χιούμορ!Πηγή: http://www.briefingnews.gr/zoh-kai-styl ... eipei-to-e
Ιησούς Χριστός: "Να είστε σε εγρήγορση και να προσεύχεστε, για να μη σας νικήσει ο πειρασμός. Το πνεύμα είναι πρόθυμο, η σάρκα όμως αδύναμη." (Ματθαίος 26, 41)
User avatar
Εφραίμ
 
Posts: 1344
Joined: Fri Dec 23, 2011 12:53 am

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest