SUKHOI wrote:eternity wrote:SUKHOI wrote:αυτη η πεινα ειπε ο γεροντας παϊσιος θα ειναι 5-6 μηνες .εισαι συγουρος οτι δεν θα πεθανη κοσμος απο την πεινα και τους λετε να μην παρουν τροφιμα η πολλα τροφιμα????αν παρετε στον λαιμο σας κοσμο που θα πεθαινη απο την πεινα τι θα κανετε???ενω αν παρουν τροφιμα και περισσεψουν δεν θα υπαρχουν νεκροι, αφου και θα μπωρουν να βοηθεισουν τον κοσμο.
οταν θα υπαρχει πεινα εδω θα εχουμε την επιθεση της τουρκιας οποτε θα παει ο κοσμος στα σουπερ μαρκετ να αγορασει ησυχα τροφιμα με τα λεφτα που δεν θα πληρωνουν οι πτωχευμενοι της κυβερνησης.
και φυσικα οταν θα επιτεθη η ρωσια στην τουρκια και θα αρχειση ο ΓΠΠ το πρωτο εξαμηνο που θα περνανε οι στρατιες των συμμαχων απο την ελλαδα ο κοσμος θα πηγαινη στα σουπερ μαρκετ να ψωνιζη απο ολα και σε αφθονια..
να πω και το τελευταιο.
αν καποιος εχει τροφιμα μπωρη να σωση και καποιον ακομα ενω οποιος δεν εχει θα χαθη μαζι με τους δικους του.καλητερα να πεταξω τροφιμα παρα να βλεπω να πεθαινουν τα παιδια μου και τα εγγονια μου.και η πεινα αν δεν ειναι μεγαλητερη απο της κατοχης θα ειναι ισαξεια να το ξερης αυτο..
ξεκινατε να σωσετε πρωτα τωρα που πεινανε διπλα μας οικογενειες που λιποθυμανε παιδια στα σχολεια. Ας μην σφυριζουμε αδιαφορα ....
αν θα παρεις στο λαιμο σου βαζοντας καποιον να συλλεγει τροφιμα και αν στοκαρει στην αποθηκη το σκεφτηκες??
Και αυτο αμαρτια ειναι την στιγμη που πεινανε ανθρωποι!
εγω δινω σαυτους που πινανε απο αυτα που στοκαρω απο τωρα.εσεις που δεν περνεται τι δινεται σαυτους που πεινανε ???μαλλον αερα αφου δεν περνεται ουτε για σας ετσι οπως τα λετε..
Σωστο κι'αυτο...