ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby Ομολογητής » Wed Feb 15, 2012 2:10 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Συναγερμός για το ρεύμα – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με απόφαση του υπουργείου

Κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση.εδώ λέει για χαμηλά αποθέματα νερού στα υδοηλεκτρικά φράγματα. Αποκλείεται να ισχύει αυτό! Βλάκες μας θεωρούν; Έχει ρίξει τρελό χιόνι στην ηπειρωτική Ελλάδα και μας λένε για χαμηλά αποθέματα νερού στα φράγματα; Δόξα τω Θεώ Για αυτό το καλοκαίρι, ακόμη και καθόλου να μη βρέξει μέχρι τον Οκτώβριο, έχουμε αρκετό νερό!

«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby yelem » Wed Feb 15, 2012 2:38 pm

Σχέδιο αποδυνάμωσης σε εξέλιξη, όχι ρεύμα, όχι φυσικό αέριο, όχι πετρέλαιο, όχι στρατό. Λίγο θα θέλουν οι Τούρκοι να μπούνε στα νησιά.
yelem

Unread postby giannis73 » Wed Feb 15, 2012 3:02 pm

yelem wrote:Σχέδιο αποδυνάμωσης σε εξέλιξη, όχι ρεύμα, όχι φυσικό αέριο, όχι πετρέλαιο, όχι στρατό. Λίγο θα θέλουν οι Τούρκοι να μπούνε στα νησιά.

Αυτό δείχνει πόσο μας φοβούνται.
Μας τρέμουν.
giannis73

Unread postby rose » Wed Feb 15, 2012 3:44 pm

Το PSI+ θα υλοποιηθεί αλλά θα ενεργοποιηθούν τα CACs που θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία εντός ευρώ - Περιορίζονται ελαφρώς οι πιέσεις στις τράπεζες και το ΧΑ...άφαντοι οι ξένοι - Σημαντική επιδείνωση στα ελληνικά CDS εκ νέου στο 71%.

(upd5) Το PSI+ θα υλοποιηθεί αλλά μέσω αυτής της διαδικασίας θα ενεργοποιηθούν τα CACs οι ρήτρες συλλογικής δράσης που θα καταστήσουν το haircut από εθελοντικό υποχρεωτικό οδηγώντας την Ελλάδα σε συντεταγμένη χρεοκοπία εντός ευρώ. Αυτές θα είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα στις επόμενες 20 με 30 μέρες......
Περισσότερα: http://www.bankingnews.gr/bank-insider/ ... 4%CE%BF-71
Last edited by rose on Wed Feb 15, 2012 3:55 pm, edited 1 time in total.
Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
rose

Unread postby eternity » Wed Feb 15, 2012 3:46 pm

Ολόκληρη η επιστολή Σαμαρά στις Βρυξέλλες

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby kotsarikos » Wed Feb 15, 2012 4:25 pm

Αναβαθμίζουν και τους παλαιούς μηχανισμούς πιστωτικών καρτών για να δέχονται την νέα φοροκάρτα

kotsarikos

Unread postby eternity » Wed Feb 15, 2012 4:34 pm

Euro zone ponders delay of 2nd Greek programme

eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed Feb 15, 2012 4:42 pm

Many euro leaders want Greece to leave (Surprised?)

eternity
Καθολικός Συντονιστής

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby yelem » Wed Feb 15, 2012 5:08 pm

yelem

Unread postby GENEA-OMEGA » Wed Feb 15, 2012 5:12 pm

eternity wrote:Euro zone ponders delay of 2nd Greek programme

Αυτή είναι μια παρα πολυ σοβαρή είδηση, διότι ουσιαστικά δείχνει πως οι εκλογές αν και όλοι θέλουν να τις αποφύγουν ίσως γίνουν τελικά με αυτή την απειλή στο λαιμό του Ελληνικού λαού (την απειλή να ψηφίσουμε μνημονιακούς γιατί αλλιώς θα πεινάσουμε) = έτσιλύνουν το πρόβλημα των εκλογών, και απο εκεί που απεικούσαν τους πολιτικούς αρχηγούς τώρα θα απειλουν και τα 10 εκ Ελληνες, ότι αν δεν είναι φρόνιμοι θα πεινάσουν.

αυτή η είδηση ίσως δέιχνει ότι τελικά αυτό που θα γίνει και θα φανεί ότι φταίγαμε εμεις θα είναι η συνειδητή απόφαση του λαού να τους διαολοστέιλει και αυτή για τιμωρία θα μας ρίξουνε στην ασιτία...

Η είδηση έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί χωρίς αυτή την στροφή, θα επιδίωκαν να μην κάνουμε εκλογές μέχρι το 2013 τουλάχισοτν. Τώρα τους φάινεται (και εδώ πιστέυω ότι μια βίδα τους την γυρίζει κάποιος...) πως έτσι θα μας δεσμεύσουν και θα μας κάνουνε ότι θέλουν με τις μπάντες.

Λύνουν και ένα άλλο πρόβλημα έτσι: τα κακά παιδιά ΓΑΠ και ΑΣ, γίνονται ξαφνικά στον προεκλογικο αγώνα οι καλοί και συνετοί πο υεγγυώνται το φαγητό ενώ όλοι οι άλλοι θα προβάλλονται ως οι τρελλοί που θέλουν να μας οδηγήσουν στο χάος !!!!!!

interesting !!!!!!
GENEA-OMEGA

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ