Μέσα από τα μάτια των άλλων: Η Ελλάδα των "νεόπτωχων"
Ioulia wrote:rafale wrote:Στις 3.000 ευρώ το αφορολόγητο
Το νέο μνημόνιο ανάμεσα σε άλλα... ορίζει και ότι μέχρι τον Ιούνιο το αφορολόγητο πρέπει να «πέσει» στα 3.000 ευρώ.
Ακόμη θα φορολογούνται και οι τόκοι και τα ενοίκια, όπως επίσης ο ΦΠΑ θα εξομοιωθεί και στα νησιά.
Οι φορολογικές αλλαγές, σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου, θα οδηγήσουν σε πλήρη ένδεια.
http://bit.ly/z8ABKX
Το φόρουμ και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να πω την λέξη που σκέφτομαι,(κάτι χρώματος καφέ), αλλά δεν γίνονται αυτά! Δεν υπάρχουν! δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
40palikj wrote:eternity wrote:grypas wrote:Το λετε και το ξαναλετε! Αν μου βρει καποιος, καποιον εκτος απο τον απλο λαο, που να εχει συμφερον να γινουν εκλογες, εγω θα γινω μοναχος! ΚΑΝΕΙΣ! Παρτε το χαμπαρι!
δεν θα μας λυσει κανενα προβλημα οι εκλογες!!!Δεν συμφωνω με την παραμονη του Παπαδημου βεβαια στην κυβερνηση αλλα ουτε και οτι η λυση θα βρεθει μετα απο τις εκλογες.
ε να τις καταργησουμε μωρε τις ρημαδες....τι τις θελουμε; αστο να το παρει το ποταμι, ειναι κυριαρχος ο ελληνικος λεμε...μα πολυ κυριαρχος
supergeorge wrote:Ioulia wrote:rafale wrote:Στις 3.000 ευρώ το αφορολόγητο
Το νέο μνημόνιο ανάμεσα σε άλλα... ορίζει και ότι μέχρι τον Ιούνιο το αφορολόγητο πρέπει να «πέσει» στα 3.000 ευρώ.
Ακόμη θα φορολογούνται και οι τόκοι και τα ενοίκια, όπως επίσης ο ΦΠΑ θα εξομοιωθεί και στα νησιά.
Οι φορολογικές αλλαγές, σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου, θα οδηγήσουν σε πλήρη ένδεια.
http://bit.ly/z8ABKX
Το φόρουμ και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να πω την λέξη που σκέφτομαι,(κάτι χρώματος καφέ), αλλά δεν γίνονται αυτά! Δεν υπάρχουν! δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
ΧΡΩΜΑ ΚΑΦΕ Ε;
Anastasios wrote:grypas wrote:Το λετε και το ξαναλετε! Αν μου βρει καποιος, καποιον εκτος απο τον απλο λαο, που να εχει συμφερον να γινουν εκλογες, εγω θα γινω μοναχος! ΚΑΝΕΙΣ! Παρτε το χαμπαρι!
Γρύπα οκ! Ας εφαρμόσουμε την αρχαία Δημοκρατία. Ας βάλουμε βουλευτές με κλήρωση από το λαό ως στατιστικό αντιπροσωπευτικό δείγμα. Τι τα θέλουμε τα κόμματα και τις εκλογές;
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests