Πήρε πτυχίο Νομικής στα 72 της, ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Πήρε πτυχίο Νομικής στα 72 της, ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό

Unread postby Εφραίμ » Sat Jul 13, 2013 11:43 am

Πήρε πτυχίο Νομικής στα 72 της και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό


Image

Το όνειρο της ζωής της έκανε πραγματικότητα σε ηλικία 72 ετών η κύπρια Χριστοθέα Πελεκάνου, που πήρε πτυχίο Νομικής και τώρα ετοιμάζεται να κάνει και μεταπτυχιακό.

Η κ. Πελεκάνου είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Νομική στην Αγγλία, πριν από πενήντα χρόνια, αλλά διέκοψε γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Έκρινε ότι έπρεπε να στηρίξει τον άνδρα της που, με τη βοήθειά της, έγινε διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων και υπηρέτησε και ως γενικός διευθυντής του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η κ. Πελεκάνου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πριν από τέσσερα χρόνια, και αποφοίτησε αυτές τις μέρες ως υποδειγματική φοιτήτρια.

Εκτός από το μεταπτυχιακό θέλει να ενταχθεί στη «Νομική Κλινική» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που προσφέρει δωρεάν νομικές συμβουλές σε άτομα ή οργανώσεις, που στερούνται των αναγκαίων οικονομικών πόρων.Πηγή: http://www.briefingnews.gr/cyprus/item/ ... ptuchio-no
Ιησούς Χριστός: "Να είστε σε εγρήγορση και να προσεύχεστε, για να μη σας νικήσει ο πειρασμός. Το πνεύμα είναι πρόθυμο, η σάρκα όμως αδύναμη." (Ματθαίος 26, 41)
User avatar
Εφραίμ
 
Posts: 1344
Joined: Fri Dec 23, 2011 12:53 am

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest