ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby NEKTARIOS » Fri Feb 17, 2012 8:58 pm

SUKHOI wrote:
theologos wrote:να ρωτησω ποιος το λεει αυτο?? γιατι μεσα διαβασα το ποστ ειναι για την μονη γρηγοριου.

Για ακούστε τον από το 3:50 και μετά .....
πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να ειπωθούν αυτά που λέει...

ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby eternity » Fri Feb 17, 2012 9:34 pm

παιδια το δημοσιευμα ειναι απο αλλον ιστοτοπο που τον εχουν βαλει στο συγκεκριμενο blog φιλοι της Αγ. Γρηγοριου. δεν ειναι τα λογια των μοναχων της μονης.
Ξεχωριστε τι διαβαζετε απο που προερχεται.
οριστε το ιδιο δημοσιευμα εδω:
http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/m-6.html

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/02/m-6.html
http://himaira.blogspot.com/2012/02/m-6 ... a-m-6.html

και δεν το παρεθεσα σε ποσα το βρηκα για να δειτε ποσο αναπαραγεται ενα δημοσιευμα.

ειναι τα λογια του πατήρ Ελπίδιου Βαγιανάκη.Απο εκει και περα ο καθενας εχει πνευματικο και ολοι γνωριζουμε οτι ολων οι πνευματικοι δεν συμφωνουν με προμηθειες.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Fri Feb 17, 2012 9:47 pm

.................
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 12:56 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Fri Feb 17, 2012 10:19 pm

papi wrote:Κανείς δεν είπε ότι είναι τα λόγια των μοναχών. Ήδη αναφέρθηκε ότι είναι αναφορά στον π.Ελπίδιο. Αλλά τονίζουμε ότι διαφοροποιείται η "γραμμή" της Ι.Μ. ως άλλη στους "φίλους" και άλλη στους προσκυνητές.

διαφωνω θα το εβαζα και εγω σε δικο μπλογκ και ας διαφωνει ο πνευματικος μου με το θεμα προμηθειες.
Τα λογια του π.Ελπιδιου δεν εχουν κεντρικο νοημα μονο τις προμηθειες.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby AFIPNISTHS » Fri Feb 17, 2012 11:54 pm

Αυτο με το θεμα των προμηθειων και της επερχομενης πεινας νομιζω οτι ειναι αρκετα ξεκαθαρο.Ο μακαριστος Γερων Παισιος μιλουσε ξεκαθαρα οτι η Ελλαδα δεν θα παθει κακο και οτι μια μπορα θα περασει.Απο αυτο το χαρακτηρισμο νομιζω οτι διαφαινεται ξεκαθαρο οτι θα ειναι συντομο το χρονικο διαστημα.Ας μην τρομοκρατουμε τον κόσμο λιγα τροφιμα αρκουν πιο σημαντικο ειναι η πνευματικη προετοιμασια και αντιμετωπιση των επερχομενων δεινων θυμαμαι στο Αγιο Ορος ελεγαν οτι πολλους ανθρώπους θα ριξει ο διαβολος στην απογνωση αφου δεν θα ειναι ισχυρ α οχυρωμενοι πνευματικα και μην γνωριζοντας επιπροσθετα τις προφητικες ρησεις των Αγιων θα χασουν την γη κατω απο τα ποδια τους απο αυτα τα ξαφνικα δεινα που θα γινονται στον κοσμο δεν θα βλεπουν αχτιδα στο σκοταδι και δεν θα εχουν ελπιδα και προσμονη για την αναλαμπή που γνωριζουμε οτι θα επακολουθησει.
AFIPNISTHS

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby Εφραίμ » Sat Feb 18, 2012 2:12 pm

Επειδή έρχονται μέρες δύσκολες…..

Ακολουθεί ένας κατάλογος χρήσιμων υλικών (τροφίμων, κ.λ.π.), που πιθανώς θα χρειαστούν στο μέλλον (εγώ προσωπικά, δεν έχω καλή σχέση με τα κυνηγετικά όπλα, και δεν μου αρέσουν).

http://triepsilites.wordpress.com/2011/05/31/επειδή-έρχονται-μέρες-δύσκολες-2
Εφραίμ

Unread postby SUKHOI » Sat Feb 18, 2012 8:56 pm

.............
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 12:54 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Sat Feb 18, 2012 9:52 pm

filtor wrote:Για τα τρόφιμα παιδιά πρώτα και πάνω από όλα συνεννόηση με τον πνευματικό.
Αν δεν υπάρχει πνευματικός, όποιος μπαίνει σε τέτοια διλήμματα κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Είναι σα να πάμε στον πόλεμο χωρίς όπλο και κάνουμε κουβέντα για το τι μάρκα σφαίρες να αγοράσουμε...

οχι μονο για τα τροφιμα Φιλιππα αλλα και για τα οπλα
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Sat Feb 18, 2012 9:53 pm

SUKHOI wrote:αυτη η πεινα ειπε ο γεροντας παϊσιος θα ειναι 5-6 μηνες .εισαι συγουρος οτι δεν θα πεθανη κοσμος απο την πεινα και τους λετε να μην παρουν τροφιμα η πολλα τροφιμα????αν παρετε στον λαιμο σας κοσμο που θα πεθαινη απο την πεινα τι θα κανετε???ενω αν παρουν τροφιμα και περισσεψουν δεν θα υπαρχουν νεκροι, αφου και θα μπωρουν να βοηθεισουν τον κοσμο.
οταν θα υπαρχει πεινα εδω θα εχουμε την επιθεση της τουρκιας οποτε θα παει ο κοσμος στα σουπερ μαρκετ να αγορασει ησυχα τροφιμα με τα λεφτα που δεν θα πληρωνουν οι πτωχευμενοι της κυβερνησης. :mrgreen:
και φυσικα οταν θα επιτεθη η ρωσια στην τουρκια και θα αρχειση ο ΓΠΠ το πρωτο εξαμηνο που θα περνανε οι στρατιες των συμμαχων απο την ελλαδα ο κοσμος θα πηγαινη στα σουπερ μαρκετ να ψωνιζη απο ολα και σε αφθονια.. :mrgreen:
να πω και το τελευταιο.
αν καποιος εχει τροφιμα μπωρη να σωση και καποιον ακομα ενω οποιος δεν εχει θα χαθη μαζι με τους δικους του.καλητερα να πεταξω τροφιμα παρα να βλεπω να πεθαινουν τα παιδια μου και τα εγγονια μου.και η πεινα αν δεν ειναι μεγαλητερη απο της κατοχης θα ειναι ισαξεια να το ξερης αυτο..

ξεκινατε να σωσετε πρωτα τωρα που πεινανε διπλα μας οικογενειες που λιποθυμανε παιδια στα σχολεια. Ας μην σφυριζουμε αδιαφορα ....

αν θα παρεις στο λαιμο σου βαζοντας καποιον να συλλεγει τροφιμα και αν στοκαρει στην αποθηκη το σκεφτηκες??
Και αυτο αμαρτια ειναι την στιγμη που πεινανε ανθρωποι!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Sat Feb 18, 2012 10:27 pm

..............
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 12:52 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ