Αντώνης wrote:Yiorgos Aitolos wrote:
ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΛΆΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ....ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΈΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΆΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΌΧΙ ΈΝΑ ΤΜΗΜΑ ΒΌΜΒΑΣ ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ
ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΟΎΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΌΡΕΞΗ ΓΕΛΆΜΕ
«Μετά τον πόλεμο με τους τούρκους, θα ζήσει ο λύκος με το αρνί»!
Το «κερασάκι στην τούρτα» θα είναι όντως, αλλά για τις επόμενες γενιές που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον αντίχριστο!
Το «κράτος έκτρωμα» και η «απώλεια εθνικής κυριαρχίας» είναι μέσα στο σχέδιο του Θεού, και ο Ύψιστος, δεν θα αφήσει να πάθουμε κακό, ούτε να χάσουμε την κυριαρχία μας!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ!
θα ζήσει άραγε .....ο Ελληνας λύκος με το Ελληνικό το αρνι εξαρτάτε απο την μετάνοια (και όχι μετα τους τουρκους αλλά μετα τον 3ΠΠ)
επίσης το θέμα μας είναι αν θα ζήσουμε την αιώνια ζωή και όχι αν θα την γλυτώσουμε για να ξανακαλοπεράσουμε
αυτός πιστεύω ότι πρεπει να ειναι ο στόχος μας ...αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι που προσπαθούμε να είμαστε Χριστιανοί
γιατί το αν είμαστε Χριστιανοί το ξέρει μόνο ο Κύριος
επίσης δεν χαίρομε καθόλου που είμαστε απο αυτούς που στρώνουν το χαλάκι για τον αντίχριστο ώστε να υποφέρουν οι άλλες γενιές
θα κριθούμε άλλωστε και για αυτό ......και όχι με την ίδια επιείκειά που θα κριθούν οι γενιές του αντίχριστου
επίσης αδερφέ μου οι τούρκοι μακάρι να ερχόνταν πρώτοι από όλα τα άλλα γιατι
αυτό όσο και να μας μάτωνε θα μας ένωνε κιόλας αλλά (μακάρι να βγώ ψευτης ) αυτό που θα γίνει στην χώρα απο τους εγχώριους προδότες και απο τους εξωτερικούς καλοθελητές δεν θα είναι
τίποτα μπροστα στους τούρκους .........μας έχουν μελετήσει πολυ καλά και ξέρουν πως
απο μέσα μπορούν να μας καταστρέψουν πιο ευκολα απο ότι απέξω και δες το παράδειγμα
διαβάζοντας το φόρουμ βλέπεις ότι ενό μας προειδοποιούν χρόνια τώρα οι γέροντες και όχι μόνο για το τι έρχεται
αρκετοί απο εμας ετοιμάζοντε για να κρυφτούν για να γλυτώσουν ή άλλοι πέφτουμε σε μία ατελείωτη κενοδοξία .........είναι χριστιανικό αυτό
ή μήπως θα έπρεπε εμείς που γνωρίζουμε κάποια πράγματα να οργανωνόμαστε για να βγούμε μπροστάρηδες με έμπρακτη αντίσταση στους εγχώριους προδότες θέτοντας τον εαυτό μας παράδειγμα και ομολογία σε αυτά που προσπαθούμε να είμαστε πιστοί ,,,αλλά και στους εφαρμοστές των μέτρων του αντίχριστου ;;;;;; (έτσι ώστε πολλοί να μην λένε είδαμε και τους Χριστιανούς τόσα χρόνια ........αν και δεν συμφωνώ)
είμαστε έτοιμοι να ματώσουμε για την Πίστη μας και τα ιδεώδη μας
γιατί αδερφέ για να μην χάσεις κάτι πρέπει πρώτα να το αποκτήσεις (και ειδικά την Πίστη με μεγάλη προσπάθεια ...κατα την αποψή μου)
έτσι λοιπόν είναι και η Πίστη μας πρώτα την αποκτούμε με ομολογία και αίμα αν χρειαστεί
και μετά καυχόμαστε ότι την έχουμε και προσπαθούμε να μην την χάσουμε
εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία τις προσπάθειας ...με στόχο όμως και την ομολογία για την αποκτησήτης (μιας και είμαι παλιός αμαρτωλός)
όταν όμως την αποκτήσω (μιας και εχω φτύσει αίμα απο τη πολύ σωστή και άλλοτε λάθος προσπάθεια για την αποκτησή της ) να είσαι σίγουρος θα προσπαθήσω να μην την χάσω με τίποτα και ας χρειαστεί να ξανα φτύσω αίμα εγω .....ή ακόμα πιό καλύτερα για μένα αν χρειαστεί να φτύσουν αίμα αυτοί που θα έρθουν να μου την πάρουν...
Για να δούμε λοιπόν πόσο Έλληνες άντρες θα σταθούμε στα δύσκολα και πόσο Χριστιανοί άντρες .... στα ακόμα πιο δύσκολα
αδερφέ όλα αυτά είναι απόψεις μου δεν σου αντιλέγω απλώς σκέφτομαι ( μην παρασκέφτομαι κιόλας )
ή απλώς όπως λέει και ο Σπύρος ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ή για να το προσαρμόσω και στην κρίση που παίρναμε
δεν είχα χρήμα για καφε και είπα να περάσω τον χρόνο μου ζαλιζοντά σας εδώ .
Ρε μπαγάσα Σπύρο ακόμα γελάω ....και σκέφτομαι ότι και εμένα με πιάνει μέσα αυτο που έγραψες ουκ ολίγες φορές