«Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: «Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθο

Unread postby chemist » Sun Jun 18, 2017 11:16 am

Michalis wrote:
chemist wrote:Λουξεμβουργο μόνο μετρητα.
Φορολογικη δήλωση κάνεις μόνο με 100000+ εισοδημα.
Και εδω μας εχουν ρημαξει στους φορους, μας φέρανε και τις καρτες για να μην και καλά φοροδιαφευγουμε...

Και υπάρχουν πολλοί που τα πιστευουν ακόμη.

Το Λουξεμβούργο είναι το πλυντήριο μαυρου χρήματος όλης της Ευρώπης. Το φυσάνε το μετρητό φαίνεται...

Εγω ξερω πολλους με ασπρο χρημα που το εχουν παρκαρει εκει.
Υποτιθεται οτι ειναι σκληρος πυρηνας Εοκ.

Εκει που καταλήγω είναι οτι οποιος φοροδιαφευγει επιτελει εθνικο καθηκον , κυριως διοτι επιταχυνει την καταρρευση του βρωμικου και τριασαθλιου κρατους.
Με την καταρρευση του κρατους υπαρχει μια ελπίδα να ξημερωσει κάτι καλύτερο, όπως είναι τώρα αποκλείεται
chemist

Unread postby pan tou » Wed Jun 28, 2017 8:03 pm

filtor wrote:Παρακολουθώ τις πληρωμές που μου γίνονται και παρατηρώ μία μείωση των πληρωμών σε μετρητά κάτω από το 50%... :roll:
Ίσως και να φθάνουν και το 1/3 των πληρωμών - δεν κάθησα να το βγάλω στατιστικά.

Εάν δεν γίνει κάτι φέτος σχετικά με το θέμα ως το 2018 βλέπω το θέμα να σοβαρεύει ιδιαίτερα...
Και προσέξτε:
από όσο μου έχουν πει ακόμη το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει δημιουργήσει ακόμη την ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε να μπορείς να παρακολουθείς εάν έχεις φτάσει το ποσοστό που χρειάζεται να κάνεις ηλεκτρονικά για να μην πληρώσεις εξτρά φόρο...
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να επιδιώκει όσο μπορεί να πληρώνει ηλεκτρονικά για να είναι σίγουρος ότι θα το καλύψει...

εχουν κανει οι τραπεζες μεσω e banking ενα πεδιο στο οποιο μπορεις να βλεπεις και να εκτυπωσεις βεβαιωση για το ποσο το οποιο εχεις καλυψει μεσω της καρτας σου για την καλυψη του αφορολογητου
pan tou

Unread postby 40palikj » Tue Jul 04, 2017 5:34 pm

μετρητα οπουδηποτε και παντα. καρτα μονο για καμια αγορα τυπου ψυγειου ή τηλεοραση μεγαλης αξιας
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby Johny-B » Tue Jul 04, 2017 5:43 pm

40palikj wrote:μετρητα οπουδηποτε και παντα. καρτα μονο για καμια αγορα τυπου ψυγειου ή τηλεοραση μεγαλης αξιας

Ευρώ να'ναι κι όπως να'ναι!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby Johny-B » Tue Jul 04, 2017 6:21 pm

filtor wrote:Από τον ξάδερφο της γυναίκα μου που φημίζεται για το χιούμορ του:
- Έχετε pos;
- Αμ πώς!

Βρε τον Χατζηχρήστο!
Ήταν πολύ μπροστά όταν το έλεγε τότε!!! :lol:
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby marjory » Tue Jul 04, 2017 7:00 pm

Τελικά εμείς μάλλον την γλυτώσαμε. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σήμερα έκρινε ότι οι παροχές των δικηγόρων, δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της ΚΥΑ που υποχρεώνει την χρήση POS, αφού οι λήπτες των υπηρεσιών των δικηγόρων δεν είναι «καταναλωτές» που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4446/2016.

Yessssssssss........... (αλλά περιμένω να δω τι θα πει ο Πολλάκης και γι' αυτή την απόφαση ;-) )
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 40palikj » Wed Jul 05, 2017 12:45 am

filtor wrote:
allimonos wrote:Ρε Φιλιππα κλαίω,που το θυμηθηκες?? :lol: :lol: :lol:

Ομολογώ ότι θεωρώ τους δικηγόρους - αν κι έχω πολλούς φίλους - ότι χειρότερο έχει βγάλει η φύση... :D

εγω παλι μια χαρα παλικαρια τους θεωρω και εξυπνα πουλακια ειναι και αμεσως καταλαβαινουν τι τους λες....τα καλυτερα παιδια ειναι αρκει να μην πεσεις σε κορακι....φυσικα αμα πεσεις σε κορακι και υδραυλικος να ειναι θα σε δαγκωσει
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby marjory » Wed Jul 05, 2017 1:01 am

filtor wrote:
allimonos wrote:Ρε Φιλιππα κλαίω,που το θυμηθηκες?? :lol: :lol: :lol:

Ομολογώ ότι θεωρώ τους δικηγόρους - αν κι έχω πολλούς φίλους - ότι χειρότερο έχει βγάλει η φύση... :D

Νά 'σαι καλά βρε Φίλιππε... κι εγώ σ' αγαπώ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Για μένα, ότι χειρότερο έχει βγάλει η φύση είναι η υποκρισία (δεν την αντέχει ούτε ο φιλεύσπλαχνος Θεός).
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Wed Jul 05, 2017 10:24 pm

Άστο Σάκη... δεν σώνεται... κάηκε εντελώς ...

Δεν είναι το επάγγελμα που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, αλλά οι πράξεις, τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby bersekero » Thu Jul 06, 2017 9:20 am

Υπαρχουν επαγγελματα που αναλογα με το ατομο που τα ασκει, την προσωπικη του κατασταση, τις εργασιακες συνθηκες, το πλαισιο και κυκλο που κινουνται κλπ ειναι ιδιαιτερα επιρρεπη στην λαμογιά. Και ειναι πολλα αυτα τα επαγγελματα. Βασικα λαμογιο και παλιανθρωπος μπορεις να εισαι σε οποιοδηποτε επαγγελμα, ακομα και καντηλαναυτης. Δεν θα αναφερω παραδειγματα επειδη πιθανοτατα καποιο/α μελη θα ασκουν τα επαγγελματα που εχω κατα νου και θα τους αδικησω και ειναι κριμα. Παρεμπιπτοντως εχω γνωρισει δικηγορους που ειναι πολυ καλα και σοβαρα ατομα.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ