ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby thanos69b » Tue Mar 20, 2012 12:46 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:WIKILEAKS: Η Τουρκία προσπαθεί επί χρόνια να εντοπίσει τις συχνότητες λειτουργίας των Ελληνικών S-300

Τι να βρουν από κάτι που ποτέ δεν παραλήφθηκε και δεν λειτούργησε;;;;;;;; :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby Romanos » Tue Mar 20, 2012 12:57 pm

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...

Κίνδυνος σύρραξης Spetznatz και δυτικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία
Oι "σκληροί" VMF (βίντεο)

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

Unread postby eternity » Tue Mar 20, 2012 1:32 pm

filtor wrote:
thanos69b wrote:
Mannlicher-Schönauer wrote:WIKILEAKS: Η Τουρκία προσπαθεί επί χρόνια να εντοπίσει τις συχνότητες λειτουργίας των Ελληνικών S-300

Τι να βρουν από κάτι που ποτέ δεν παραλήφθηκε και δεν λειτούργησε;;;;;;;; :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Η λειτουργία των S-300 ή όχι είναι σαν να ρωτάς έναν άπιστο εάν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο...
Η πιο ειλικρινής απάντηση νομίζω πως είναι «δεν ξέρω αν υπάρχει»...

Δεν ειναισ την ελλαδα αλλα ειναι σε ελληνικο εδαφος αυτο.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby student » Tue Mar 20, 2012 2:26 pm

thanos69b wrote:Ταπεινή μου άποψη Φίλιππα είναι οτι ο Πούτην έχει πλήρη γνώση ότι σε λίγους μήνες θα κάνει παγκόσμιο πόλεμο.
Γνώμη μου είναι ότι απλός ανακατεύει την τράπουλα ώστε να έχει αυτός την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Πάντως πιστεύω αυτή η κίνηση από μιά θα επιμηκύνει την κατάσταση από την άλλη θα σοβαρέψει τα πράγματα.
Ίσως να μην γίνει και κάτι πολύ θεαματικότερο στην Συρία.
Ίσως το σχέδιο Β είναι να βάλουν την Ρωσία στον πόλεμο μέσο της Ελληνοτουρκικής διαμάχης.
Ο Κύριος ξέρει και κανονίζει τα πάντα........
η δουλεία η δικιά μας είναι μετάνοια προσευχή και πάλι μετάνοια, για μάς και για τους άλλους που δεν μετανοήσαν ακόμα.....

Ταπεινή μου άποψη επίσης κατά μέτωπο σύγκρουση της Ρωσίας με την Αμερική σε πλήρη δράση όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να γίνει. Οσο και αν ακούγονται Λιακοπούλιες θεωρίες περί υπερόπλων κλπ θεωρώ ότι ο Πούτιν δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στο Δυτικό μπλοκ και κάθε τέτοια σύγκρουση θα επιφέρει τελικά ολική καταστροφή στον πλανήτη. Ο Πούτιν δεν είναι βλάκας. Δεν έχει νόημα να αυτοκαταστραφεί μαζί με τον Αμερικανό. Κάτι άλλο πρέπει να κάνει για να επικρατήσει, κάτι που είναι και ο τελικός του στόχος.

Κατά τη γνώμη μου η λύση έγκειται σε αιφνιδιαστική και ολοκληρωτική επίθεση της Ρωσίας στην Αμερική με εκτεταμμένη χρήση πυρηνικών και εισβολή από βορρά, όπως περιγράφει ο προφήτης Ιερεμίας στα κεφ 50,51 που αναφέρονται, κατά τη γνώμη μου πάντα, στην αιφνιδιαστική και ολοκληρωτική καταστροφή της σφύρας της γής (Αμερική).
Με λίγα λόγια, κάποια χρονική στιγμή ΠΡΙΝ την ευθεία εμπλοκή Ρωσίας εναντίον Αμερικής (δεν αναιρεί τη εξέλιξη ούτε Ρωσσοτουρκικού ούτε αραβοισραηλινού πολέμου - μιλάω για ευθεία σύγκρουση), θα γίνει το χτύπημα που θα συγκλονίσει τους πάντες και θα καταστήσει την Αμερική ακατοίκητη για πάντα. Τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να συγκρουστούν όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες της παγκόσμιας κυριαρχίας, με τον Ρώσσο σε πρώτο πλάνο και τον Κινέζο να περιμένει από πίσω να καταστραφούν οι άλλοι μεταξύ τους.
Οταν τελικά ο Ρώσσος (πλέον στο δικό μου μυαλό ο Πούτιν έχει γίνει πρώτος υποψήφιος να είναι ο Γωγ) στραφεί (στη β φάση, μετά τα ελληνοτουρκικά και τον αραβοισραηλινό πόλεμο) εναντίον του Ισραήλ και καταστραφεί και αυτός ολοκληρωτικά όπως αναφέρει ο Ιεζεκιήλ, θα έρθει η ώρα να ξεκινήσει ο κόκκινος δράκος από την ανατολή για να καθυποτάξει τον κόσμο.

Αυτά τα ολίγα σαν απλές σκέψεις
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby rafale » Tue Mar 20, 2012 4:06 pm

Διαψεύδουν οι Ρώσοι τα περί πεζοναυτών στη Συρία…

Δεν ήταν Ρώσοι πεζοναύτες οι ρωσικής καταγωγής πολίτες που αποβιβάστηκαν στη Συρία διευκρινίζουν από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για το ρωσικό πετρελαιοφόρο «Iman» που μετέφερε φαγητό και καύσιμα για τον ρωσικό Βόρειο Στόλο και τον αντίστοιχο για τη Μαύρη Θάλασσα.
http://www.defence-point.gr/news/?p=41226
rafale

Unread postby rafale » Tue Mar 20, 2012 4:12 pm

«Ξεπαγώνουν» οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Αίγυπτο για ΑΟΖ

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/12 ... to-gia-aoz
rafale

Re: Πολεμικά Σενάρια

Unread postby Εφραίμ » Tue Mar 20, 2012 11:55 pm

Η Ρωσία θα απαντήσει στην αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ

Πηγή ( Ιστοσελίδα του ΡΣ "Η Φωνή της Ρωσίας" ):
http://greek.ruvr.ru/2012_03_20/69061948/

Σε διευρυμένη συνεδρίαση του συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας ο Πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε να προετοιμαστούνε για σοβαρή ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε μέχρι το 2017-18 η χώρα να είναι έτοιμη να δώσει απάντηση στην αμερικανική Ευρωπαϊκή αντιπυραυλική άμυνα.

Η Ρωσία απαιτεί από τις ΗΠΑ νομικές εγγυήσεις της μη στόχευσης του δημιουργούμενου συστήματος ΑΠ άμυνας εναντίον της Μόσχας. Όμως η Ουάσιγκτον αρνείται να τις παράσχει, περιοριζόμενη σε προφορικές διαβεβαιώσεις.

Σχετικά με τα αναφερθέντα ο πρόεδρος ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων από την ρωσική πλευρά. Συγκεκριμένα, τέθηκε σε πολεμική επιφυλακή το ραντάρ στο Καλινινγκράντ, ενισχύθηκε η κάλυψη εγκαταστάσεων των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, ανατέθηκε η επίλυση του προβλήματος ανάπτυξης των μέτρων καταστροφής των πληροφοριών και των συστημάτων ελέγχου των συστημάτων ΑΠ άμυνας. Οι στρατηγικοί βαλλιστικοί πύραυλοι, τους οποίους προμηθεύονται οι Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις και το Πολεμικό Ναυτικό, εξοπλίζονται με πολλά υποσχόμενα συστήματα που μπορούν να ξεπεράσουν την ΑΠ άμυνα και τις νέες υψηλής απόδοσης πολεμικές κεφαλές. Εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να αναπτύσσουν το γενικό σύστημα ΑΠ άμυνας γύρω από την Ρωσία, η Ρωσία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί τα περαιτέρω βήματα στον τομέα του αφοπλισμού και ακόμη και να βγει από την Συνθήκη μείωσης στρατηγικών όπλων.
Εφραίμ

Unread postby thanos69b » Wed Mar 21, 2012 1:50 am

Δείτε τι λέει ο Δρούγος, το φερέφωνο των νεοταξήτων !!!!!!!!!!

ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! :o :o :o :o
http://geopoliticsdailynews.blogspot.co ... _3351.html

Αλλά μαύρο φίδι θα τους φάει και δεν θα καταλάβουν πώς έγινε!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby zenjt » Wed Mar 21, 2012 12:34 pm

Η κρίση της Συρίας πρέπει να επιλυθεί από την κυβέρνηση και το λαό αυτής της χώρας .Από το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Mar 21, 2012 12:34 pm

thanos69b wrote:Δείτε τι λέει ο Δρούγος, το φερέφωνο των νεοταξήτων !!!!!!!!!!

ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! :o :o :o :o
http://geopoliticsdailynews.blogspot.co ... _3351.html

Αλλά μαύρο φίδι θα τους φάει και δεν θα καταλάβουν πώς έγινε!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αγαπητέ Θάνο,από που προκύπτει ότι ο Δρούγος είναι φερέφωνο της νέας τάξης;Από αυτό που διαβάζω βλέπω προτίστως μια ανησυχία για την πορεία που έχει διαγραφεί για την Ελλάδα από τα σημερινά γεωπολιτικά δεδομένα.Μήπως δεν είναι πραγματικότητα αυτό που περιγράφει;Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος για την πορεία που έχουμε πάρει σαν χώρα και σαν έθνος και με τα σημερινά δεδομένα δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το τέλος της πορείας μας.Αυτό με κάνει νεοταξίτη;Στο μόνο που ελπίζω είναι σε Άνωθεν παρέμβαση,γιατί με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και τους ανύπαρκτους ηγέτες δε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι άλλο.Ο Δρούγος δεν έχει κρύψει πως μας θεωρεί κομμάτι της Δύσης,αλλά θέλει να είμαστε στο πλευρό της δύσης σαν σύμμαχος και όχι σαν προτεκτοράτο!Αν δεν έχω καταλάβει κάτι ζητώ συγνώμη και θα χαρώ να μου το εξηγήσεις.
Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ