Mannlicher-Schönauer wrote:nick_the_greek wrote:Πρόσφατα ρωτήθηκε συγγενής μου νεόπλουτος στην Αμερική, μετανάστης, τι πιστεύει για την κατάσταση στην Ελλάδα, και απάντησε κυνικά, να καεί η Ελλάδα. Καλό είναι να μετράμε τα λόγια μας λίγο περισσότερο.
Αυτή είναι η περίφημη αγάπη των ομογενών προς τη μητέρα Πατρίδα;;;
Agiografies wrote:Οποιος μπορει ας ακουσει την ομιλια του μακαριστου ιεροκυρηκα Κυριου Δημητρη Παναγοπουλου για την μεγαλη παρασκευη.
αναφερει μεσα για την εμφανιση του προφητη ΗΛΙΑ και τι προετρεψε διαφορετικα ερχεται καταστροφη και στους Ελληνες,
ποσα χρονια προειδοποιει το πλασμα του ο θεος δια των αγιων του και ποσο μακροθυμει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eternity wrote:nick_the_greek wrote:Πρόσφατα ρωτήθηκε συγγενής μου νεόπλουτος στην Αμερική, μετανάστης, τι πιστεύει για την κατάσταση στην Ελλάδα, και απάντησε κυνικά, να καεί η Ελλάδα. Καλό είναι να μετράμε τα λόγια μας λίγο περισσότερο.
Οχι οχι διαφωνω καθετα. Εχω πολλους ομογενεις που βγαινουν σε ελληνικους ρ.σταθμους ή και μιλανε στο εξωτερικο και λενε ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Γραφουν πυρινα αρθρα για την Ελλαδα
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα παιδια. Ειναι πολλοι ελληνες που τρεχουν για μας στο εξωτερικο και ας μην τους εχουν ριξει τα φωτα της δημοσιοτητας τα κατοχικα ΜΜΕ.
angelidis wrote:Εαν η ΝΤΠ πετυχει?
Ας ειναι καλα η Ελλαδα και ο λαος της!!
Φτου σου βρωμοτοπε!!
Να φαγει 2!!Πυρηνικες Βομβες και τελειωσε!!
Αγανακτησα πλεον!!
Ο Φαρος της Ορθοδοξιας ας ειναι η Ρωσσια!!
Της αξιζει!!
Ζητω το Ξανθον Γενος!!
portomarko wrote:
μακάρι να συντομεύσουν τα πράγματα και να χωρίσει η ήρα απο το στάρι, βαρέθηκα να περιμένω.Όσοι αντέχουν να μείνουν πιστοί στις παραδώσεις και στην πατρίδα να μείνουν και σε όσους δεν αρέσει η Ελλάδα να πάνε όπου θέλουν. Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Αν ξαναγενιόμουν παλι Ελληνας θα ήθελα να βγώ,
... ... ...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests