SUKHOI wrote:eternity wrote:
+1000000000000000000000000
(να σε εχει καλα ο Θεος παλικαρι μου!!)
πως να τον εχει καλα ο ΘΕΟΣ οταν με τα λιγα τροφιμα που θα εχετε παρει δεν θα μπωρειτε να δωσεται ενα πιατο φαϊ σε ενα πεινασμενο παιδακι.μαρεσει που χαιρεσε με το ποστ. ναξερες ποση κακια δειχνη.
Δηλαδή αδελφέ μόνο όποιος πάρει τρόφιμα θα τον έχει καλά ο Θεός; Αν κάποιος μετανοήσει εν μέσω πείνας έχει χαθεί γιατί δεν πήρε τρόφιμα; Θα τον αφήσει ο Κύριος;
Και αν κάποιος δεν πάρει λόγω απαγόρευσης του πνευματικού του τότε και αυτόν δεν θα τον έχει καλά ο Θεός;
Ή μήπως μπορείς να βοηθήσεις μόνο όταν έχεις φαγητό αποθηκευμένο και όχι με οποιοδήποτε τρόπο εκείνες τις τρομερές ημέρες ;
Εσύ αδελφέ είσαι σίγουρος ότι θα έχεις το κουράγιο να ανοίξεις τη πρώτη εβδομάδα τις αποθήκες σου στις οικογένειες και τα παιδιά που θα πεινάνε και που θα μάθουν ότι κάποιος άνθρωπος εκεί κοντά τους έχει τρόφιμα; Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βρεις το σθένος να δώσεις σχεδόν όλες τις προμήθειες που προετοίμαζες τόσο λεπτομερώς για μήνες μέσα σε 2-3 μέρες;
Γιατί η συνείδηση μου μου λέει ότι αν έρθει αδελφός λιμοκτονών και δεν δώσουμε από τα αποθηκευμένα, αυτοστιγμεί βρισκόμαστε σε μεγάλη πτώση και Θεία Χάρις δεν θα μπορεί να μείνει μέσα μας.
Αν μπορέσεις να τα κάνεις όλα αυτά, τότε Δόξα τω Θεώ για σένα και για τους γύρω σου.
Αλλά θα σε συμβούλευα και το λέω πρώτα στον εαυτό μου να μην είμαστε τόσο σίγουροι για το πως θα αντιδράσουμε τότε γιατί μπορεί να βρεθούμε σε τεράστια πτώση, ειδικά αν έχουμε μεγάλη ιδέα για τις δυνάμεις μας.
Αδελφέ μου Σουκόϊ για όλα τα παραπάνω, σε παρακαλώ να μην είσαι τόσο απόλυτος εκφέροντας ορισμένες φορές αυστηρές κρίσεις για όσα μέλη δεν θα πάρουν τελικά προμήθειες για οποιονδήποτε λόγο.