TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby KANENAS » Wed Oct 24, 2012 8:47 pm

Αντώνης wrote:
Το σχόλιό σου απαξίωσα και όχι εσένα!
Ο Θεός μαζί σου!!

Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ότι όσο περνά ο καιρός και τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα από όσο πολλοί εδώ μέσα περιμένουν όλο και περισσότεροι θα αρχίζουν να ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις σου.
Έχεις αρχίσει και περνάς στο άλλο άκρο και πολύ φοβάμαι ότι πολλοί θα σε ακολουθήσουν όταν νιώσουν τα χοντρά ζόρια νομίζοντας ότι ο θεός τους έχει εγκαταλείψει αλλά αυτό είναι λάθος και στο λέω εγώ που είμαι ο χειρότερος και ασεβέστερος όλων και που για να με δει η εκκλησία πρέπει να έχω κάποια υποχρέωση.

Αφού δεν εγκατέλειψε εμένα δεν θα εγκαταλείψει κανέναν.
KANENAS

Unread postby KANENAS » Wed Oct 24, 2012 8:51 pm

sgoum wrote:Οπως του εγραψα και στο μπαν εδω ειναι ορθοδοξος χωρος αλλα δεν ειναι κατηχητικο. Απο τη στιγμη που δεν ειναι καθολου δεκτικος σε οσα του ειπατε δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις απο την παραμονη του εδω.

Λάθος
Με αυτή την λογική δωστου και μια κλοτσιά να πάει παρακάτω.
:(

Απο sgoum:
Το πως εκφραστηκε για το Θεο ξεπερασε τα ορια μιας συζητησης. Απο εκει και περα το να του δωσουμε βημα με την αδιαλλαξια που τον διακρινει σιγουρα θα οδηγησει σε χειροτερες εκφρασεις το λιγοτερο.
Επισης δεν εχουμε το πνευματικο επιπεδο να τον αλλαξουμε με το λογο μας. Αν καποιος θελει να τον βοηθησει ας προσευχηθει για αυτον.
Ο Αντωνης εχει αναγκη πνευματικου και οχι φορουμ.
Τα μελη κανανε τις προσπαθειες τους δεν επιασαν τοπο.
Απο εκει και περα δε μπορω να επιτρεψω να εκφραζεται με αυτον τον τροπο εδω.
KANENAS

Unread postby Dorotheos » Wed Oct 24, 2012 9:16 pm

KANENAS wrote:
sgoum wrote:Οπως του εγραψα και στο μπαν εδω ειναι ορθοδοξος χωρος αλλα δεν ειναι κατηχητικο. Απο τη στιγμη που δεν ειναι καθολου δεκτικος σε οσα του ειπατε δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις απο την παραμονη του εδω.

Λάθος
Με αυτή την λογική δωστου και μια κλοτσιά να πάει παρακάτω.
:(

Όχι, σωστό. Τα λόγια του Αντώνη ήταν βλασφημία, καρπός εωσφορικού εγωϊσμού τύπου Καζαντζάκη. Δεν αντιμετωπίζεται με καλά λόγια, συνδιάλεξη και κατήχηση. Αυτού του είδους η βλασφημία είναι δηλητήριο που δεν δίνεις γλυκό για φάρμακο. Χρειάζεται...κλύσμα (μπαν) και ορθώς έπραξε ο sgoum.
Καλύτερα μια ανθρώπνη "κλοτσιά" παρά ένα θείο χαστούκι.
Dorotheos

Unread postby supergeorge » Wed Oct 24, 2012 9:17 pm

KANENAS wrote:
Αντώνης wrote:
Το σχόλιό σου απαξίωσα και όχι εσένα!
Ο Θεός μαζί σου!!

Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ότι όσο περνά ο καιρός και τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα από όσο πολλοί εδώ μέσα περιμένουν όλο και περισσότεροι θα αρχίζουν να ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις σου.
Έχεις αρχίσει και περνάς στο άλλο άκρο και πολύ φοβάμαι ότι πολλοί θα σε ακολουθήσουν όταν νιώσουν τα χοντρά ζόρια νομίζοντας ότι ο θεός τους έχει εγκαταλείψει αλλά αυτό είναι λάθος και στο λέω εγώ που είμαι ο χειρότερος και ασεβέστερος όλων και που για να με δει η εκκλησία πρέπει να έχω κάποια υποχρέωση.

Αφού δεν εγκατέλειψε εμένα δεν θα εγκαταλείψει κανέναν.

ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ :)
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΗΧΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΟΜΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.
ΔΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ.
ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
supergeorge

Unread postby KANENAS » Wed Oct 24, 2012 9:28 pm

Dorotheos wrote:
Όχι, σωστό. Τα λόγια του Αντώνη ήταν βλασφημία, καρπός εωσφορικού εγωϊσμού τύπου Καζαντζάκη. Δεν αντιμετωπίζεται με καλά λόγια, συνδιάλεξη και κατήχηση. Αυτού του είδους η βλασφημία είναι δηλητήριο που δεν δίνεις γλυκό για φάρμακο. Χρειάζεται...κλύσμα (μπαν) και ορθώς έπραξε ο sgoum.

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά το έχω ξαναπεί και μακάρι να βγω ψεύτης. Όταν θα στραβώσει το πράγμα πολλοί που περιμένουν την πόλη και τα χρυσά κουτάλια αναίμακτα και ξεκούραστα θα εκφράζονται χειρότερα από τον Αντώνη και αν το φάρμακο είναι κλύσμα…. ετοιμαστείτε γιατί θα μας τσούξει.
KANENAS

Unread postby giannis73 » Wed Oct 24, 2012 10:01 pm

Είναι δυνατόν να μας έχει εγκαταλείψει ο Θεός και να μην μας έχει κάνει με τα κομματάκια ο έξω από εδώ?
Καταρχήν με το που θα μας εγκατέλειπε ο Θεός θα βρίσκανε την ευκαιρία να μπούνε μέσα μας αμέτρητα πονηρά πνεύματα.
giannis73

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Wed Oct 24, 2012 10:01 pm

KANENAS wrote:
Dorotheos wrote:

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά το έχω ξαναπεί και μακάρι να βγω ψεύτης. Όταν θα στραβώσει το πράγμα πολλοί που περιμένουν την πόλη και τα χρυσά κουτάλια αναίμακτα και ξεκούραστα θα εκφράζονται χειρότερα από τον Αντώνη και αν το φάρμακο είναι κλύσμα…. ετοιμαστείτε γιατί θα μας τσούξει.

"ο Θεός με πούλησε" .....ετσι δεν εκφράζετε "ανθρωπος" Χριστιανός Ορθόδοξος που λέγετε "Αντωνής" ....μακάρι να κάνω λάθος

τέτοιες εκφράσεις όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο ξέρουμε ποιός τις χρησημοποιεί

ειναι η εποχή που όλα θα φανερωθούν όσο και καλά και να κρύβοντε ιδικά τα κακά ........έτσι θα μας βοηθήσει ό Θεος μας ....γιααυτό χρειάζετε συμμετοχη στα μυστήρια για να μπορούμε να αποκτήσουμε διάκρηση ......γιατι σκέψου ο Θεός να σε τραβάει απο το χέρι να σε βγάλει απο το βούρκο ....και εσυ να νομίζεις ότι θέλει να σου βγάλει το χέρι απο τον ώμο ...για τιμωρία!!!

είπαμε καλή η εξυπνάδα μας και το κολοπετσομά μας στην ζωή ....και ακόμα ακόμα και η μαγκιά μας λόγο εμπειριών ....αλλά χωρίς συμμετοχή στα μυστήρια της πιστεώς μας θα βλέπουμε τα ασπρα μαυρα και τα μαύρα ασπρα ...
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby SUKHOI » Wed Oct 24, 2012 10:05 pm

.............
Last edited by SUKHOI on Thu Nov 22, 2012 9:09 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby SUKHOI » Wed Oct 24, 2012 10:20 pm

.............
Last edited by SUKHOI on Thu Nov 22, 2012 9:07 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Re: TRASH CAN

Unread postby KSENH » Thu Oct 25, 2012 12:14 am

Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ανθρωπος πληγωθηκε απο καποιον σκληρο πνευματικο. Απο τα γραφόμενά του κάπου του ξέφυγε μια αναφορά σχετικά με αυτό, για όποιον το παρατήρησε. Βλεπετε καμια φορα ο βουρδουλας με τον οποιον σκληροτραχηλοι πνευματικοι αντιμετωπιζουν μερικους ανρθωπους εχει αντιθετα αποτελεσματα.

Τα λογια του, ασεβη μεν, πληγωμενου ανθρωπου δε. Χρειαζεται επιεγοντως αλλαγη πνευματικου. Μην τον αφησετε ετσι!!!!
KSENH

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ