ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby supergeorge » Tue Feb 14, 2012 12:12 pm

Ομολογητής wrote:http://pos-ftiaxnetai.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.htm

Γιατί δε μπορώ να μπω σε αυτό το μπλογκ και μου ζητάει κωδικό η google;

Πιρν λίγες μέρες έμπαινα αμέσως χωρίς κωδικό.

Και γω τα ιδια αλλα κι'αλλοι.
Ισως κανει τιποτα αναβαθμισεις.
Θα δειξει.
supergeorge

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby theologos » Fri Feb 17, 2012 3:38 pm

ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012 Μια προφητική φωνή προειδοποιεί: « Mαζέψτε τρόφιμα γι! Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες καταραμένες…».
theologos

Unread postby SUKHOI » Fri Feb 17, 2012 4:22 pm

.............
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 12:58 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby thanos » Fri Feb 17, 2012 4:29 pm

SUKHOI wrote:
theologos wrote:ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012 Μια προφητική φωνή προειδοποιεί: « Mαζέψτε τρόφιμα γι! Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες καταραμένες…».

να ρωτησω ποιος το λεει αυτο?? γιατι μεσα διαβασα το ποστ ειναι για την μονη γρηγοριου.

Επίσης να ρωτήσω με τη σειρά μου αν είναι αξιόπιστη η πηγή.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby eternity » Fri Feb 17, 2012 5:02 pm

yelem wrote:απο τα Χριστούγεννα ο π. Ελπίδιος είχε πέι να πάρουμε τρόφιμα και ότι έρχονται απιστευτα δύσκολες μέρες.

Εκείνος έχει τεράτσια εμπειρία απο Αφρική, οπότε κάτι ξέρει παραπάνω!

στην Γρηγοριου παντως που ηταν παρα πολυ προσφατα ο αντρας μου τους ειπαν να μην μαζεψουν τροφιμα.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Feb 17, 2012 5:14 pm

filtor wrote:
eternity wrote:
yelem wrote:απο τα Χριστούγεννα ο π. Ελπίδιος είχε πέι να πάρουμε τρόφιμα και ότι έρχονται απιστευτα δύσκολες μέρες.

Εκείνος έχει τεράτσια εμπειρία απο Αφρική, οπότε κάτι ξέρει παραπάνω!

στην Γρηγοριου παντως που ηταν παρα πολυ προσφατα ο αντρας μου τους ειπαν να μην μαζεψουν τροφιμα.

:lol: :lol: :lol:

ειναι αστειο αυτο που εγραψα?? :o

δηλ αν σε καποιον του πουν κατι αλλο απο αυτο που θελετε να ακουσετε δεν πρεπει να το γραφει??
Ερωτηση ειναι!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Fri Feb 17, 2012 6:01 pm

eternity wrote:
eternity wrote:ειναι αστειο αυτο που εγραψα?? :o

δηλ αν σε καποιον του πουν κατι αλλο απο αυτο που θελετε να ακουσετε δεν πρεπει να το γραφει??
Ερωτηση ειναι!

Εγώ αντιλαμβάνομαι το σχόλιο του filtor ως εξής : άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Ποιος έχει δίκιο; Δύσκολο να απαντήσουμε. Ας εμπιστευτούμε το θεό και δεν θα έχουμε πρόβλημα. "Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου"...
nick_the_greek

Unread postby AFIPNISTHS » Fri Feb 17, 2012 6:05 pm

Καλησπέρα και γω σε επισκεψη μου στην μονη Διονυσιου ρωτωντας τον Λεοντιο μοναχο Διονυσιατη για το θεμα της πεινας διοτι εχω και 2 μικρα παιδια μας ειπε(αυτα ειπωθηκαν το Σεπτεμβριο του 2011)οτι την πεινα ηδη την ζουμε και σε ερωτηση για το θεμα των προμηθειων ειπε να μαζέψουμε αλλα μικρη ποσοτητα καθοσον η "μεγαλη πεινα"πουεχει προφητευθει απο τους Αγιους μας θα κρατησει λιγο χρονικο διαστημα και η αφετηρια της θα ειναι απο την προκληση των Τουρκων και υστερα για λιγο ομως,μασ ειχε πει οτι λιγα τροφιμα θα αρκουν.Επισης μας ειπε οτι η προκληση των Τουρκων θα μας κανει καλο διοτι θα μας ενωσει αφου θα υπαρχει εκεινη την περιοδο μια ψιλοαναρχια στην Ελλαδα.Και τελος ειπε οτι θα προηγηθει ενα συντομο χτυπημα απο τους νεοταξιτες σε καποια χωρα που τοποθετειται γεωγραφικα στην περιοχη τξυ Ευφρατη αλλα θα ειναι συντομο και επειτα τα Ελληνοτουρκικα.
AFIPNISTHS

Unread postby yelem » Fri Feb 17, 2012 6:13 pm

Η δική σου εκδοχή είναι η ποιό light που έχω ακούσει και διαβάσει μέχρι τώρα. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα
yelem

Unread postby eternity » Fri Feb 17, 2012 6:14 pm

AFIPNISTHS wrote:Καλησπέρα και γω σε επισκεψη μου στην μονη Διονυσιου ρωτωντας τον Λεοντιο μοναχο Διονυσιατη για το θεμα της πεινας διοτι εχω και 2 μικρα παιδια μας ειπε(αυτα ειπωθηκαν το Σεπτεμβριο του 2011)οτι την πεινα ηδη την ζουμε και σε ερωτηση για το θεμα των προμηθειων ειπε να μαζέψουμε αλλα μικρη ποσοτητακαθοσον η "μεγαλη πεινα"πουεχει προφητευθει απο τους Αγιους μας θα κρατησει λιγο χρονικο διαστημα και η αφετηρια της θα ειναι απο την προκληση των Τουρκων και υστερα για λιγο ομως,μασ ειχε πει οτι λιγα τροφιμα θα αρκουν.Επισης μας ειπε οτι η προκληση των Τουρκων θα μας κανει καλο διοτι θα μας ενωσει αφου θα υπαρχει εκεινη την περιοδο μια ψιλοαναρχια στην Ελλαδα.Και τελος ειπε οτι θα προηγηθει ενα συντομο χτυπημα απο τους νεοταξιτες σε καποια χωρα που τοποθετειται γεωγραφικα στην περιοχη τξυ Ευφρατη αλλα θα ειναι συντομο και επειτα τα Ελληνοτουρκικα.

εχω σημειωσει με εντονο μαυρο τις φρασεις επανω. Γιατι και εγω αυτα περιπου εχω ακουσει.
Αλλα και οταν λεμε εμπιστευομαι τον Θεο εννοειται οτι ακουμε αυτα που λεει ο πνευματικος μας και δεν λενε ολων να μαζεψουμε τροφιμα και να στοκαρουμε αποθηκες.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ