Αποκάλυψη Κεφάλαιο 20

Εδώ σχολιάζουμε τα χωρία της Αποκάλυψης ανά κεφάλαιο.

Moderator: inanm7

Re: Αποκάλυψη Κεφάλαιο 20

Unread postby giannis73 » Tue May 21, 2013 6:06 am

giannis73

Unread postby giannis73 » Tue May 21, 2013 6:27 am

giannis73

Unread postby george1 » Fri May 31, 2013 1:52 am

Ο πατηρ. Αθανασιος Μυτηληναιος ηταν με βεβαιοτητα απο τους μεγαλους ιεροκηρυκας του εικοστου αιωνος. Αλλα οσο μεγαλος και αν ηταν δεν ηταν αλαθητος.Προσωπικα ο τροπος που αντιμετωπιζει το χωριο κ 4 δε με ανεπαυσε καθολου, οχι γιατι δε συμφωνει με τη γνωμη μου,αλλα για τρεις αλλους λογους.
1)Γιατι δε φερνει απολυτως κανενα θεολογικο επιχειρημα για να αποδειξει αυτο που λεει, δηλαδη οτι οποιαδηποτε αλλη αποψη ειναι λαθος.
2)Διοτι υποστηριζει κατι το οποιο ειναι απολυτα λαθος. Λεει οτι η αποψη της εκκλησιας ειναι αυτη...Ομως η εκκλησια συνοδικα δεν εχει παρει καποια αποφαση επι του θεματος αντιθετα το οικουμενικο πατριαρχειο εχει δωσει ευλογια και εγκριση, στην ακριβως αντιθετη αποψη.
3Υπαρχει η απολυτοτητα, και η διαταγη με την οποια εκφραζει την αποψη του για ενα τοσο δυσκολο χωριο το οποιο το σεβαστηκαν μεγαλα αναστηματα της πιστεως μας,( και αυτος οπωσδηποτε ο τροπος ειναι πολυ ανησηχυτικος και βαζει ερωτηματικα)
george1

Unread postby methiousan » Fri May 31, 2013 6:56 pm

Γερ.Παισιος--''μερικοι τα εξηγουν με το μυαλο τους''
Δικη μου εκτιμηση,οτι το παραπανω ερμηνευεται ως εξης.Η Αποκαλυψη ερμηνευεται δια μεσω ολων των αλλων προφητειων.
Γερ.Παισιος--''Αυτα που λεω εγω τα γραφουν τα βιβλια της εκκλησιας,αλλα ποιος τα διαβαζει;;
Παλι δικη μου εκτιμηση :mrgreen: για τα βιβλια της εκκλησιας--Λεων ο Σοφος,Αγιος Ταρασιος,Αγιος Μεθοδιος κά
methiousan

Previous

Return to ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ