TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Ευα » Thu Sep 12, 2013 9:45 pm

Μαρία wrote:
crusader1453 wrote:
Εσυ επιμενεις να πιστευεις οτι μονο με την προσευχη λυνονται ολα και περιμενεις να κατεβει ο ιδιος ο Θεος να σε σωσει συμφωνα με αυτα που γραφεις.
Δεν ελπιζεις σε κανεναν ανθρωπο που μπορει να τον αξιωσει ο Θεος ωστε να γινει σκευος των μελλουμενων.

Αλλα εχει πολυ πλακα το ολο θεμα.

-Ειμαστε περηφανοι για τον πολιτισμο μας, αλλα ξορκιζουμε καθε τι που κατασκευασαμε και το ριχνουμε στην πυρα γιατι πιστευανε αλλου τοτε.
-Ειμαστε περηφανοι για τους μεγαλους στρατηλατες μας και τις μεγαλες εκστρατειες που καταφερανε, αλλα παλι αχρηστοι ητανε γιατι αν ειχαμε μονο το Θεο δεν θα χρειαζοτανε ουτε ο ΜΕγας Αλεξανδρος, ουτε ο Λεωνιδας, Παλαιολογος, Κολοκοτρωνης, και αμετρητοι αλλοι σπουδαιοτατοι ηγετες.
-Ειμαστε περηφανοι για το Ολυμπιακο πνευμα (οχι τα μυστηρια), αλλα τα ξορκιζουμε κι αυτα γιατι οταν διοργανωθηκαν πιστευανε αλλου.
- Ειμαστε περηφανοι για τοσους αγωνες ανδρειας, οπως το ΕΠΟΣ του 40, αλλα τι να το κανεις. Και μονο με τα κομποσχοινια θα κερδιζαμε. Κακως πηραμε τα τουφεκια.
- Υπηρετουμε στο στρατευμα ως μεγιστη τιμη και για να ειμαστε ετοιμοι, αλλα δεν υπαρχει λογος. Αν δεν θελει ο Θεος δεν θα σωθουμε.

Μπορω να γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το ποιοι ειμαστε οι Ελληνες και ποιο ειναι το πνευμα μας και η σταση μας καθ' ολη την ιστορια μας, στα Θεια και στην πατριδα αλλα τσαμπα κοπος. Καποιοι τυλιγμενοι με τον μανδυα της Χριστιανοπρεπειας εξακολουθειτε να πιστευετε πως πρατετε τα μεγιστα μονο με την προσευχη, αποποιουμενοι των ευθυνων σας ως ανθρωποι πρωτον, ως πατριωτες αλλα και απλα ως πολιτες.

Ο ιδιος Ο Θεος ελπιζει στο δημιουργημα του και το βοηθα να επιλεγει ορθα οταν ζητειται η βοηθεια Του. Αυτος ειναι ο σκοπος της προσευχης. Να υμνουμε Το Θεο και να ζηταμε να μας βοηθαει ωστε να γινομαστε καλυτεροι με τα λογια και κυριως με τις πραξεις μας.

Αντε σχολιαστε τωρα οι γνωστοι απο κατω και πειτε ποσο ασχετος και ποσο μακρια απο το Θεο ειμαι. Κρινετε με μιας και εσεις ειστε οι ΠΡΩΤΟΙ, οι αμαραντοι και οι Αναμαρτητοι, που τα ξερετε ολα και η κριση σας ειναι αλαθητη. Ακυρωστε τους παντες και τα παντα αφου ολοι ειναι αμαρτωλοι και αχρηστοι για να παρουν τα ηνια της χωρας και ενος Εθνους και να το δοξασουν. Εγω θα συνεχισω να εχω ελπιδα στον ανθρωπο. Πιστευω οτι τελικα θα βρεθει ενας Χριστιανος να κανει αυτα που πρεπει να γινουν.
ΕΝΑ πραγμα ειναι το μονο σιγουρο. ΟΣΟΙ θεωρουν οτι Ο ΘΕΟΣ θα τους βοηθησει χωρις να κουνησουν τα χερακια τους ειναι γελασμενοι απο τωρα. Και θα φανει στο τελος αν θα επιμεινουν στην προσευχη η θα λακισουν (ειμαι σιγουρος για το 2ο).

τι να σου απαντησω τωρα; τι να απαντησω σ εναν αχταρμα; εγω εχω μια ιδεα...να μαζευτειτε ολα τα παληκαρια εδω μεσα οσα ειστε που κουνατε τα χερακια σας κ δε περιμενετε να σας σωσει μονο ο Θεος, να παρετε απο ενα δικανο κ να κατεβειτε στην Αθηνα να κανετε μια παληκαρια σαν παληκαρια που ειστε...επισης δεν σε εκρινα, με ειρωνευτηκες ομως...αν εχετε νευρα καποιοι καντε προσευχουλα που βοηθαει να ηρεμησετε...εκτος κ αν δε σε πιανει αυτο εσενα μιας κ δεν εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο Θεο κ χρειαζεσαι κ μια σουμαδα...στην υγεια σου!

Εγραψες κορίτσι μου!!!Είναι κρίμα να μην έχουμε καταλάβει ακόμα τι μπορεί να κάνει μια και μόνο προσευχή!!Και να είσαι σίγουρος οτι ο προσευχόμενος άνθρωπος την σωστη χρονική στιγμή θα κανει το καθήκον του.....
Ευα

Unread postby filos » Thu Sep 12, 2013 9:58 pm

Φίλε μου crusader, όπως τα έγραψες είναι ακριβώς.
Η προσευχή είναι το μεγαλύτερο όπλο του χριστιανού.

Γιατί νομίζεις οτι θα φτιάξουν τα πράγματα σχεδόν αμέσως που θα αρχίσουν τα δύσκολα?
Επειδή θα αρχίσουν όλοι πλέον να προσεύχοντε.
Αν δεν υπήρχε η μετάνοια, τότε ούτε αναλαμπή, ούτε πόλη θα βλέπαμε, μόνο τα ραδίκια ανάποδα.
Θα μας ερχόταν και καμιά πυρηνική από σπόντα.

Και κάτι άλλο, δυστηχώς ξέρουμε απ'τον Άγιο Ανδρέα οτι κάποια στιγμή μελλοντικά θα αναβιώσει το αρχαίο δωδεκάθεο.
Προσοχή λοιπόν.
filos

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Thu Sep 12, 2013 10:03 pm

η προσευχή ειναι δυνατότερη των παντων ....χρειαζετε ομως διακριση

παραδειγμα μπορει οι προσευχες όλων μας να σταματήσουν το κακο στην Συρία οι εχθροπραξιες όμως εντος απο συνεχίζοντε
ο μητροπολιτης στο Σινα ειπε στην συνεντευξή του ότι ο Θεος πάντα τους προστατευε ...και ότι οι Βεδουΐνοι πολλες φορες τους προστατευουν περνοντας και τα όπλα ακόμα
μπορει η Ελλαδα λογο μετανοιας να μην εμπλακή στον πολεμο ....αλλα εδω μέσα θα έχουμε εχθροπραξίες

θέλει διακριση για όλα ...και προσοχή στην υψηλοφροσύνη όταν προσευχόμαστε ...γιατι όταν ο νους ξεπερναει τις πραξεις Πιστεως τότε επερχετε η "οργη" του Θεου λεει ο ΙσααΚ ο Συρρος στα Ασκητικα
οταν δηλαδη νομισουμε με το νου μας ότι φτασαμε "μακριά" πνευματικά χωρις οι πραξεις μας να το επιβεβαιώνουν .....τοτε γραμμη στο Πνευματικο
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby pan tou » Thu Sep 12, 2013 10:56 pm

Παντως αυτο που μου αρεσει ειναι οτι οταν γινεται κατι(βλεπε Συρια) αρχιζουν οι μεγαλοπροφητες του φορουμ και λενε¨ξεκινανε τα γεγονοτα,ηρθε η ωρα,σε λιγες ημερες θα δειτε,η επιθεση θα ξεκινησει απο εκει,ετσι θα γινουν τα γεγονοτα κ.τ.λ¨.Μολις πεφτει η ενταση και βλεπουν οτι υπερεβαλαν,ισως απο ανυπομονυσια ή χαιρεκακια,αρχιζουν τα μεγαλα λογια και τις φαμφαρες¨εμπρος ελληνες,εμεις θα σωσουμε τον κοσμο,ψηλα το κεφαλι,δεν ξεχνω,δεν θυμαμαι και αλλα τετοια¨.Τα τελευταια χρονια τελικα δεν μας διδαξαν τιποτα απ΄οτι φαινεται οσον αφορα τα επερχομενα.Που θα παει μετα απο αλλα τοσα που θα περασουν ισως καταλαβουμε.Ψυχραιμια λοιπον γιατι ορισμενοι εκτιθονται επανειλημενως.Συγχαιρω καποιους οι οποιοι οτι και να συμβαινει παραμενουν σταθεροι στις αναρτησεις τους και δειχνουν μεγαλη ψυχραιμια.Αυτοι λοιπον αξιζουν μεγαλη προσοχη στο γραφομενα τους γιατι εκει μεσα θα βρουμε πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα.
pan tou

Unread postby aggelos88 » Fri Sep 13, 2013 3:52 am

Μαρία wrote:
crusader1453 wrote:
Εσυ επιμενεις να πιστευεις οτι μονο με την προσευχη λυνονται ολα και περιμενεις να κατεβει ο ιδιος ο Θεος να σε σωσει συμφωνα με αυτα που γραφεις.
Δεν ελπιζεις σε κανεναν ανθρωπο που μπορει να τον αξιωσει ο Θεος ωστε να γινει σκευος των μελλουμενων.

-Ειμαστε περηφανοι για τον πολιτισμο μας, αλλα ξορκιζουμε καθε τι που κατασκευασαμε και το ριχνουμε στην πυρα γιατι πιστευανε αλλου τοτε.
-Ειμαστε περηφανοι για τους μεγαλους στρατηλατες μας και τις μεγαλες εκστρατειες που καταφερανε, αλλα παλι αχρηστοι ητανε γιατι αν ειχαμε μονο το Θεο δεν θα χρειαζοτανε ουτε ο ΜΕγας Αλεξανδρος, ουτε ο Λεωνιδας, Παλαιολογος, Κολοκοτρωνης, και αμετρητοι αλλοι σπουδαιοτατοι ηγετες.
-Ειμαστε περηφανοι για το Ολυμπιακο πνευμα (οχι τα μυστηρια), αλλα τα ξορκιζουμε κι αυτα γιατι οταν διοργανωθηκαν πιστευανε αλλου.
- Ειμαστε περηφανοι για τοσους αγωνες ανδρειας, οπως το ΕΠΟΣ του 40, αλλα τι να το κανεις. Και μονο με τα κομποσχοινια θα κερδιζαμε. Κακως πηραμε τα τουφεκια.
- Υπηρετουμε στο στρατευμα ως μεγιστη τιμη και για να ειμαστε ετοιμοι, αλλα δεν υπαρχει λογος. Αν δεν θελει ο Θεος δεν θα σωθουμε.

Μπορω να γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το ποιοι ειμαστε οι Ελληνες και ποιο ειναι το πνευμα μας και η σταση μας καθ' ολη την ιστορια μας, στα Θεια και στην πατριδα αλλα τσαμπα κοπος. Καποιοι τυλιγμενοι με τον μανδυα της Χριστιανοπρεπειας εξακολουθειτε να πιστευετε πως πρατετε τα μεγιστα μονο με την προσευχη, αποποιουμενοι των ευθυνων σας ως ανθρωποι πρωτον, ως πατριωτες αλλα και απλα ως πολιτες.

Ο ιδιος Ο Θεος ελπιζει στο δημιουργημα του και το βοηθα να επιλεγει ορθα οταν ζητειται η βοηθεια Του. Αυτος ειναι ο σκοπος της προσευχης. Να υμνουμε Το Θεο και να ζηταμε να μας βοηθαει ωστε να γινομαστε καλυτεροι με τα λογια και κυριως με τις πραξεις μας.

Αντε σχολιαστε τωρα οι γνωστοι απο κατω και πειτε ποσο ασχετος και ποσο μακρια απο το Θεο ειμαι. Κρινετε με μιας και εσεις ειστε οι ΠΡΩΤΟΙ, οι αμαραντοι και οι Αναμαρτητοι, που τα ξερετε ολα και η κριση σας ειναι αλαθητη. Ακυρωστε τους παντες και τα παντα αφου ολοι ειναι αμαρτωλοι και αχρηστοι για να παρουν τα ηνια της χωρας και ενος Εθνους και να το δοξασουν. Εγω θα συνεχισω να εχω ελπιδα στον ανθρωπο. Πιστευω οτι τελικα θα βρεθει ενας Χριστιανος να κανει αυτα που πρεπει να γινουν.
ΕΝΑ πραγμα ειναι το μονο σιγουρο. ΟΣΟΙ θεωρουν οτι Ο ΘΕΟΣ θα τους βοηθησει χωρις να κουνησουν τα χερακια τους ειναι γελασμενοι απο τωρα. Και θα φανει στο τελος αν θα επιμεινουν στην προσευχη η θα λακισουν (ειμαι σιγουρος για το 2ο).

τι να σου απαντησω τωρα; τι να απαντησω σ εναν αχταρμα; εγω εχω μια ιδεα...να μαζευτειτε ολα τα παληκαρια εδω μεσα οσα ειστε που κουνατε τα χερακια σας κ δε περιμενετε να σας σωσει μονο ο Θεος, να παρετε απο ενα δικανο κ να κατεβειτε στην Αθηνα να κανετε μια παληκαρια σαν παληκαρια που ειστε...επισης δεν σε εκρινα, με ειρωνευτηκες ομως...αν εχετε νευρα καποιοι καντε προσευχουλα που βοηθαει να ηρεμησετε...εκτος κ αν δε σε πιανει αυτο εσενα μιας κ δεν εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο Θεο κ χρειαζεσαι κ μια σουμαδα...στην υγεια σου!

Μαρια στον επομενο πολεμο κατα της Ελλαδας να πεταξουμε τα οπλα και να αρχισουμε προσευχες .
aggelos88

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Sep 13, 2013 8:24 am

aggelos88 για κοιτα αυτα που γραφουμε οπως τα γραφουμε ....γιατι άλλα διαβαζεις και άλλα καταλαβαινεις

εκτος αν απαντας ελαφρα την καρδια ...ετσι για ψιλοαντίδραση ...κουβεντούλα να γίνετε
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Μαρία » Fri Sep 13, 2013 10:54 am

aggelos88 wrote:
Μαρία wrote:
crusader1453 wrote:

Μαρια στον επομενο πολεμο κατα της Ελλαδας να πεταξουμε τα οπλα και να αρχισουμε προσευχες .

παρε το οπλο πρωτα μεγαλε κ ασε τις δηθεν παληκαριες...αλλα βλεπεις ακομα κ για να βρεις τη δυναμη να παρεις το οπλο, ετσι οπως σε καταντησανε, πρεπει να απευθυνθεις στον Θεο ;) τον Θεο τον χρειαζομαστε σε καθε βημα μας, που κ που καλο ειναι να διαβαζετε κ κανενα πνευματικο βιβλιο οχι μονο ντιφενς κ Δρουγο κ οχι μονο προφητειες...πρωτα πρεπει να κατανοησετε τη δυναμη που εχει η Πιστη σας...καντε μια προσπαθεια τουλαχιστον...αυτα κ δε σας ξαναμιλαω για Θεο, γτ καποιοι εδω μεσα ειστε χειροτεροι κ απο τους αθεους, ειχαμε αυτους που μιλαγαμε για Θεο κ μας κοροιδευαν, θα χουμε τωρα κ χριστιανους που κοροιδευουν τους αδερφους τους για την Πιστη τους...η απολυτη ξεφτυλα μας
Μαρία

Unread postby giannis73 » Fri Sep 13, 2013 11:23 am

aggelos88 wrote:

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου ,τι είναι πιο εύκολο ,να αποτραπεί ένας πόλεμος ή να μετακινηθεί ένα βουνό κατά βούληση?
giannis73

Re: ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Unread postby AgwnistisTou21 » Fri Sep 13, 2013 12:18 pm

Αυτό το μήνυμα έχεις όλες τις προδιαφές για να μπει σε αυτή την ενώτητα, ευχαριστώ !
AgwnistisTou21

Re: ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Unread postby giannis73 » Fri Sep 13, 2013 4:22 pm

Εφραίμ wrote:Απέχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυύ από την πραγματική και σωστή Χριστιανική ζωή, έτσι όπως την ΕΖΗΣΑΝ οι Όσιοι της Εκκλησίας.
Στα προηγούμενα λόγια μου, («Απέχουμε .......»), συμπεριλαμβάνω οπωσδήποτε και τον εαυτό μου.

Εμείς μπορεί να απέχουμε πολυυυυυυυυυυύ ,αλλά δεν γνωρίζουμε για άλλους συνανθρώπους μας.
Μην κρίνουμε την πνευματική κατάσταση όλων ,παίρνοντας ως μέτρο την δική μας πνευματική κατάσταση και μην ισοπεδώνουμε.
Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί Άγιοι άνθρωποι γύρω μας απλά περιμένει την δική μας μετάνοια ο Θεός για να τους αναδείξει.
giannis73

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ