ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby giannis73 » Tue Apr 23, 2013 8:48 pm

giannis73

Unread postby Avτωvης » Fri May 03, 2013 6:55 am

giannis73 wrote:

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avτωvης

Unread postby giannis73 » Sun May 05, 2013 11:01 am

Avτωvης wrote:
giannis73 wrote:

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πιστεύω αδελφέ μου πως δεν κατάλαβες καλά τι λέει ο Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος.
giannis73

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby KIXEM » Fri May 17, 2013 11:31 am

Λύσεις για χρήσεις... :)

http://4goodnews.wordpress.com/2013/05/ ... -its-best/
KIXEM

Unread postby Nick83 » Mon May 27, 2013 1:08 am

Να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, εξοπλισμό σε τυχόν στρατιωτική επιστράτευση έχετε προμηθευτεί; Δεν λέω τίποτα τρελά πράγματα, εννοώ ιματισμό-εξοπλισμό διαβίωσης κλπ. Θα είχε ενδιαφέρον να διάβαζα τις απόψεις σας.
Nick83

Unread postby Anestos » Mon May 27, 2013 2:11 pm

Εγώ έχω σε ένα (λουκάνικο) τα βασικά είδη ιματισμού δηλαδή ένα μπουφάν Μ65 μια παραλλαγής άρβυλα ,κάλτσες ,πουλόβερ στρατού, ένα υπνόσακο,πετσέτες κ.α γιατί αν γίνει επιστράτευση δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι ο μηχανισμός και αν στα χορηγήσουν όλα...
Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.
Anestos

Unread postby Hellas_2020 » Mon May 27, 2013 2:16 pm

Για παν ενδεχόμενο έχω ένα 45lt σακίδιο έτοιμο, περισσότερο με είδη πρώτης ανάγκης για επιβίωση έξω στο ύπαιθρο.
Επίσης, πάντα έχω γεμάτο το ντεπόζιτο, πάντα έχω καβάντζα περίπου 50lt νερό και πάντα ελ'εγχω να έχω απόθεμα μπαταριών. Αυτά χοντρικά, πάντως η επιστράτευση δεν ξέρω αν με πιάνει πλέον... (42...)
Hellas_2020

Unread postby Nick83 » Mon May 27, 2013 2:19 pm

Anestos wrote:Εγώ έχω σε ένα (λουκάνικο) τα βασικά είδη ιματισμού δηλαδή ένα μπουφάν Μ65 μια παραλλαγής άρβυλα ,κάλτσες ,πουλόβερ στρατού, ένα υπνόσακο,πετσέτες κ.α γιατί αν γίνει επιστράτευση δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι ο μηχανισμός και αν στα χορηγήσουν όλα...

Και εγώ έχω κρατήσει ό,τι μου χορήγησαν και είχα αγοράσει για τη θητεία μου, αλλά πήρα και κράνος κέβλαρ γιατί αμφιβάλλω αν θα μου χορηγηθεί κάτι τέτοιο. Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα και πιο ειδικό εξοπλισμό, αλλά "λεφτά δεν υπάρχουν"... :(

Μέχρι τα 45 αν δεν απατώμαι ισχύει η κλήτευση/επιστράτευση εφέδρων και Εθνοφυλάκων. Βέβαια δεν θα μπείς σε μονάδα 1ης γραμμής, αλλά σε μονάδα υποστήριξης.
Nick83

Unread postby dionysia » Fri Jun 07, 2013 7:26 am

μην προμηθεύεστε πολλά προϊόντα :

πάρτε μόνο

λάδι, ξύδι, αλεύρι, μακαρονοειδή, όσπρια, παστέλια,κονσερβες, κρέμες για μωρά, γάλα σε σκόνη, εμφιαλωμένα νερά, σαπούνι πράσινο, και σφεντόνα, σφυρίχτρα, αναπτήρα, σταυρό, λιβάνι-καρβουνάκια, αγίασμα, αντιβιόσεις, κρέμες εγκαυμάτων, ψαλίδι, μπεταντίν, επίδεσμο

φτιάξτε ένα σακιδιάκι μονο μ αυτά προς το παρόν

εσεις στις πόλεις συννενοηθείτε με συγγενείς σας για σημεία συνάντησης και σκεφτείται τα χωριά σας

σημειο συναντησης μπορει να ειναι κεντρικές εκκλησίες
dionysia

Unread postby Marco Hietala » Fri Jun 07, 2013 7:47 am

Καλά όλ'αυτά αλλά όχι σακιδιάκι, αμφιβάλλω αν χωράνε ακόμα και σε λουκάνικο του στρατού.... (δεν το λέω ειρωνικά αλλά η συγκέντρωση επαρκούς αριθμού προμηθειών για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους αποθήκευσης αλλά και για οικονομικούς λόγους)
Marco Hietala

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ