Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΌΧΙ;

Poll ended at Mon Oct 08, 2012 9:26 am

ΟΧΙ
19
41%
ΝΑΙ
23
50%
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
4
9%
 
Total votes : 46

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby yiannis » Wed Sep 12, 2012 3:57 pm

Δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας ανάμεσα μας, που να του αρέσει αυτή η κατάσταση. Το ερώτημα είναι αν ο ναζισμός είναι η λύση. Ούτε οι Γερμανοί όταν ψήφιζαν τον χίτλερ τον ψήφιζαν για να διαλύσει την Ευρώπη και την Γερμανία, όμως το έκανε. Τελικά τα μεγαλύτερα θύματα ήταν οι ίδιοι οι Γερμανοί. Ο ναζισμός ξεκινάει για το "καλό" μας, πατάει και εκμεταλλεύεται το πρόβλημα μας και τελικά στρέφεται εναντίων μας.
yiannis
 

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby akerm » Wed Sep 12, 2012 5:19 pm

marjory wrote:Ζητώ συγγνώμη αν σκανδάλισα κάποιους με τις απόψεις μου.

Την ώρα που η πατρίδα μου περνάει τέτοια κρίση, που οι πολίτες της είναι άνεργοι και πεινάνε οι ίδιοι και τα παιδιά τους, δεν μπορώ να βλέπω να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και υπό την απάθεια της Πολιτείας η αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Δεν γνωρίζουν άραγε ότι η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγελίας; Ποιοι τους φέρνουν; Πού βρίσκουν τα 10.000 ευρώ που δίνουν στους δουλέμπορους για να τους περάσουν στην Ελλάδα;

Δεν αντέχω να περπατάω στους δρόμους της πόλης και να συναντώ αφγανούς, πακιστανούς, μπαγκλαντεσιανούς κλπ., οι οποίοι με κοιτάνε περίεργα, διότι στα μάτια τους είμαι ευνοημένη αφού ζω στην χώρα μου, κυκλοφορώ χωρίς μπούρκα, ζω και κινούμαι ελεύθερα, μπορώ και ψωνίζω κάποια πράγματα. Ξέρω πολύ καλά ότι γι' αυτούς είμαι η "άπιστη", με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το σύστημα, δηλαδή η πολιτική [και οι πολιτικοί] με χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια για να αυτοτρέφονται και να μετατραπούν στο σημερινό εξάμβλωμα. Ε, λοιπόν σήμερα θέλω ΕΓΩ να χρησιμοποιήσω το σύστημα ενάντια στις πρακτικές του.

Δεν είμαι χρυσαυγίτισσα, ούτε ψήφισα ΧΑ στις εκλογές [παρότι ΟΛΟΙ οι ιερείς με τους οποίους το συζήτησα, με παρότρυναν προς τούτο]. Όμως οι επιδιώξεις μου να απομακρυνθούν με κάθε τρόπο οι λαθρομετανάστες, συντάσσονται με τις απόψεις της ΧΑ. Σε πολλά πράγματα δεν συμφωνώ μαζί της. Όμως χαίρομαι που έρχονται σε βοήθεια και προστασία των ηλικιωμένων και των ασθενεστέρων. Κι αναρωτιέμαι εύλογα: γιατί κανένα άλλο κόμμα, καμιά άλλη πολιτική παράταξη, καμιά άλλη υπηρεσία δεν το έκανε ποτέ αυτό;;; Γιατί ενώ τόσα χρόνια χτυπούσαν τα καμπανάκια του κινδύνου, δεν υπήρχαν ώτα ευήκοα από την πολιτεία; Αλλά ακόμα και σήμερα, που οι λάθρο έχουν αγγίξει τα 3.000.000 ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;

Θα πει κανείς, ότι με τις ενέργειες της ΧΑ το πιο πιθανό είναι να τους ξεσηκώσουμε εναντίον μας. Ναι, είναι μια πιθανότητα αυτό. Αλλά αν αντιμετωπιστούν από σύσσωμη την πολιτική σκηνή όπως τους αρμόζει, ως παράνομοι δηλαδή, και δεν υπάρχουν φωνές που μιλάνε για "πακιστανούληδες και αφγανούληδες που με βάση το σύνταγμα (;;;) έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους γηγενείς" [παρακάμπτοντας κατά τρόπο εκκωφαντικό το γεγονός ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ], τότε δεν θα βγαίνουν ανενόχλητοι από ΜΑΤ και αστυνομία να διαδηλώνουν ότι θα κηρύξουν ΤΣΙΧΑΝΤ εναντίον μας, αλλά θα υποχρεωθούν να κουρνιάσουν στα αυγά τους και σιγά σιγά να τα μαζεύουν και να φεύγουν, αφού γι' αυτούς η Ελλάδα θα είναι μια αφιλόξενη χώρα. Ναι, αυτό θέλω: να γίνει η Ελλάδα γι' αυτούς μια αφιλόξενη χώρα [όπως είναι για εμάς η χώρα τους] και να μην αποτελεί το σημείο προορισμού τους. Κι αυτό έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον εδώ και μια δεκαετία.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι πατριώτες χρυσαυγίτες που σήμερα στέργουν σε βοήθεια των πολιτών, αύριο θα στραφούν εναντίον τους. Προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αντίθετα μου αρέσει να αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή θα έχω κάποιον που θα με προστατέψει [γιατί αν περίμενα από την ..."συντεταγμένη" πολιτεία...].

Δεν περιμένω θαύματα. Δεν πιστεύω ότι μια παράταξη, ή ένα κόμμα θα φέρουν την άνοιξη στην Ελλάδα. Απλά θεωρώ ότι στην παρούσα φάση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και θέλω να χρησιμοποιήσω το σύστημα, που μια ζωή με χρησιμοποιούσε αυτό. Έχουμε μπροστά μας μεγάλη ανηφόρα, πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε σαν λαός και σαν κράτος και θα ήθελα να έχουμε ένα πρόβλημα λιγότερο. Και το γεγονός ότι δεν θέλω τους λαθρομετανάστες στη χώρα μου, δεν μου δημιουργεί καμία απολύτως χριστιανική τύψη. Αντίθετα, η παραμονή τους εδώ, κατά το διάστημα των γεγονότων, σίγουρα θα θέσει πολλούς από εμάς σε διλήμματα χριστιανικά.

Θέλω απλά να φύγουν, έστω κι από φόβο.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη αν σας σκανδάλισα.


+100000000000000000!!!...
akerm
 

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby Pamavol » Wed Sep 12, 2012 6:18 pm

Marjory, καταλαβαίνω τί λές και με όλο το θάρρος που σου έχω, επέτρεψέ μου μία παραβολή που μου είπε κάποιος γιατρός για την ΧΑ.

Άν υποθέσουμε πως η Ελλάδα μας είναι μία γυναίκα που είχε πρίν πολλές πολλές δεκαετίες ένα δουλεμένο ασκητικό σώμα, και αναγάγουμε το κοινωνικό επίπεδο ζωής μας προ εξαετίας, σε σώμα και επιδόσεις υπέρ αθλήτριας, τότε θα πρέπει να παραδεχθούμε πως το σώμα και οι επιδόσεις επιτεύχθηκαν χάρη στην χρήση κάθε είδους νόμιμου και παράνομου ντοπαρίσματος. Άς υποθέσουμε πως το ντοπάρισμα αποτελούν ένα μείγμα μεταναστών και επιδοτήσεων. Ταυτόχρονα για τροφή είχαμε την ελεύθερη τηλεόραση και τύπο. Οι επιπτώσεις ήταν και είναι γνωστές στους προπονητές μας. Είναι μία νόσος που στις μέρες μας τη λέμε "αυτοάνοση".
Μόλις το διέγνωσαν την δεκαετία 90 με τις πρώτες απεργίες των αγροτών, ξεκίνησαν τα ανοσοκατασταλτικά και τις κορτιζόνες (μεγαλύτερα δάνεια σε κυτταρικό επίπεδο και τοξικά ομόλογα). Χρόνια αργότερα το 2004, άρρωστοι και κάτω από αγωγή, τα κύτταρα της καμάρωναν για την κορμοστασιά της Ελλάδας!

Μέχρι που μία ωραία μέρα ανακοίνωσαν στην γειτονιά πως η Ελλάδα είναι σοβαρά άρρωστη και χρειάζεται διαφορετικά φάρμακα!

Λίγα χρόνια αργότερα οι προπονητές μας έκοψαν με τα μνημόνια μέρος από την ντόπα και τα ανοσοκατασταλτικά από την αγωγή. Δηλαδή τις επιδοτήσεις και τα δάνεια πάσης φύσεως, αντικαθιστώντας τα με μία εξαντλητική δίαιτα και μεγαλύτερη προπόνηση. Συνέχισαν όμως να χορηγούν μετανάστες και τοξικά ομόλογα και εγγυήσεις!

Η Ελλάδα παρουσιάζει σύνδρομο στέρησης την στιγμή που το αυτοάνοσο ελεύθερο πιά κάνει την δουλειά του: τα λευκά της αιμοσφαίρια αρχίζουν να χτυπούν το ίδιο το σώμα της. Τό ένα όργανο πίσω από το άλλο αρχίζουν να υπολειτουργούν και στρέφονται ενάντια στο άλλο διεκδικώντας πόρους από τον οργανισμό.

Οι επιπλέον μυς που δημιουργήθηκαν από μετανάστες, αρχίζουν να είναι άχρηστοι και μεταμορφώνονται σε περιττό βάρος που απομυζεί πόρους ενώ ταυτόχρονα οι καινούριοι μετανάστες γίνονται λίπος!

Το περιττό βάρος εμποδίζει την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και τότε κάποια κύτταρα (ΧΑ) έχουν την ιδέα να το ξεφορτωθούμε κάνοντας μία χειρουργική επέμβαση.

Δέν γίνεται όμως χειρουργείο όταν έχεις αυτοάνοσο! Θα πεθάνεις στο χειρουργικό κρεβάτι! Αυτό ακριβώς θέλουν οι προπονητές μας, να μείνουμε μόνιμα στην εντατική!

Άν δέν αφήσουμε στην άκρη τις επιδώσεις και την "σωματάρα", για να γυρίσουμε στον Θεό για να μπορέσει να κάνει το θαύμα Του, δέν έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε. Και άν το κάνει, και απεξαρτηθούμε από τους προπονητές μας, σταθούμε στα πόδια μας σαν τον παλιό καλό καιρό, τότε το λίπος οι μετανάστες θα πρέπει να διαλέξουν άν θα φύγουν μόνοι τους, ή θα γίνει χειρουργείο. (Τότε δέν το φοβάμαι. ) θα έχουμε απώλειες αλλά δέν θα κινδυνέψει η Ελλάδα όπως το θέλουν αυτοί.
Πετυχημένο?
Last edited by Pamavol on Thu Sep 13, 2012 10:10 pm, edited 1 time in total.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 519
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby marjory » Wed Sep 12, 2012 6:42 pm

Πετυχημένο και ευφυές.

Pamavol wrote:Οι μυς που δημιουργήθηκαν από μετανάστες, αρχίζουν να είναι άχρηστοι και μεταμορφώνονται σε περιττό βάρος που απομυζεί πόρους ενώ ταυτόχρονα οι καινούριοι μετανάστες γίνονται λίπος!

Το περιττό βάρος εμποδίζει την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και τότε κάποια κύτταρα ΧΑ έχουν την ιδέα να το ξεφορτωθούμε κάνοντας μία χειρουργική επέμβαση.Εδώ έχω τις ενστάσεις μου: Μας τους επέβαλλαν ως δήθεν πιο συμφέροντες αφού άφηναν την μαύρη εργασία να εξαπλώνεται σαν γάγγραινα. Ο Έλληνας κόστιζε πολύ ΙΚΑ. Ο Πακιστανός όμως ήταν τζάμπα. Μας έχουν πείσει ότι οι μετανάστες είναι αναγκαίοι και ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλεύουν. Κι εμείς σαν χάπατα το κατάπιαμε και το αναπαραγάγαμε διαρκώς. Και πίσω από αυτή την δικαιολογία συνεχίζαμε να χρησιμοποιούμε τους λάθρο.

Όμως το μυικό σύστημα της γυναίκας [Ελλάδας] δεν αποτελείται από μετανάστες. Αντίθετα, οι μετανάστες αποτελούν φολίδες στο σώμα της που πνίγουν το δέρμα και τον οργανισμό της. Και πρέπει να προβεί σε αποφολίδωση άμεσα. Και η γυναίκα θα συνεχίσει να ζει και να αναπνέει [και μάλιστα καλύτερα].

[τι με βάζεις να χρησιμοποιώ ιατρικούς όρους;;; δεν τα πάω καλά :lol: :lol: :lol: ας μείνουμε επί του πρακτέου]
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Site Admin
 
Posts: 3441
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby nick_the_greek » Wed Sep 12, 2012 6:54 pm

Δεν βλέπω να γλυτώνουμε τον πλαστικό χειρουργό. Θα χρειασθούν και πρόσθετες διορθωτικές παρεμβάσεις για να βγει η γυναίκα από το χειρουργείο κούκλα. :D

Ο Θεός βοηθός.
nick_the_greek
 

Re: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛ

Unread postby Pamavol » Wed Sep 12, 2012 10:01 pm

marjory wrote:Πετυχημένο και ευφυές.

Pamavol wrote:Οι επιπλέον μυς που δημιουργήθηκαν από μετανάστες, αρχίζουν να είναι άχρηστοι και μεταμορφώνονται σε περιττό βάρος που απομυζεί πόρους ενώ ταυτόχρονα οι καινούριοι μετανάστες γίνονται λίπος!

Το περιττό βάρος εμποδίζει την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και τότε κάποια κύτταρα ΧΑ έχουν την ιδέα να το ξεφορτωθούμε κάνοντας μία χειρουργική επέμβαση.Εδώ έχω τις ενστάσεις μου: Μας τους επέβαλλαν ως δήθεν πιο συμφέροντες αφού άφηναν την μαύρη εργασία να εξαπλώνεται σαν γάγγραινα. Ο Έλληνας κόστιζε πολύ ΙΚΑ. Ο Πακιστανός όμως ήταν τζάμπα. Μας έχουν πείσει ότι οι μετανάστες είναι αναγκαίοι και ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλεύουν. Κι εμείς σαν χάπατα το κατάπιαμε και το αναπαραγάγαμε διαρκώς. Και πίσω από αυτή την δικαιολογία συνεχίζαμε να χρησιμοποιούμε τους λάθρο.

Όμως το μυικό σύστημα της γυναίκας [Ελλάδας] δεν αποτελείται από μετανάστες. Αντίθετα, οι μετανάστες αποτελούν φολίδες στο σώμα της που πνίγουν το δέρμα και τον οργανισμό της. Και πρέπει να προβεί σε αποφολίδωση άμεσα. Και η γυναίκα θα συνεχίσει να ζει και να αναπνέει [και μάλιστα καλύτερα].

[τι με βάζεις να χρησιμοποιώ ιατρικούς όρους;;; δεν τα πάω καλά :lol: :lol: :lol: ας μείνουμε επί του πρακτέου]


Δέν μπόρεσα να το μεταφέρω σωστά, επιπλέον μύες που εννοούσε ο άνθρωπος. Όσο αυτό με τις φολίδες, είναι πιό δυνατή περιγραφή από το λίπος, μπορείς να το κρατήσεις. ;)
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 519
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Previous

Return to Ψηφοφορίες

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest