Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Unread postby TASOS1 » Mon Apr 03, 2017 11:42 pm

ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ Ή ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΑΝΟ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!

ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΠ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΜΟΝΟ Ο Α' ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
TASOS1

Unread postby eternity » Fri Apr 07, 2017 12:35 am

Oι προγονοι των σημερινων Προτεσταντων ειναι οι διωκτες του Αγιου Γερμανου Πατριαρχου Κπολεως του Οσιου Ανδρεα του εν Κρισει , του οσιομαρτυρα Στεφανου του Νεου,του Οσιου Θεοστηρικτου ( που συνεγραψε τον μικρο παρακλητικο Κανονα) της οσιας Ανθουσας και αμετρητων αλλων Ομολογητων. Οι προγονοι των σημερινων Προτεσταντων ειναι αυτοι που εβγαζαν τα ματια ,εκοβαν τις μυτες εσπαγαν τα κεφαλια με τα ξυλα των εικονων,εβαζαν σε τσουβαλια με πετρες και πετουσαν στη θαλασσα τους αγιους της Εκκλησιας μας.
Μια απο τις μαρτυρες ηταν και η Αγια Θεοδοσια. Η αγια, μαζεψε μαζι της τις ευσεβεις γυναικες της ΚΠολεως και ολες μαζι μπηκαν στο ναο που ηταν ο εικονομαχος Πατριαρχης Αναστασιως.Αμεσως μετα συνεληφθησαν και αποκεφαλιστηκαν.
Μαλιστα η Αγια Θεοδοσια παρεδωσε την ψυχη της στον Κυριο με τροπο πιο φρικτο, οτανα ενας στρατιωτης της καρφωσε στον λαιμο της ενα κερατο τραγου.
Ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αποστρεφοταν απολυτως την κοινωνια με τους εικονομαχους " για να μην γινουμε συμμετοχοι της κακοδοξιας και της κατακρισεως τους ελεγε."

οι Προτεσταντες ειναι τα πνευματικα τεκνα και συνεχιστες των κακοδοξων εικονομαχων.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Apr 07, 2017 12:57 am

Ο Μονοφυσιτισμος.
Επικρατησε κυριως στην Αιγυπτο( Κοπτες) ,Συρια ( Συροϊακωβιτες) ,Αρμενια και Αιθιοπια σε διαφορες μορφες.Άλλες ακραιες και αλλες πιο μετριοπαθεις. Ολες ομως αρνουνται τον Ορο της Δ΄Οικουμενικης Συνοδου.
(με απλα λογια λεει : Ο Σωτηρας Χριστος ειναι τελειος ως ανθρωπος τελειος ως Θεος .Ομοουσιος ( ιδια ουσια) με τον Πατερα κατα την Θεοτητα ,ομοουσιος με εμας κατα την ανθρωποτητα,εκτος απο την αμαρτια. Γεννηθεις μεν προ των αιωνων κατα την Θεοτητα , σε συγκεκριμενο δε χρονο εκ της Παρθενου κατα την ανθρωποτητα.Ενας Χριστος με δυο φυσεις ( ανθρωπος και Θεος) που ειναι ασυγχυτες και αμεταβλητες ,αδιαιρετες και αχωριστες. )

Κατα την εποχη του βασιλια Μαρκιανου , συνταχθηκαν δυο τομοι. Ο ενας περιειεχε τις θεσεις των Ορθοδοξων που οριστηκαν στην 4η Οικ.Συνοδο και ο αλλος τις θεσεις των Μονοφυσιτων.Για να παψει η εριδα μεταξυ των δυο πλευρων , αποφασιστηκε να τεθουν και οι δυο τομοι μεσα στην λαρνακα της Αγια Ευφημιας , ωστε να φανει ποιον απο τους δυο θα δεχτει η Αγια. Μετα την αποσφραγιση της λαρνακας , βρεθηκε ο μεν τομος των αιρετικων πεταμενος στα ποδια της Αγιας , ο δε τον Ορθοδοξων στο στηθος της.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Apr 07, 2017 1:11 am

Η ΟΥΝΙΑ

Η Ουνια ειναι ενα πανουργο θρησκευτικοπολιτικο σχημα που επινοηθηκε απο τον Παπισμο για την υποταγη των ορθοδοξων της Ανατολης στην Παπικη κυριαρχια. Συμφωνα με αυτο το σχεδιο, δημιουργουνται εκκλησιαστικες κοινοτητες, οι οποιες διατηρουν μεν εξωτερικα την ορθοδοξη εκκλησιαστικη τους μορφη( αμφιεση κληρικων , λειτουργικο τυπικο, αρχιτεκτονικη ναων ,εικονογραφια κ.α ) ακολουθουν ομως τον Παπα και μνημονευουν το ονομα του στις εκκλησιαστικες ακολουθιες. Ετσι προκυπτουν οι Ουνιτες οι οποιοι στην ουσια ειναι Παπικοι αφου αποδεχονται ολα τα Παπικα δογματα φορουν ομως προσωπειο ορθοδοξου για να εξαπατουν τους απλοίκους πιστους οτι ειναι δυνατη η ενωση διχως την εγκαταλειψη της Ορθοδοξιας.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Apr 07, 2017 3:03 pm

TA XAMENA AΣΚΗΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΓΙΟΙ
"ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ" ~Παρασκευάς Λαμπρόπουλος

-Θα επιτρέψει σε εκατό χρόνια, που θα φανερωθει σε κάποιον και θα τον βγάλουν.Και αυτό θα γίνει, για να μην χαθεί η πίστη των ανθρώπων.Γιατί οι άνθρωποι λένε δεν υπάρχει τίποτε και ότι έτσι τα λένε αυτά οι παπάδες. Τότε θα γίνει και θα αναζωογονηθεί η πίστη των ανθρώπων.

http://tinypic.com/r/wkpp9c/9

http://tinypic.com/r/10panv9/9

http://tinypic.com/r/5dsd9k/9

http://tinypic.com/r/nqyzxs/9

http://tinypic.com/r/2i7mp0i/9

http://tinypic.com/r/vfiigy/9
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Fri Apr 07, 2017 5:21 pm

Κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του

Το πρώτο σχόλιο κάτω απ το βιντεο του youtube είναι ενδεικτικό... :(

https://www.youtube.com/watch?v=fkTQvrhLw2o
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Fri Apr 07, 2017 11:56 pm

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προτείνουμε και την κανονική οικονομία για να αποφύγουμε τους παραλογισμούς

Το κείμενο της αρχικής συμφωνίας με τους αγιορείτες πατέρες (πριν κάνουν τη γνωστή κωλοτούμπα) που παραθέτω στη συνέχεια, τα λέει όλα... Αυτήν είναι η θέση μας, για να αποφύγουμε την άτοπη “λύση” - ουτοπία, να πούμε στους 20.000 πιστούς που έχουμε στο πετραχείλι μας ή μας ακολουθούν και είναι ακροατές των Ομιλιών μας (του π. Θεοδώρου Ζήση, του π. Φωτίου Βεζύνια και του γράφοντος, που έχουμε διακόψει το μνημόσυνο), να εκκλησιάζονται σε σπίτια και αγρούς. Να λέμε δηλαδή να κάνουν Ανάσταση, το “δεύτε λάβετε Φως” στο κελί τους, μόνοι τους! (Αυτό ακούστηκε στους διαδρόμους κατά την ημερίδα, από ρασοφόρους “εμπνεόμενους αγιοπνευματικά” συμβουλεύοντας διάφορους· τους παρότρυναν επίσης ως πιο ευλογημένη λύση να μην κοινωνήσουν το Πάσχα αν δεν βρουν Εκκλησίες στις οποίες δεν μνημονεύονται οι επίσκοποι!!!)
Είναι αδύνατον σε αυτήν την συγκυρία να εφαρμοστεί η ακρίβεια του κανόνα από όλους τους πιστούς. Οι αγιορείτες αλλά και αρκετοί λαϊκοί, μπορούν εύκολα να τηρήσουν την ακρίβεια και να κάνουν αυτό που είναι το άριστο και επαινούμενο και που ενδεχομένως πράττω κι εγώ. Για τον περισσότερο λαό, είναι αδύνατον. Γιατί αν προσθέσουμε τα πνευματικά παιδιά και άλλων ιερέων που προέβησαν σε διακοπή μνημοσύνου αλλά και πλήθος άλλου πιστού λαού... θα έχουμε ένα τεράστιο αριθμό. Θα τους απαγορέψουμε να εκκλησιάζονται; Θα τους προτείνουμε την ακοινωνησία; Έλεος με τους παραλογισμούς...

https://katanixis.blogspot.gr/2017/04/b ... .html#more
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Fri Apr 07, 2017 11:58 pm

Δυστυχώς μοναχοί και Ιερείς σε αντιπαράθεση. Σημεία των καιρών κι αυτά.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Sat Apr 08, 2017 1:52 am

Η ορθοδοξη διδασκαλια και πραξη νομιμοποιει το δικαιωμα ( του κληρικου,μοναχου,λαϊκου) να αποτειχιστει.Απο τα κειμενα ομως των Αγιων δεν του παραχωρει το δικαιωμα να ανακηρυξει ακυροτητα των μυστηριων της πλευρας που κακοδοξει ακομα και αν η κακοδοξια της αλλης πλευρας οδηγησει σε καποια ληστρικη συνοδο.
Οι αποτειχισμενοι δεν ειναι μια νεα Κανονικη Εκκλησια σε Συνοδικη διαγνωμη και δεν εχουν δικαιοδοσια να κανουν τετοιου ειδους διακηρυξη ακομα και αν εχουν επισκοπους στις ταξεις τους)

Αν εγω ονομασω καποιον " ψευδεπισκοπο" δεν σημαινει οτι αυτος ο "ψευδεπισκοπος" εχασε την (αρχ) ιεροσυνη του επειδη εγω ή μια ομαδα πιστων ( κληρικων-μοναχων) τον εκρινε ετσι.Κανενας Ιερος Κανονας δεν δινει τετοια εξουσια σε κανεναν που αποτειχιζεται.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Hope » Fri Apr 14, 2017 10:26 pm

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Ανάσταση να έχετε.
Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς, τελικά ο Ερντογάν πήγε στην Αγία Σοφία να προσευχηθεί;;;Ψάχνω αλλά δε βρισκω καμία τέτοια είδηση πουθενά.
Hope

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ